Loff'i 2 saagi (Husqvarna SM610S ja TE610E) ja GasGas TXT200 → Re: Loff'i 2 saagi (Husqvarna SM610S ja TE610E) ja GasGas TX
-
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 127 korda
Re: Loff'i 2 saagi (Husqvarna SM610S ja TE610E) ja GasGas TX
koi kirjutas:Sittagi aru ei saanud sellest seletusest, aga kui toimib, siis miks mitte.
Ma siiani kuidagi lihtsamalt asjad aetud saand.
Haamer ja hea järsu servaga torn..
A vahet pole...
Mul sama seis, et päris täpselt aru ei saanud, kuhu serva taha seal miskit nii lihtsalt haakida saaks, kui laagri sisemine mõõt ja puksi sisemõõt samad...vähemalt mu rattal nii, võibolla Husqvarnadel või muudel teisiti ?
Ning ise olen ka senini haamri ja torni(de)ga opereerinud, aga ongi alati paras keberniit olnud, ennem kui laagri liikuma on saanud. Sest saab see torn ju ainult selle laagri siseava kumera serva peale v***karva jagu kandma jääda ja peale koputades kipub sellest servast x korda üle libisema ennem kui laager liikvele läheb!
Aga nüüd juba sportlikust huvist, koondasin oma tagasihoidlikud fritsu keele oskused ja käisin kõikvõimsas Ebays ka veidi kaevamas...ning lõpeks õnnestus miski selline jundam leida:
http://www.ebay.de/itm/Motorrad-Radlage ... 58a188d2a5
Sel tundub olevat nii, et kõigepealt saab need kolm haru(konksu) keskel oleva koonuse abil samamõõdulise laagri ja puksi vahele kiiluda ja seejärel alles välja sikutama hakata. Mitte et mul seda tõmmitsat nüüd hädasti vaja oleks, miski 50+ hinnaklassis koos saatmisega, aga targem vähemalt...ning kuskil karup***s reisil olles on ikka abiks teadmine ja oskus, et torniga saab hakkama
Ahjaa ja head Vabariiki siis minu poolelt ka juba siia

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.