Huumorit

Willie
Tsikkel: FLH

Re: Huumorit

Lugemata postitus Postitas Willie »

meiekas kirjutas:

Delfi foorum: "Kuidas ma kutile selgeks teen, et minu abort tuleb tal kinni maksta? Ise korraldas saunapeol mega grupika, lasi mind oma sõpradel nii põhjalikult läbi nussida, et mõlemad augud lõid tuld, ja kus sa seal jokkis peaga ise märkad, mismoodi see kumm mehel peale on pandud või kas üldse on. Teised tüdrukud, kes seal peol osalesid, minu teada sealt rasedaks jäänud ei ole. Ma olen alles 18 ja kool kevadel lõpetamisel, nii et mitte mingit last mul vaja ei ole. See on mul kolmas abort, aga medikamentoossete aborditide hinnad on iga aastaga megalt tõusnud. Poiss räägib, et tema keppis seal peol rohkem teisi tüdrukuid ja et tema laps see ei ole, ja et üldse naine vastutab selliste asjade eest. Et tema poolt on pind, joogid, auto, riideid on mulle ostnud ja et tema abortidega ei tegele, see ei ole tema asi. Kas siis nii peabki olema, et mulle lastakse sisse ja pärast ei ole kuulnud ega näinud? Tüdrukud ei seksi ju üksi? Ma lihtsalt ei tea, mida teha, sest aeg läheb ja mul lihtsalt ei ole seda raha niimoodi välja käia. Ja mujale kui erakliinikusse ma ei ole nõus minema (seda Ida-Tallinna Keskhaigla arsti ja õdede iba kuulata ei taha, ja ei mingit privaatsust ega mõistvat suhtumist). Sõimavad kommentaarid palun endale jätta."

Ei usu, et see lugu tõsi oleks: kirjutaja tunneb õigekirja ja on 99% meesterahvas. Sellise jututasemega tüdruk ei laseks endast horde üle või kui lasigi, oleks tasa. Sõnavara on liialt mehelik, arvatavasti on ka pikalt kuival, kuna mõte suudab väga elavalt niiskeid unelmaid ette manada.

Pilt

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”