Tahaks rajale
Moderaator: Moded
Re: Tahaks rajale
Pange keegi miski link siia, kus nende võistluste ja osalemisklasside kohta inff on.... tööd on siiamaani nii palju, läheb rutem. Tänud
aivar424 kirjutas:Kevadel Pärnus võistlustel näeme siis, äss
Mis klassi põrutad ka?
rauno110 kirjutas:Pange keegi miski link siia, kus nende võistluste ja osalemisklasside kohta inff on.... tööd on siiamaani nii palju, läheb rutem. Tänud
Keeruline lause aga üritan aru saada, ega sa ometi oma Hondaga ringrajale ei tiku, olen kuulnud et Honda on Suzu ja Kawi kõrval nagu jalutuskepp
mx77 kirjutas:krõps kirjutas:[quote="mx77"
Deem, teema läheb aina paremaks
![]()
Oskaksid ka midagi krossiteemal kaasa rääkida v on see pilt sul illustratiivne?
Loomulikult illustratiivne, ikka illustratiivne [/quote]
See seletab paljugi, mõtlesin kes see ikka sirge lõigu peal nii elegantselt jala välja sirutab
krõps kirjutas:olen kuulnud et Honda on Suzu ja Kawi kõrval nagu jalutuskepp
äkki on hoopis võlukepp, aga see on hoopis teine teema
pigem tahtsin teada, mis klassis sa sõitma hakkad, et raja äärde kaasa elama tulla, kui kupatad
-
- Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 44 korda
- Kontakt:
ma liituks ka fännklubiga päris kindlasti, meisterdaks äkki isegi suure plakati kirjaga "GO krõps" või midagi sarnast
kontakt nr. +372 52 58 244
-
- Tsikkel: Hayabusa Turbo 2012//288 RWHP
- Tänatud: 1 kord
ega sa ometi oma Hondaga ringrajale ei tiku, olen kuulnud et Honda on Suzu ja Kawi kõrval nagu jalutuskepp [/quote]
Tuleb välja,et kròps on hirmus kòva tegija ikka. Kawaga kardi rajal ja boketiga ümber lauajala.Jalutuskepp läheb sust mööda,et silm ka ei jòua pilkuda. Ega see kawa teab mis jube püss ole sul.
-
Tule C-klassi sõitma uuel aastal, saab selle klassiga kõvasti rahvast raja äärde aetud - uued kupatajad ja nalja nabani rahval
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 328 korda
- Tänatud: 431 korda
- Kontakt:
-
- Tsikkel: Yamaha R1 track only
Tsiteerides vanarahava tarkust: las pool seltskonda paneb välja ära ja siis saab edasi vaadata.
Ambulance klass ju ikkagi
-
- Tsikkel: crf 450r, Varadero
Mis vaatama! Ma vist ostan omale jalutuskepi ja lähen ikka rajale! Tegelt seda teemat jälgides on päriselt ka tekkinud väike huvi rinkat proovida
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
mx77 kirjutas:Kui nii edasi läheb, peab hakkama ka rinkavõistlusi vaatamas käima
Kas bikeri foorumis või? Vaatan, et hetkel 7-s ring juba läheb.
siis väärib see ka väärkasutamist!"
krõps kirjutas:mx77 kirjutas:Mis sul sellest. Sa nüüd ju rinkahunt
Tulevikus tahaks omada ikka mölemat ratast nii krossi kui RR-tüüpi, ootan aega kui õhkamortidega krosarid odavamaks lähevad, need pidid rajal hulka paremini käituma ja hooldevabad olema
ei taha norida,aga kas tagatipuks oled veel tulihingeline krossimees?niisama rajal toristaja kindlasti sellest PAREMINI käitumisest aru ei saa!
justcraizy kirjutas:Tule C-klassi sõitma uuel aastal, saab selle klassiga kõvasti rahvast raja äärde aetud - uued kupatajad ja nalja nabani rahval
Rinkavõistlustele ma stock-tsikliga ei tuleks, kuna olen suur kiirusekummardaja siis on plaan ratast veits järele aidata, loodan leida aftermarket nukkvõlli ja kõrgsurve kolvid
kalle7110 kirjutas:krõps kirjutas:mx77 kirjutas:Mis sul sellest. Sa nüüd ju rinkahunt
Tulevikus tahaks omada ikka mölemat ratast nii krossi kui RR-tüüpi, ootan aega kui õhkamortidega krosarid odavamaks lähevad, need pidid rajal hulka paremini käituma ja hooldevabad olema
ei taha norida,aga kas tagatipuks oled veel tulihingeline krossimees?niisama rajal toristaja kindlasti sellest PAREMINI käitumisest aru ei saa!
