Hälvik-autojuhid
Moderaator: Moded
Re: Hälvik-autojuhid
jopakoll kirjutas:
võta hari, ämbritäis vett ja kuku nühkima. mis se sind kotib palju kellegi massin maksab
Mida ma tast nühin, pesula on selleks. Ja pole mind kottind kellegi masina hind ka. Loe veelkord, äkki saad aru
-
Teema algataja
426f kirjutas:statoilis peaks neile kuradi kabanossi omadele eraldi kassa olema kusagil tankla taga õues,oota pool päeva et maksta 5l bensiini eest ja ahvi kari tellib kabanosse ja kui müüa küsib mis kastet panna siis nad veel mõtlevad ka 5 minutit
Ma nendin nüüd fakti, et sa oled tavaline orjameelne eestlane. Ma astun küll Statis järtsus ette, kui mul ainult küte on ja tahan justnimelt letis maksta, aga mingid kottpüksid ja taolised oma nosimist ootavad. Pole ju raske (viisakalt) öelda, et khm, mul on kütus, teil ka vä? Pole keegi veel kobisema haknud, enesekindlale päheistujale annab eestlane ju alati aupaklikult teed. (Muidugi mitte siis, kui turvaliselt autos istub ja saab sealt näppudega vehkida, et see siis hiljem internetti jäädvustada.)
Polegi ammu kuulnud sõimu enda aadressil, pussy'de armee on vahepeal vist maha rahunenud
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 699 korda
- Tänatud: 460 korda
jopakoll kirjutas:puna kirjutas:Ma ei saa üldse aru mis te seal statoilis käite
kused paaki vää
![]()
üx paremaid pensukaid eestis
2012(või oli 2011) seisuga suurim solkkütuse müüja Eestis(protsentuaalselt tarbijakaitse proovide alusel)
-
Teema algataja
Statoili kuldkaardi omanikuna küsin, mitu tanklat Statti eestis on? Mitu muid? Ja kust nad kõik oma kütte saavad, oled kursis? Iga firma toob enda laari ise?
Aga kopikaomanikuna sain kaks korda järjest, erinevatel aastatel, Sikupilli keskusest üle tee Statist mingit soga, et tõmbas karpa konkreetselt umbe. Mis on kopika puhul omaette ime juba. Seal rohkem ei tangi, mujal Stattides aga küll.
yeekim kirjutas:jopakoll kirjutas:puna kirjutas:Ma ei saa üldse aru mis te seal statoilis käite
kused paaki vää
![]()
üx paremaid pensukaid eestis2012(või oli 2011) seisuga suurim solkkütuse müüja Eestis(protsentuaalselt tarbijakaitse proovide alusel)
reimps kirjutas:Statoili kuldkaardi omanikuna küsin, mitu tanklat Statti eestis on? Mitu muid? Ja kust nad kõik oma kütte saavad, oled kursis? Iga firma toob enda laari ise?
Aga kopikaomanikuna sain kaks korda järjest, erinevatel aastatel, Sikupilli keskusest üle tee Statist mingit soga, et tõmbas karpa konkreetselt umbe. Mis on kopika puhul omaette ime juba. Seal rohkem ei tangi, mujal Stattides aga küll.
pole kunagi Statoiliga mingit kütte jama olnud
No aga mida sa tahad teenindusest kus on pudrud ja kapsad koos litsimaja tuleks avada statoilis siis ei pea kaugelt otsima
käivad pesust läbi ja anna minna.
ssxs kirjutas:No aga mida sa tahad teenindusest kus on pudrud ja kapsad koos
litsimaja tuleks avada statoilis siis ei pea kaugelt otsima
teenindus peabki olema mitmekülgne (togi)ja kui oleks veel avalik litsimaja siis oleks ju täitsa viimasepeal
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
Sellele pesula jurale jätkuks.
http://www.krracing.ee/
madjs kirjutas:Sellele pesula jurale jätkuks.
kas siis sina madis ei pesegi autod statoilis????
tegelt omalgi üks naljakas kogemus läinud suvest,soovisin läbisõidul viljandist autot pesta,keerasin antila taga statoili,oli mingi 2 autot ja hunnik noori kes rüüpasid jooke,läksin juurde küsisin et mis värk on et tahaks kah autot pesta et kaua läheb,noormehed viisakalt vastasid et võta jarjekorda et küll siis saab,ma ei pannudki tähele et mingi lipsumees vasakul tõmbab oma autod tolmuimejaga,oh kus läks vend põlema et ma ette sõitsin ,tahtis lausa kallale tulla ei kuulanud minu vabandusi ega midagi,haiged vennad
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1097 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Ma ei teadnutki, et autopesula külastamine võib niivõrd traumeeriv olla, et pärast psühholoogi ja foorumi abita sellest masendusest välja ei tulegi. Tänan informeerimast kallid kaasfoorumlased, edaspidi tean pesulatest eemale hoida.
