Hälvik-autojuhid

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

M.T.
Tsikkel: -
Tänanud: 164 korda
Tänatud: 355 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas M.T. »

jopakoll kirjutas:

:idea: võta hari, ämbritäis vett ja kuku nühkima. mis se sind kotib palju kellegi massin maksab (togi)

Mida ma tast nühin, pesula on selleks. Ja pole mind kottind kellegi masina hind ka. Loe veelkord, äkki saad aru

Teema algataja
reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

426f kirjutas:

statoilis peaks neile kuradi kabanossi omadele eraldi kassa olema kusagil tankla taga õues,oota pool päeva et maksta 5l bensiini eest ja ahvi kari tellib kabanosse ja kui müüa küsib mis kastet panna siis nad veel mõtlevad ka 5 minutit

Ma nendin nüüd fakti, et sa oled tavaline orjameelne eestlane. Ma astun küll Statis järtsus ette, kui mul ainult küte on ja tahan justnimelt letis maksta, aga mingid kottpüksid ja taolised oma nosimist ootavad. Pole ju raske (viisakalt) öelda, et khm, mul on kütus, teil ka vä? Pole keegi veel kobisema haknud, enesekindlale päheistujale annab eestlane ju alati aupaklikult teed. (Muidugi mitte siis, kui turvaliselt autos istub ja saab sealt näppudega vehkida, et see siis hiljem internetti jäädvustada.)

Polegi ammu kuulnud sõimu enda aadressil, pussy'de armee on vahepeal vist maha rahunenud :mrgreen:

Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 699 korda
Tänatud: 460 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

jopakoll kirjutas:
puna kirjutas:

Ma ei saa üldse aru mis te seal statoilis käite :D

kused paaki vää (togi)
üx paremaid pensukaid eestis

2012(või oli 2011) seisuga suurim solkkütuse müüja Eestis(protsentuaalselt tarbijakaitse proovide alusel) (togi)

Saadetud kettaga lauatelefonist!

Teema algataja
reimps

Statoili kuldkaardi omanikuna küsin, mitu tanklat Statti eestis on? Mitu muid? Ja kust nad kõik oma kütte saavad, oled kursis? Iga firma toob enda laari ise?

Aga kopikaomanikuna sain kaks korda järjest, erinevatel aastatel, Sikupilli keskusest üle tee Statist mingit soga, et tõmbas karpa konkreetselt umbe. Mis on kopika puhul omaette ime juba. Seal rohkem ei tangi, mujal Stattides aga küll.

jopakoll
Tsikkel: aabits

Lugemata postitus Postitas jopakoll »

yeekim kirjutas:
jopakoll kirjutas:
puna kirjutas:

kused paaki vää (togi)
üx paremaid pensukaid eestis

2012(või oli 2011) seisuga suurim solkkütuse müüja Eestis(protsentuaalselt tarbijakaitse proovide alusel) (togi)

:shock:

jopakoll

reimps kirjutas:

Statoili kuldkaardi omanikuna küsin, mitu tanklat Statti eestis on? Mitu muid? Ja kust nad kõik oma kütte saavad, oled kursis? Iga firma toob enda laari ise?

Aga kopikaomanikuna sain kaks korda järjest, erinevatel aastatel, Sikupilli keskusest üle tee Statist mingit soga, et tõmbas karpa konkreetselt umbe. Mis on kopika puhul omaette ime juba. Seal rohkem ei tangi, mujal Stattides aga küll.

pole kunagi Statoiliga mingit kütte jama olnud :bsmile:

kaiman
Tänanud: 48 korda
Tänatud: 17 korda

Lugemata postitus Postitas kaiman »

No aga mida sa tahad teenindusest kus on pudrud ja kapsad koos :mrgreen: litsimaja tuleks avada statoilis siis ei pea kaugelt otsima (lol) käivad pesust läbi ja anna minna.

Viimati muutis kaiman, 25 Jaan 2014, 22:03, muudetud 1 kord kokku.

jopakoll

ssxs kirjutas:

No aga mida sa tahad teenindusest kus on pudrud ja kapsad koos :mrgreen: litsimaja tuleks avada statoilis siis ei pea kaugelt otsima (lol)

teenindus peabki olema mitmekülgne (togi)ja kui oleks veel avalik litsimaja siis oleks ju täitsa viimasepeal :bsmile:

madjs
Tsikkel: VX 800
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas madjs »

Sellele pesula jurale jätkuks.

