Loff'i 2 saagi (Husqvarna SM610S ja TE610E) ja GasGas TXT200 → Re: Loff'i 2 saagi (Husqvarna SM610S ja TE610E) ja GasGas TX
-
Teema algataja - Postitusi: 2868
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Re: Loff'i 2 saagi (Husqvarna SM610S ja TE610E) ja GasGas TX
Vahelduva inspiratsiooni ja laiskusega olen lõpuks jõudnud oma karterikaitse laiendamisega nii kaugele, et saab hakata tükke omavahel kokku keevitama. Alguses mõtlesin viia tükid kuhugile keevitusse. Hakkasin kodu lähedalt metallitöökodadest uurima, kus teha saaks. Esimesest kohast sõber ütles, et neil TIG-i pole selleks aga nad lappisid mingi tootmisseadme vidinat tavalise inverterkeevitusega ja elektroodidega. Kuna tal neid elektroode oli hunnikus üle siis tõi ühe paki mulle. Proovin, kas saab asja ja kui ei saa siis uurin edasi. Alalisvoolu elektroodkeevitus on mul olemas, mida see elektrood nõuab, seega peaks hakkama saama küll.
Detail nr. 3 on see "originaal" karterikaitse, mis kaitseb ainult alt, keskelt raamitorude laiuselt. Mõlema poole karterid saaksid hööveldatud, kui külje maha peaks panema. Vasakult genekas ja paremalt õlipump on ohus.
Elektroodid, millega esialgu proovin selle kompoti kokku keevitada. On kellelgi kogemusi või häid näpunäiteid Al elektroodiga keevitamiseks?
Aga muidu ratas käivitub muretult, veel
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.