Millist kindlustusfirmat soovitate?

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1095 korda
Tänatud: 1117 korda
Kontakt:

Re: Millist kindlustusfirmat soovitate?

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

XL1000 kirjutas:
macintosh kirjutas:
XL1000 kirjutas:

Minul on reisil juhtuvate riketega toimetulekuks tehtud autoabi.Üle EU toimiv, oli vist a`25€ kaks aastat,võibolla on nüüd kallim,sest see sai eelmisel aastal läbi.

Räägi sellest autoabi lepingust lähemalt, õigupoolest huvitab mind, kes sellist teenust pakub.

Minul on Info autos tehtud,sest ma nii eraisiku kui firmana seal klient.Autole ka tehtud.Kuidas toimib ei tea,aga helistan eesti numbrile ja sealt tegeletakse edasi.Ratas viiakse lähimasse margi esindusse või minu poolt valitud sama kaugel olevasse töökotta.Rehvi parandus ja bens tuuakse kohale,maksma peab ainult bensu eest ja rehvi paranduse eest,mitte väljakutse eest.Oli veel midagi,aga peast ei mäleta.Aga siin lingil kõik kirjas
http://volvo.infoauto.ee/volvo-assistance-autoabi

Viidatud teksti lugedes ma väga targaks ei saanud ja niipalju kui ma tean, siis Volvo tsikleid ei tooda , seega, kuidas see asi sul täpselt ikkagi tsikliga seotud on ja viimasele laieneb?

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”