Müügis olev BMW R 1200 GS → Re: Muugis olev BMW R 1200 GS
-
Teema algataja - Postitusi: 612
- Tsikkel: KTM 990 Adventure
- Tänanud: 151 korda
- Tänatud: 73 korda
Re: Muugis olev BMW R 1200 GS
ragz kirjutas:ratta puhul on ikka visuaalne osa ka suhteliselt oluline. Eriti kui ratas maksab nii nagu need GSid maksavad. Olen käinud seda esinduses müüdavat GSi ka vaatamas ja kohapeal on pilt tunduvalt koledam kui piltidel. Lisaks, kui ratas on igat pidi lömmis ja ära kriimustatud, siis näitab see ka omaniku suhtumist rattasse ja vabalt võib olla tehniline seisukord selline nagu selle välimus. Kes hoolib oma rattast, see hoiab korras lisaks ratta tehnikale ka välimuse.
Ragnar
Olen sama meelt.
Nillisin ka seda Viljandi oma, aga see oli täiesti plank, kuigi läbisõit ja välimus tõesti superlux. Osta kõik puuduolevad vidinad juurde ja hind tuleb päris korralik juba.
Olen omale hetkeseisu kogu EU-s müüdavatest (no päris kõiki vast mitte, aga need mis olen üles leidnud ) suurtest GS-dest selgeks teinud ja on nii: ca 2005a, läbisõit ca 50 000 km, rutskasoojendused, käekaitsed, silindrikaitsed, karterikaitse, kõik orig. kohvrid, saab pisut kannatust varudes kätte (eestisse toomisega) suurusjärgus 5000-5500€. Arvestades, et UM-s müüdava ratta läbisõit on pisut väiksem, samas suht nutune näeb välja, kohvreid pole, on hind mu arvates ca 1K kallis. Ok, kui ise väljast ostmisega ja toomise orgunniga tegeleda ei viitsi või pole aega, siis ehk käib kah.
Aga üks asi on veel- nimelt tahaks ju valida ka natuke. Kui kogu turul ainult 1 on valida, siis ...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.