Kõik mis ei tapa teeb tugevamaks, või siis sitaks haiget. Ps.Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
http://www.krracing.ee/

kaiman

madjs kirjutas:

kas siis sina madis ei pesegi autod statoilis???? :mrgreen:

jopakoll

:bsmile:

madjs kirjutas:

kaiman

tegelt omalgi üks naljakas kogemus läinud suvest,soovisin läbisõidul viljandist autot pesta,keerasin antila taga statoili,oli mingi 2 autot ja hunnik noori kes rüüpasid jooke,läksin juurde küsisin et mis värk on et tahaks kah autot pesta et kaua läheb,noormehed viisakalt vastasid et võta jarjekorda et küll siis saab,ma ei pannudki tähele et mingi lipsumees vasakul tõmbab oma autod tolmuimejaga,oh kus läks vend põlema et ma ette sõitsin ,tahtis lausa kallale tulla :D ei kuulanud minu vabandusi ega midagi,haiged vennad (lol)

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1097 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Ma ei teadnutki, et autopesula külastamine võib niivõrd traumeeriv olla, et pärast psühholoogi ja foorumi abita sellest masendusest välja ei tulegi. Tänan informeerimast kallid kaasfoorumlased, edaspidi tean pesulatest eemale hoida. :bsmile:

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

madjs
Tsikkel: VX 800
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas madjs »

Ega jah kasulik vist kuulivestiga külastada neid asutusi :wack:

Kõik mis ei tapa teeb tugevamaks, või siis sitaks haiget. Ps.Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
http://www.krracing.ee/
Kasutaja avatar

Loff
Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
Tänanud: 41 korda
Tänatud: 35 korda

Lugemata postitus Postitas Loff »

No Peeter Oja juba ammu tegi pesulajärjekorras mingile vennale asjad selgeks. See nüüd mõni uudis siin. Ei tasu kõike kohe südamesse võtta.

https://www.youtube.com/@paavokaleva
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02

Teema algataja
reimps

madjs kirjutas:

Ega jah kasulik vist kuulivestiga külastada neid asutusi :wack:

Miks kuulivestiga, peksa ja nuga lähed saama või? Ikka teleskoopnuiaga.

Kasutaja avatar

-PitBull-

Lugemata postitus Postitas -PitBull- »

puna kirjutas:

Kaheraudset ja head burksi mujalt ei saa. Mõnikord satuvad sinna ka sellised vennad, kes iga päev käivad viie liitri kaupa bensiini ostmas ja siis õhtul tulevad foorumisse kurtma, et ta pidi järjekorras seisma natuke kauem kui ta plaan ette nägi.

Pilt

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004

kurikristjan
Tsikkel: SV1000
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas kurikristjan »

Kui need vaesed 5 liitri kaupa tankivad debiilikud oma paagi iga kord korgini täis laseks, hoiaks nad mitu liitrit juba igapäevaste tanklaskäikude ja peatuste arvelt kokku + muud kulud nii endal kui teistel jääks olemata, AGA kuna nad on debiilikud ja ilmselt nad armastavad bensukates käia, siis kujutavad nad endiselt ette, et näiteks 12 korda 6,5 eurot on soodsam, kui 1 kord 78 eurot.

Teema algataja
Tuono

Lugemata postitus Postitas Tuono »

kurikristjan kirjutas:

Kui need vaesed 5 liitri kaupa tankivad debiilikud oma paagi iga kord korgini täis laseks, hoiaks nad mitu liitrit juba igapäevaste tanklaskäikude ja peatuste arvelt kokku + muud kulud nii endal kui teistel jääks olemata, AGA kuna nad on debiilikud ja ilmselt nad armastavad bensukates käia, siis kujutavad nad endiselt ette, et näiteks 12 korda 6,5 eurot on soodsam, kui 1 kord 78 eurot.

Maamees kristjan on nii kõva tegija, et paneb rollu paaki 78euri eest bensiini, mille paak on 12l. :wack:

Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

Tuono kirjutas:
kurikristjan kirjutas:

Maamees kristjan on nii kõva tegija, et paneb rollu paaki 78euri eest bensiini, mille paak on 12l. :wack:

sa pesed oma rollerit statoili pesulas v? jutt käib autodest ju.

Kasutaja avatar

pühak
Tsikkel: Kawasaki VN1500
Tänanud: 221 korda
Tänatud: 90 korda

Lugemata postitus Postitas pühak »

Tänud lõbusa pühapäevahommikuse lugemise eest, aga välja tehke endale ise. :ner:

"Kui miski väärib kasutamist,
siis väärib see ka väärkasutamist!"

Teema algataja
Tuono

Lugemata postitus Postitas Tuono »

Pihelgas kirjutas:
Tuono kirjutas:
kurikristjan kirjutas:

sa pesed oma rollerit statoili pesulas v? jutt käib autodest ju.

5l. jutt tuli siiski 426f , kes käib oma rollut tankimas :bsmile:

Kasutaja avatar

426f
Tsikkel: aprilia rs50 MHR

Lugemata postitus Postitas 426f »

mu võrri paak mahutab 11l ja koju on 15km,loomulikult lasen enne koju sõitmist paagi ääreni täis sest kütusekulu on asjal 7l sajale

-minsk125
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
Kasutaja avatar

villy
Tsikkel: KTM690, TM300
Tänanud: 193 korda
Tänatud: 119 korda

Lugemata postitus Postitas villy »

Pea kõigis Statoilides on tänapäeval automaat olemas. Ja kui ma tõesti tahan ka head kohvi juurde osta, siis ma arvestan sabasseismisega ja kui keegi tuleb sinna vehkima, et tal kütust ostes eelisjärjekord siis ma vahele ei lase ja ise samuti ei trügi. Kui tanklas pole automaati, siis tõesti olen teinud nagu reimps.

