Huumorit
Moderaator: Moded
-
- Mode
- Tsikkel: KTM
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 24 korda
Re: Huumorit
plagiaat, mitu aastat vana asi - http://www.motomaailm.ee/auto/ainus-aut ... i-ei-situ/
Nõmmik kirjutas:rmz250 kirjutas:http://www.auto24.ee/used/1621452
Muu informatsioon
![]()
![]()
Pole ammu sellist head kirjandust lugenud !
Kes mett teeb, see mett sööb!
Vana nali aga hea vaheldusex ehk reaalsus
Kuidas käia dushi all nagu naine.
- Võta riided seljast ja paiguta kuivatusrestile värvide
järjekorras. - Kõnni dushiruumi, seljas pikk hommikumantel
- Kui näed teel dushiruumi oma abikaasat, kata kinni kõik kohad,
kust ihu paistab ja kiirusta edasi. - Vaata peeglist oma naiselikku füsioloogiat ja aja kõht ette, et
saaksid põhjust ka edaspidi viriseda selle üle ,kui paks sa oled. - Mine dushi alla. Otsi näopesusvammi, kätepesusvammi,
jalapesusvammi ja tallakivi. - Pese oma juukseid kurgi- ja ananassishampooniga, mis sisaldab 83
vitamiini. - Tee seda veel kord.
- Kanna juustele palsam, kurgi- ja ananassimahlaga, 83 vitamiini
sisaldusega. - Jäta juustele 15 minutiks.
- Pese oma nägu purustatud aprikoosi näopiimaga 10 minutit. Lõpeta,
kui nahk läheb punaseks ja õrnaks. - Pese kogu ülejäänud keha ingveriõliseebiga ja
apelsinimahlasisaldusega ihupiimaga. - Loputa juustelt palsam. Tee seda vähemalt 15 minutit, et olla
kindel, et kõik on maas. - Epileeri kaenlaalused ja jalad. Mõtle ka bikiinipiirkonna
raseerimisele, kuid loobu, valides vaha kasuks. - Karju valjusti, kui su mees WCs vett tõmbab ja dushist veesurve
kaob. - Keera dush kinni.
- Masseeri kogu keha dushi alt väljumata. Pihusta endale deodoranti.
- Tule dushi alt välja. Kuivata end rätiga, mis on väikse Aafrika
riigi suurune. - Mässi juuksed superabsorbentsesse rätikusse.
- Kontrolli kogu keha - on sul kusagil mõni pisvinn.
- Kui leiad mõne, ründa seda raevukalt küünte või pintsettidega.
21.Naase magamistuppa, seljas pikk hommikumantel. - Kui näed teel magamistuppa oma abikaasat, kata kinni kõik kohad,
kust ihu paistab ja kiirusta edasi. Veeda poolteist tundi riietudes.
Kuidas käia dushi all nagu mees.
- Võta riided seljast, istudes voodi äärel. Jäta riided voodi ette
hunnikusse. - Kõnni alasti dushiruumi.
- Kui näed teel dushiruumi oma naist, raputa oma "viinerit" tehes häält
"Bööö!" - Vaata peeglist oma meheliku füsioloogiat ja tõmba kõht sisse, et näha
kas kõhulihased tulevad esile (ei tule). Imetle oma "viineri" suurust,
kratsi oma privaatkehaosi ja nuusta peale seda oma sõrmi. - Mine dushi alla.
- Ära otsi svammi (sa ei kasuta seda kunagi).
- Pese nägu.
- Pese kaenlaalused.
- Rebesta oma kõhulihased, proovides, kui kõvasti sa dushi all
peeretada suudad. - Pese oma privaatkehaosad ja nende ümbrus.
- Pese oma tagumikku. Jäta karvad seebile
- Pane shampooni pähe (ära kasuta palsamit).
- Tee endale shampoonivahust pähe indiaanlasesuled. Häälitse
vastavalt. - Tõmba dushikardin eest ja vaata ennast peeglist.
- Pissi (dushi alla).
- Loputa end ja tule dushi alt välja.
- Ära pööra tähelepanu sellele, et dushiruumi põrand lainetab, kuna
unustasid dushikardina alusest välja rippuma. - Kuiva.
- Vaata end peeglist, pinguta muskleid. Imetle jälle oma "viinerit".
- Jäta dushikardin lipendama j märgi dushimatt põrandale.
- Jäta tuli põlema ja ventilaator tööle.
- Naase magamistuppa, rätik vöö ümber.
- Kui möödud oma naisest, tõmba rätik ümbert, kraba oma "viinerist"
ja hüüa "Yeah, beibi!!!" ning jõnksuta puusi. - Viska märg rätik voodile.