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
Ega jah kasulik vist kuulivestiga külastada neid asutusi
http://www.krracing.ee/
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
No Peeter Oja juba ammu tegi pesulajärjekorras mingile vennale asjad selgeks. See nüüd mõni uudis siin. Ei tasu kõike kohe südamesse võtta.
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
Teema algataja
madjs kirjutas:Ega jah kasulik vist kuulivestiga külastada neid asutusi
Miks kuulivestiga, peksa ja nuga lähed saama või? Ikka teleskoopnuiaga.
puna kirjutas:Ma ei saa üldse aru mis te seal statoilis käite
Kaheraudset ja head burksi mujalt ei saa. Mõnikord satuvad sinna ka sellised vennad, kes iga päev käivad viie liitri kaupa bensiini ostmas ja siis õhtul tulevad foorumisse kurtma, et ta pidi järjekorras seisma natuke kauem kui ta plaan ette nägi.

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
Kui need vaesed 5 liitri kaupa tankivad debiilikud oma paagi iga kord korgini täis laseks, hoiaks nad mitu liitrit juba igapäevaste tanklaskäikude ja peatuste arvelt kokku + muud kulud nii endal kui teistel jääks olemata, AGA kuna nad on debiilikud ja ilmselt nad armastavad bensukates käia, siis kujutavad nad endiselt ette, et näiteks 12 korda 6,5 eurot on soodsam, kui 1 kord 78 eurot.
-
Teema algataja
kurikristjan kirjutas:Kui need vaesed 5 liitri kaupa tankivad debiilikud oma paagi iga kord korgini täis laseks, hoiaks nad mitu liitrit juba igapäevaste tanklaskäikude ja peatuste arvelt kokku + muud kulud nii endal kui teistel jääks olemata, AGA kuna nad on debiilikud ja ilmselt nad armastavad bensukates käia, siis kujutavad nad endiselt ette, et näiteks 12 korda 6,5 eurot on soodsam, kui 1 kord 78 eurot.
Maamees kristjan on nii kõva tegija, et paneb rollu paaki 78euri eest bensiini, mille paak on 12l.
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Tuono kirjutas:kurikristjan kirjutas:Kui need vaesed 5 liitri kaupa tankivad debiilikud oma paagi iga kord korgini täis laseks, hoiaks nad mitu liitrit juba igapäevaste tanklaskäikude ja peatuste arvelt kokku + muud kulud nii endal kui teistel jääks olemata, AGA kuna nad on debiilikud ja ilmselt nad armastavad bensukates käia, siis kujutavad nad endiselt ette, et näiteks 12 korda 6,5 eurot on soodsam, kui 1 kord 78 eurot.
Maamees kristjan on nii kõva tegija, et paneb rollu paaki 78euri eest bensiini, mille paak on 12l.
sa pesed oma rollerit statoili pesulas v? jutt käib autodest ju.
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
Tänud lõbusa pühapäevahommikuse lugemise eest, aga välja tehke endale ise.
siis väärib see ka väärkasutamist!"
-
Teema algataja
Pihelgas kirjutas:Tuono kirjutas:kurikristjan kirjutas:Kui need vaesed 5 liitri kaupa tankivad debiilikud oma paagi iga kord korgini täis laseks, hoiaks nad mitu liitrit juba igapäevaste tanklaskäikude ja peatuste arvelt kokku + muud kulud nii endal kui teistel jääks olemata, AGA kuna nad on debiilikud ja ilmselt nad armastavad bensukates käia, siis kujutavad nad endiselt ette, et näiteks 12 korda 6,5 eurot on soodsam, kui 1 kord 78 eurot.
sa pesed oma rollerit statoili pesulas v? jutt käib autodest ju.
5l. jutt tuli siiski 426f , kes käib oma rollut tankimas
mu võrri paak mahutab 11l ja koju on 15km,loomulikult lasen enne koju sõitmist paagi ääreni täis sest kütusekulu on asjal 7l sajale
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
- Tsikkel: KTM690, TM300
- Tänanud: 193 korda
- Tänatud: 119 korda
Pea kõigis Statoilides on tänapäeval automaat olemas. Ja kui ma tõesti tahan ka head kohvi juurde osta, siis ma arvestan sabasseismisega ja kui keegi tuleb sinna vehkima, et tal kütust ostes eelisjärjekord siis ma vahele ei lase ja ise samuti ei trügi. Kui tanklas pole automaati, siis tõesti olen teinud nagu reimps.
