R1200GS või 990 adventure

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

ats30
Tsikkel: KTM 990 Adventure
Tänanud: 151 korda
Tänatud: 73 korda

Re: R1200GS või 990 adventure

Lugemata postitus Postitas ats30 »

Kas reaalselt ummikutes sõeludes vm kitsastes oludes on GS-i suurus/laius tuntav? Peale silindrite on lenks ka jube lai. Kohvritest rääkimata ... Või on see legend ja tegelikult pole vahet, võrreldes rattaid selle teema pealkirja piires?

Oleks ma tark, ma oleks vait.
Kasutaja avatar

kiidrockk

Lugemata postitus Postitas kiidrockk »

olen omanud g12gs tuttavatel 990adv.

minu definitsioon on selline: ktm on krossimehe matkaratas, bmw maanteneelaja mis saab kruusal ilusti hakkama.

sinu soove lugedes soovitan bmw.

praegult endal paljude modifikatsioonidega g650x, istub maanteel samahästi kui g12gs, kruusal ja metsateel on kerge ratas palju parem.

life is what you make of it....
Kasutaja avatar

kiidrockk

Lugemata postitus Postitas kiidrockk »

ats30 kirjutas:

Kas reaalselt ummikutes sõeludes vm kitsastes oludes on GS-i suurus/laius tuntav? Peale silindrite on lenks ka jube lai. Kohvritest rääkimata ... Või on see legend ja tegelikult pole vahet, võrreldes rattaid selle teema pealkirja piires?

olen sõelunud liikluses saksamaal ja itaalias. vahet ei ole nende rataste puhul.

eelkõige soovitaks ikkagi pehmeid kotte, mis on kitsamad ja kergemad

life is what you make of it....

Hr. Kaaru
Tsikkel: IZ
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Hr. Kaaru »

Olen proovinud gs 1150 ja adv 950,peale seda kui sain gs 800 -ga proovisõitu teha,kaotasid eelmised 2 suurema huvi,sest gs 800 on kergem, ökom, näeb hea välja ja lihtsam hooldada,(se ainult minu arvamus)

I love my bike, it´s amazing machine!
Kasutaja avatar

randel
Tsikkel: Beta 390
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 204 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas randel »

Kaal on tihtipeale petlik. Käisime suvel enne reisileminekut 3 rattaga kaalu peal, tulemuseks oli
BMW F800GS 230kg
BMW F650Dakar 206kg
KTM 950 SE 204kg (Adventure ilmselt 10-15kg raskem)
Kõik rattad olid sarnases konfis, suht tühja paagiga, ktm koos tühjade kohvritega, teised ilma, paagid tühjemapoolsed,
800GSi suurim pluss ongi ökonoomsus, amordid on KTMil pika puuga paremad.
Väljanägemine on loomulikult maitseasi, hoolduse/remondi koha pealt lisab BMW canbus elektrisüsteem tubli annuse keerukust.

Kasutaja avatar

Möku

Lugemata postitus Postitas Möku »

ats30 kirjutas:

GS-iga on ummikutes väga hea podistada ja see mõni cm laiem lenks ei ole küll probleemiks. Pigemini lihtsustab kitsastes oludes manööverdamist.

Eelmise aasta maikuu TopGearis oli uute mudelite kohta väike võrdlus kus teema ka käsitlust leiab:
http://forte.delfi.ee/news/topgear/tita ... d=66210570

Usinus-Kasinus-Cosinus
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 139 korda
Tänatud: 359 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Olles KTM-ga pikemalt sõitnud ja mõned päevad ka 1200ga, võin lühidalt öelda, et maastiku peal on KTM-ga änksim, maanteel jälle BMW mugavam. Mõlemad aga on head matkarattad.

Kasutaja avatar

Raki
Tsikkel: 1200gs LC Rallye, CRF300 Rally
Tänanud: 19 korda
Tänatud: 80 korda

Lugemata postitus Postitas Raki »

Kas sellisesse teemasse oleks väärt panna võrdlusesse Moto Guzzi Stelvio 1200 NTX. Internetis suht vähe infot viimase kohta, aga need kus seda mainitakse, kiidavad ratast palju.

Üks müüa ka: http://www.mototehnika.ee/used/1387391

Rattal juba tahases palju lisavarustust, mis bemmil ja KTMil tuleb juurde osta. Hind ka täitsa võrreldav.
Kas kellelgi on sellise rattaga kogemusi?

https://ragnarnakus.blogspot.com/
TDM850-->1150GS-->HD Road King-->Honda Transalp 700XL-->BMW 1200GS LC Rallye—> BMW 1300GS Trophy
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”