Teema algataja
reimps

villy kirjutas:

Pea kõigis Statoilides on tänapäeval automaat olemas. Ja kui ma tõesti tahan ka head kohvi juurde osta, siis ma arvestan sabasseismisega ja kui keegi tuleb sinna vehkima, et tal kütust ostes eelisjärjekord siis ma vahele ei lase ja ise samuti ei trügi. Kui tanklas pole automaati, siis tõesti olen teinud nagu reimps.

Ise trügid vahele ja teisi samasuguseid nuid? Kamoon, ma vähemalt lasen suitsu-, purksi- või niiisama flirtimise sabas olles kütsimehed küll vahele. Kuigi jah, peaks nagu mui mängima, sest seda must ju oodatakse :)

Kasutaja avatar

villy

reimps kirjutas:

Ise trügid vahele ja teisi samasuguseid nuid? Kamoon, ma vähemalt lasen suitsu-, purksi- või niiisama flirtimise sabas olles kütsimehed küll vahele. Kuigi jah, peaks nagu mui mängima, sest seda must ju oodatakse :)

Selektiivne lugemine?

Asja iva oligi ju selles, et kas autotmaat on või mitte. Automaadi olemasolul ei näe ma mingit eesõigust "kütsimehel" nii endale kui teistele. Sa väitsid, et sul on eesõigus automaadi olemasolul burksisaba ees sest sa tahad oma kütuse ees tingimata kassas maksta.

Teema algataja
reimps

Ma lugesin ja lugesin ja siiski-siiski - väljendamisoskusega pole sul kiita :mrgreen:

Kasutaja avatar

villy

reimps kirjutas:

Ma lugesin ja lugesin ja siiski-siiski - väljendamisoskusega pole sul kiita :mrgreen:

Oeh, väsitav. Tunnistan, et lauseehitus on eelnevatelt postidel segane olnud. Telefoniga trükkides olen laisk ja väljendan ennast teinekord osadele ebaselgelt. Sain nüüd arvuti taha ja selgitan oma eelnevaid poste. Edasisest arutelust sellel teemal foorumis ei ole enam huvitatud. Kui tahad midagi edasi arutada, saada ps või palun helista :)

villy kirjutas:

"Pea kõigis Statoilides on tänapäeval automaat olemas". - Ainult kütust ostes puudub vajadus kassasse minna.

"Ja kui ma tõesti tahan ka head kohvi juurde osta, siis ma arvestan sabasseismisega" - Kui mul on kütus pluss kohvi, siis seisan sabas samamoodi nagu kõik teised

"ja kui keegi tuleb sinna vehkima, et tal kütust ostes eelisjärjekord, siis ma vahele ei lase ja ise samuti ei trügi" - Kui tanklas on võimalus kütsimehel ilma kassata tankuri kõrval automaadis ära maksta, siis ma ei näe põhjust talle eelisjärjekorda anda. "ja ise samuti ei trügi" tähendab, et ei trügi ise ka kütsimehena järjekorras ette, kui mul on eelnevalt olnud võimalus automaadis ära maksta.

Mismoodi sa sellest eeldasid, et ise trügin vahele ja teisi ei lase? - ei ole mul õrna aimugi.

reimps kirjutas:

Kui nüüd sellele veel vastata: Ise trügin ja lasen vahele kui näen vajadust. Aga kusjuures viimastel aastatel polegi vist enam Tallinnas Statoile, kus ei saa automaadis maksta. Ja kui Statoili poole pealt vaadata, siis kabanossist teenivad nad kena lisakopika. Seda tõendab ka hiljutine sööginurkade laiendus jaamades. Ja, et kütusemüük unarusse ei jääks on Statoil ainult kütsimeeste nurinast aru saanud ja seetõttu oluliselt lisanud makseautomaate.

Pesulaasjast. Ise ikka ostan enne pileti ja siis lähen järjekorda. Leian, et teistpidi oleks ebaviisakas. :bsmile:

Teema algataja
reimps

Ma sain algusest saati aru, mis sa tegelikult mõtlesid, aga ma ei saanud kasutamata jätta juhust sundida kedagi mõtlema kirjakeelele :)

Lähen ajan vist öösel auto soojaks ja teen Tipi ringil sõõrikuid. Noh, et teemas püsida.

Kasutaja avatar

puna
Tsikkel: Ducati SFV4S
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas puna »

Bensukad teenivad ammu muu ninni nänni, kaheraudsete ja muu staffi pealt rohkem prosa kui kütsi pealt.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”