koonusfilter

Kasutaja avatar

|Maku|

Lugemata postitus Postitas |Maku| »

b3ar kirjutas:
minu arvamus on selline et tee proovi , võta õhufilter küljest ära ja proovi kas kiirendus läheb paremaks , kui läheb siis võid vast vahele lükata. aga jah ega ta palju ei tohiks mõjutada.
Eks ta nii kipub olema.

Mina leian, et võrrile koonusfiltri panek on üks suht mõttetu väljaminek aga proovi ära, kui süda rahu ei anna (olen isegi teinekord ainult sportliku uudishimu rahuldamiseks mõnda asja katsetanud). Siin teemas on koonusfiltri üks idee ära unustatud. Nimelt on ta praktiliselt eluaegne. Samadel põhjustel kasutatakse motospordis pestavaid filtreid (iseasi, mis nendega juhtub, kui pidevalt bensiiniga pesta. saavad otsa pikapeale..). Kuid palju sa mootorrattal õhufiltrit ikka vahetad? Olen ise sarnases olukorras olnud nagu teema autor. Ma ei taha siin mingit lollust küll propageerida aga näiteks suurem hülss+kolb annaks ikka taguotsaga tuntava vahe, koonusfilter aga mitte. Anyway on enamus vanad rattad suht hõredad, teinekord ainult rõngaste vahetusega saab imesid teha (iseasi, mis seisus silinder on).

EDIT: Ärge ära unustage, et kui koonuse otsa kruvite, siis vett nad ei salli. Originaal papist filter on omas kopsikus ja vesi ei pääse ligi. Eeldusel, et koonusfiltri karbussi otsa ikka kruvid.
Life is full of surprises..

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”