-
Teema algataja
villy kirjutas:Pea kõigis Statoilides on tänapäeval automaat olemas. Ja kui ma tõesti tahan ka head kohvi juurde osta, siis ma arvestan sabasseismisega ja kui keegi tuleb sinna vehkima, et tal kütust ostes eelisjärjekord siis ma vahele ei lase ja ise samuti ei trügi. Kui tanklas pole automaati, siis tõesti olen teinud nagu reimps.
Ise trügid vahele ja teisi samasuguseid nuid? Kamoon, ma vähemalt lasen suitsu-, purksi- või niiisama flirtimise sabas olles kütsimehed küll vahele. Kuigi jah, peaks nagu mui mängima, sest seda must ju oodatakse
-
reimps kirjutas:Ise trügid vahele ja teisi samasuguseid nuid? Kamoon, ma vähemalt lasen suitsu-, purksi- või niiisama flirtimise sabas olles kütsimehed küll vahele. Kuigi jah, peaks nagu mui mängima, sest seda must ju oodatakse
Selektiivne lugemine?
Asja iva oligi ju selles, et kas autotmaat on või mitte. Automaadi olemasolul ei näe ma mingit eesõigust "kütsimehel" nii endale kui teistele. Sa väitsid, et sul on eesõigus automaadi olemasolul burksisaba ees sest sa tahad oma kütuse ees tingimata kassas maksta.
-
Teema algataja
-
reimps kirjutas:Ma lugesin ja lugesin ja siiski-siiski - väljendamisoskusega pole sul kiita
Oeh, väsitav. Tunnistan, et lauseehitus on eelnevatelt postidel segane olnud. Telefoniga trükkides olen laisk ja väljendan ennast teinekord osadele ebaselgelt. Sain nüüd arvuti taha ja selgitan oma eelnevaid poste. Edasisest arutelust sellel teemal foorumis ei ole enam huvitatud. Kui tahad midagi edasi arutada, saada ps või palun helista
villy kirjutas:Pea kõigis Statoilides on tänapäeval automaat olemas. Ja kui ma tõesti tahan ka head kohvi juurde osta, siis ma arvestan sabasseismisega ja kui keegi tuleb sinna vehkima, et tal kütust ostes eelisjärjekord siis ma vahele ei lase ja ise samuti ei trügi. Kui tanklas pole automaati, siis tõesti olen teinud nagu reimps.
"Pea kõigis Statoilides on tänapäeval automaat olemas". - Ainult kütust ostes puudub vajadus kassasse minna.
"Ja kui ma tõesti tahan ka head kohvi juurde osta, siis ma arvestan sabasseismisega" - Kui mul on kütus pluss kohvi, siis seisan sabas samamoodi nagu kõik teised
"ja kui keegi tuleb sinna vehkima, et tal kütust ostes eelisjärjekord, siis ma vahele ei lase ja ise samuti ei trügi" - Kui tanklas on võimalus kütsimehel ilma kassata tankuri kõrval automaadis ära maksta, siis ma ei näe põhjust talle eelisjärjekorda anda. "ja ise samuti ei trügi" tähendab, et ei trügi ise ka kütsimehena järjekorras ette, kui mul on eelnevalt olnud võimalus automaadis ära maksta.
Mismoodi sa sellest eeldasid, et ise trügin vahele ja teisi ei lase? - ei ole mul õrna aimugi.
reimps kirjutas:Ise trügid vahele ja teisi samasuguseid nuid? Kamoon, ma vähemalt lasen suitsu-, purksi- või niiisama flirtimise sabas olles kütsimehed küll vahele. Kuigi jah, peaks nagu mui mängima, sest seda must ju oodatakse
Kui nüüd sellele veel vastata: Ise trügin ja lasen vahele kui näen vajadust. Aga kusjuures viimastel aastatel polegi vist enam Tallinnas Statoile, kus ei saa automaadis maksta. Ja kui Statoili poole pealt vaadata, siis kabanossist teenivad nad kena lisakopika. Seda tõendab ka hiljutine sööginurkade laiendus jaamades. Ja, et kütusemüük unarusse ei jääks on Statoil ainult kütsimeeste nurinast aru saanud ja seetõttu oluliselt lisanud makseautomaate.
Pesulaasjast. Ise ikka ostan enne pileti ja siis lähen järjekorda. Leian, et teistpidi oleks ebaviisakas.
-
Teema algataja
Ma sain algusest saati aru, mis sa tegelikult mõtlesid, aga ma ei saanud kasutamata jätta juhust sundida kedagi mõtlema kirjakeelele
Lähen ajan vist öösel auto soojaks ja teen Tipi ringil sõõrikuid. Noh, et teemas püsida.
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
Bensukad teenivad ammu muu ninni nänni, kaheraudsete ja muu staffi pealt rohkem prosa kui kütsi pealt.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.