- Riietu 2 minutit
-
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 7 korda
BMW : Brings Me Women but Breaks My Wallet
-
- Tsikkel: zx-6r
mattyas kirjutas:Juba homme võib raekoja platsil olla kollane ruuduke
Tegelikult selle märgi juures rööviti üht kutti betoonimärgistus püssiga. Aga see artikkel on uskumatu jah.
mattyas kirjutas:Juba homme võib raekoja platsil olla kollane ruuduke
Tema tegi!
http://www.youtube.com/watch?v=Mp2mIxzoo08
-
- Tsikkel: VFR750
- Tänanud: 1 kord
küll inglise keelne, aga siiski:
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
Mul on hästi ilus naine,kes on ülbe ja käib minu raha eest ostetud asjadega linnapeal nina püsti ringi koos enda samasuguste sõbrannadega!Ta on isegi magades nii ilusa ja ülbe näoga,et see lihtsalt kutsub näkku peeretama!Tõmbasin tal teki üle pea ja lasin püksituult nii kuis jõudsin,ise irnusin nii ,et kusetilgad püksis!Ükskord sõin kapsasuppi ja peale seda läks see peeruralli juba käest ära,pidin talle vahepeal lisaõhku andma,et sitahaisu sisse päris ära ei sureks!Ükskord läksime õhtul tülli mul läks s**t keema ja otsustasin,et täna öösel tõmban tema enesehinnangu täiesti nullilähedale,ta veinitab õhtuti see vist mingi tibide värk ja magab sügavat und ja mul tuli mõte,et kusen raisa peale,nii siis tegingi,kusin kaarega tema alakeha ja trussikud täis,et tal jääks mulje hommikul nagu oleks ennast ise täis lasknud!Ronisin ise ka tekialla ja vähklesin terve öö ei saanud und ärevusest tema näoilmet näha kui avastab,et on ennast konkreetselt täis kusnud!Ok hommik teesklen magajat ja kissis silmadega piilusin seda komöödiat kuidas ta ehmatusega tõusis ja kohe hakkas jälgi peitma ja uut pesu otsima ma tegin ,et ärkan ja ta ei jõudnud midagi teha,tal olid silmad häbi täis ja ma mõnitasin ka teda veel ,et räägin sõbrannadele ka ära jne !Kordasin sama asja mõne aja pärast,vist mingi kolm korda ja ütlesin talle,et äkki peaks sulle kile alla panema,et mu vanaemal oli ka kui haigeks jäi see probleem,selle peale solvus vist emakakaelani ja ei rääkind minuga!Tänaseks on olukord normaalne naine on muutunud paremaks ja mõistvamaks!Vaesekene ei julge enam isegi pidudel käia ja kusagil sõbrannade juures ööbida,vaid on ilusti kodus!On väga rahul sellega ,et tal on kindel suhe ja mees kes tema püksikusemisest suurt välja ei tee!!Kui ta veel peaks üle pea kasvama siis on ees karmimad mängud!Püksisittumine on tema poole teel !!Head õhtut teile kindlasti on mu tekstis kirjavigu ja õigekirjapederastid saavad ka siit omale natuke pauku hammaste vahele nosimiseks!
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Sepp ajas Biker.ee foorumi oma blogiga segi.
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Elasivad naabrid kord. Ühtedel suur koer, teistel valge pikakarvaline kallitõuline kodujänes. Ühel päeval koeraomanik näeb oma suureks ehmatuseks, et tema kallis kutsa tuleb koju, naabrite elutu, räsitud ja kole must hinnaline jänes hambus. Peremees mõtleb, nüüd on lugu, koer naabri jänku maha murdnud, nüüd naabritevaheline sõprus läbi. Üritab anda endast parima, et asja siluda - võtab surnud jänese, peseb puhtaks, föönitab ära, et too ikka võimalikult kobe välja näeks. Hiilib siis salaja naabrimehe õue, surub jänesele pooliku porgandi kurku (et lavastada jänes ise "süüdlaseks" - sõi porgandit ja lämbus ära...)ja paneb siis jänku puuri.
Natukese aja pärast tuleb naabrimees külla, näost kaame ja üleni värisedes." Anna m-m-ulle s-s-suhkruvett... Sa ei kujuta ette mis juhtus... Mu jänes... mu jänku suri ära ja ma matsin ta maha. Lähen täna puurist mööda ja mis ma näen - minu jänes puuris, kammitud ja föönitatud! Ja porgand ka veel hammaste vahel!!!???"
