Huumorit

Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 88 korda

Re: Huumorit

Lugemata postitus Postitas sepp »

Mul on hästi ilus naine,kes on ülbe ja käib minu raha eest ostetud asjadega linnapeal nina püsti ringi koos enda samasuguste sõbrannadega!Ta on isegi magades nii ilusa ja ülbe näoga,et see lihtsalt kutsub näkku peeretama!Tõmbasin tal teki üle pea ja lasin püksituult nii kuis jõudsin,ise irnusin nii ,et kusetilgad püksis!Ükskord sõin kapsasuppi ja peale seda läks see peeruralli juba käest ära,pidin talle vahepeal lisaõhku andma,et sitahaisu sisse päris ära ei sureks!Ükskord läksime õhtul tülli mul läks s**t keema ja otsustasin,et täna öösel tõmban tema enesehinnangu täiesti nullilähedale,ta veinitab õhtuti see vist mingi tibide värk ja magab sügavat und ja mul tuli mõte,et kusen raisa peale,nii siis tegingi,kusin kaarega tema alakeha ja trussikud täis,et tal jääks mulje hommikul nagu oleks ennast ise täis lasknud!Ronisin ise ka tekialla ja vähklesin terve öö ei saanud und ärevusest tema näoilmet näha kui avastab,et on ennast konkreetselt täis kusnud!Ok hommik teesklen magajat ja kissis silmadega piilusin seda komöödiat kuidas ta ehmatusega tõusis ja kohe hakkas jälgi peitma ja uut pesu otsima ma tegin ,et ärkan ja ta ei jõudnud midagi teha,tal olid silmad häbi täis ja ma mõnitasin ka teda veel ,et räägin sõbrannadele ka ära jne !Kordasin sama asja mõne aja pärast,vist mingi kolm korda ja ütlesin talle,et äkki peaks sulle kile alla panema,et mu vanaemal oli ka kui haigeks jäi see probleem,selle peale solvus vist emakakaelani ja ei rääkind minuga!Tänaseks on olukord normaalne naine on muutunud paremaks ja mõistvamaks!Vaesekene ei julge enam isegi pidudel käia ja kusagil sõbrannade juures ööbida,vaid on ilusti kodus!On väga rahul sellega ,et tal on kindel suhe ja mees kes tema püksikusemisest suurt välja ei tee!!Kui ta veel peaks üle pea kasvama siis on ees karmimad mängud!Püksisittumine on tema poole teel !!Head õhtut teile kindlasti on mu tekstis kirjavigu ja õigekirjapederastid saavad ka siit omale natuke pauku hammaste vahele nosimiseks!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”