Kawasaki ZX 6R Ninja R4 83kW Head ja vead?
-
- Tsikkel: Suzuki GSX1250 FA
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 8 korda
Re: Kawasaki ZX 6R Ninja R4 83kW Head ja vead?
Endal sama ratas olnud ca 5 aastat ja väga rahul siiani.
Mis ma öelda selle kohta oskan? No esiteks meeldib mulle see, et ta on ikka suht kerge. Nii et suht hea liikluses ringi visata.
Minekut 600se kohta täitsa piisavalt ja üllatavalt öko on. Minu oma võtab maanteel ca 110km/h sõites nii 5 l/100km kohta. Paak 18liitrit, nii et vastavalt käe keeramisele ka sõiduulatus. Reserv kütust jagub ca 50km maanteel või 35km linnas.
Mootor peab hästi ja kannatab suurt läbisõitu ilusti. Mootori kohapealt pole muud teinud kui iga aasta õli ja filtri vahetanud. Suht odav ülal pidada üldiselt.
Pöörderaadius on tal aeglasel kiirusel veidi suur. No ütleme kui tahad tagasipööret vaiksel kiirusel teha või kohapeal siksida paika. Aga noh, kuna nagu öeldud, see suht
kerge ratas, nii et saad tõsta tagaotsast ka sangadest kui vaja
Mugavuse kohapealt pole ka väga viga, saab isegi suht püsti sõita. Perse väsib pika sõidu peale ära kuna sadul suht õhuke.
Gondel juhib kõik tuule ja vihma ja jama ilusti kehast mööda, nii et ka kehva ilmaga ja veel kehvema varustusega jääd suht kuivaks. Ise kasutanud kõige ekstreemsemalt ca 4 kraadi ringis tartu-tallinn otsade jaoks ilma talvise soojustuseta varustusega ja jäin täitsa ühte tükki
Üldiselt on nagu tsiklitega ikka, suht tangi ja sõida, peaasi et endale meeldib.
Kõige parem oleks sul ikkagi ise peale istuda ja vaadata/proovida.
Kui sul huvi on, siis sügisel oli ka minu ratas müügis. Vana kuulutus siin:
http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... rhash=384e
Igatahes edu valikul
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.