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
davidsoniharald kirjutas:Elasivad naabrid kord. Ühtedel suur koer, teistel valge pikakarvaline kallitõuline kodujänes. Ühel päeval koeraomanik näeb oma suureks ehmatuseks, et tema kallis kutsa tuleb koju, naabrite elutu, räsitud ja kole must hinnaline jänes hambus. Peremees mõtleb, nüüd on lugu, koer naabri jänku maha murdnud, nüüd naabritevaheline sõprus läbi. Üritab anda endast parima, et asja siluda - võtab surnud jänese, peseb puhtaks, föönitab ära, et too ikka võimalikult kobe välja näeks. Hiilib siis salaja naabrimehe õue, surub jänesele pooliku porgandi kurku (et lavastada jänes ise "süüdlaseks" - sõi porgandit ja lämbus ära...)ja paneb siis jänku puuri.
Natukese aja pärast tuleb naabrimees külla, näost kaame ja üleni värisedes." Anna m-m-ulle s-s-suhkruvett... Sa ei kujuta ette mis juhtus... Mu jänes... mu jänku suri ära ja ma matsin ta maha. Lähen täna puurist mööda ja mis ma näen - minu jänes puuris, kammitud ja föönitatud! Ja porgand ka veel hammaste vahel!!!???"
Viinaga käis see ehmatuse ravi, kui ma õigesti mäletan.
siis väärib see ka väärkasutamist!"
-
- Tsikkel: Hayabusa aka Triinu :)
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 31 korda
- Kontakt:
Kaks paarikest mängisid kaarte ja Leifil kukkusid mõned kaardid kogemata laua alla. Kui ta kummardus neid sealt üles võtma, märkas ta, et Andersi naisel, Eval, polnud aluspesu... Shokeeritult lõi ta pea kolksti vastu lauda ära. Hiljem, kui Leif läks kööki, et vähe joogipoolist juurde võtta, tuli Eva talle järgi ja küsis: "Nägid sa laua all midagi, mis sulle meeldis?"
Leif vastas: "Jaa, nägin küll."
Eva ütles: "Sa saad seda, kui tahad, aga see maksab 1000 kr."
Vähe aega mõelnud tunnistas Leif, et ta on huvitatud. Mille peale Eva ütles, et kuna Anders on tööl reedel pärast lõunat ja Leif ei ole, siis võiks ta kuskil kahe ajal läbi tulla.
Reedel kella kahe paiku sõitis Leif Eva juurde ja kui ta oli Evale andnud 1000kr, läksid nad voodisse... Pärast paari tundi armurõõme läks Leif minema.
Anders tuli koju kuue paiku ja küsis naiselt: "Kas Leif käis siin?"
Üllatunult vastas Eva, et käis jah paariks minutiks. Siis küsis Anders: "Kas ta andis sulle 1000 kr?"
Eva arvas, et mees teab kõike ja ütles, et andis jah.
"Väga hea", ütles Anders, "Ta tuli hommikul mu kontorist läbi ja laenas 1000kr ja lubas peale lõunat sinu juurest läbi sõita ja raha sinu kätte jätta! Küll on ikka hea, et on sõpru kelle peale võib loota..."

-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 191 korda
- Tänatud: 395 korda
davidsoniharald kirjutas:...Natukese aja pärast tuleb naabrimees külla, näost kaame ja üleni värisedes." Anna m-m-ulle s-s-suhkruvett... Sa ei kujuta ette mis juhtus... Mu jänes... mu jänku suri ära ja ma matsin ta maha. Lähen täna puurist mööda ja mis ma näen - minu jänes puuris, kammitud ja föönitatud! Ja porgand ka veel hammaste vahel!!!???"
Lugu elust enesest. Naabri koer vedas kusagilt koju hobuse esijala - ise selline hullult õnnelik vee selle juures. Naaber vandus natuke, võttis labida ja mattis metsaalla maha. Järgmine hommik rõve ja räigelt porine jalg jälle trepipeal ja ontlik koer ninapidi juures - saba lehvimas mis hirmus
Sai siis teisel korral korralikult ette võetud ja 1m sügavusele kaevatud.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 442 korda
allar3x kirjutas:küll inglise keelne, aga siiski:
...
See lugu on suuuur BS!
Ilma CO'd teavitamata/nõusolekuta ei liiguta seal laeva mitte keegi
-
- Tsikkel: zx-6r
Pime sügisõhtu. Juba pikemat aega sajab. Kõle tuul rebib puudelt viimaseid lehti ja paiskab neid üksiku laterna valguses läikivale asfaldile. Naine seisab juba kolmandat tundi akna juures, nina vastu klaasi ja silmis nukrus. Hubaselt praksuva kamina ees tugitoolis istuv mees vaatab naist ja mõtleb: "No on ikka romantik...Peaks ta vist tuppa laskma..."
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
kurat seal videos on mingi paljas lilla,järgmine kord seletage täpsemalt mida videos näidatakse
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
Tegemist pole sugugi lillaga, vaid täitsa pädeva vene humoristi (ja muidu mitmekülgse tüübi) Aleksander Pistoletoviga. Aga ega's kõik sellisest robustsest ja samas peenest huumorist aru saagi.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.