Huumorit
Re: Huumorit
miki kirjutas:Mulle aga tundub, et tegemist on täiesti tavaliste noorte inimestega, kes kasutades ära vanemate eemalolekut korraldasid korteriläbu, ürituse, kus me kõik oleme kunagi osalenud. Nii, et ma ei näe siin küll mingit suurt diskussiooni kohta. Pole vist suur uudis kui alaealised natsa napsu võtavad. Ma ei tea väga palju inimesi, kes ennast esmakordselt täis jõid olles üle 18 aasta vanad.
Hee, muidugi oleme. Aga selle läbu käigus on siiski hoitud madalamat profiili ja sellist olemist, et kedagi naabrit väga segama ei hakkaks. Ning ka peo "tagajärjed" on ise siiski ära koristatud, mitte et vanemad peavad täisoksendatud elamispindu hiljem küürima hakkama...
Tänapäeva noortele sooviks rohkem ajusid ehk mõtlemist ehk ettenägemisoskust küll. Tundub et vanemal põlvkonnal, kui nad noored olid, oli sellist praktilist mõtlemist siiski tublisti rohkem. Tegu ja tagajärg olid üsna täpselt selged.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.