olen lapsest peale krosaritega kokku puutunud ja tean kuidas amordid peaksid käituma, kindlasti ei tohiks nad vetruma jääda kui tsikliga pörgatada, siis on õli liiga vedel v pole ültse
hotshot kirjutas:Mis vaatama! Ma vist ostan omale jalutuskepi ja lähen ikka rajale! Tegelt seda teemat jälgides on päriselt ka tekkinud väike huvi rinkat proovida
Seda minagi, soovitan sul uurida enne kirjandust sõidutehnika kohta kui rajale ronid, samuti on seatud piiranguid tsikli modifitseerimise kohta
-
krõps kirjutas:justcraizy kirjutas:Tule C-klassi sõitma uuel aastal, saab selle klassiga kõvasti rahvast raja äärde aetud - uued kupatajad ja nalja nabani rahval
Rinkavõistlustele ma stock-tsikliga ei tuleks, kuna olen suur kiirusekummardaja siis on plaan ratast veits järele aidata, loodan leida aftermarket nukkvõlli ja kõrgsurve kolvid
No nüüd muutus ka minu jaoks see teema trollimiseks, case closed
-
- Kontakt:
krõps kirjutas:kalle7110 kirjutas:krõps kirjutas:Tulevikus tahaks omada ikka mölemat ratast nii krossi kui RR-tüüpi, ootan aega kui õhkamortidega krosarid odavamaks lähevad, need pidid rajal hulka paremini käituma ja hooldevabad olema
olen lapsest peale krosaritega kokku puutunud ja tean kuidas amordid peaksid käituma, kindlasti ei tohiks nad vetruma jääda kui tsikliga pörgatada, siis on õli liiga vedel v pole ültse
Kuldsed sõnad, kuldsed sõnad
Deem see on ikka täielik libateema
-
- Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 44 korda
- Kontakt:
ilmselgelt on meil uus maailmameister siin praegu, te ei tunne talenti siis ära kui kirjapilti vaadata
kontakt nr. +372 52 58 244
Ega küll küllale liiga tee
Kui Sinusuguse jutuga mees oma masinale reissing nukad ja kõrgsurve kolbed sisse paneb ja see ajasõidus ja boksi vahel kotti ei jookse, siis ma esimesel etapil osalen pealtvaatajana. Noh.. ma ei ole enne näinud kuidas baigiline kotti jookseb, ei tahaks võimalust maha magada
kui juba tegemisex läheb,sis ära turbotada unusta:D. ma muidugi ei tea kas siis vöistelda tohib
-
madispilt kirjutas:Ega küll küllale liiga tee
Kui Sinusuguse jutuga mees oma masinale reissing nukad ja kõrgsurve kolbed sisse paneb ja see ajasõidus ja boksi vahel kotti ei jookse, siis ma esimesel etapil osalen pealtvaatajana. Noh.. ma ei ole enne näinud kuidas baigiline kotti jookseb, ei tahaks võimalust maha magada
Parem oleks, kui sätiks ennast tema seljataha sõidus, päris efektne pilt võiks olla, eriti kui näiteks veldi kurvis kotti pill paneb. Mul uuest aastat kaamera ka peal ja saaks hääd kraami
madispilt kirjutas:Ega küll küllale liiga tee
Miks ta peaks kotti jooksma kui piisavalt lahja kütus paagis on, mu krossiyamul oli ka tuuningsari peal, kui ükskord käima läks siis tulistas edasi nagu püstolist. RR-tüüpi tsiklit on muidugi neli korda kallim tuunida, samuti peab jälgima et kõik kolvid sünkroonis käima hakkavad
DGAF kirjutas:Tsiteerides vanarahava tarkust: las pool seltskonda paneb välja ära ja siis saab edasi vaadata.
Kas pead C-klassi ambulance klassiks v mis? Kuskilt tuleb ju alustada
kalle7110 kirjutas:kui juba tegemisex läheb,sis ära turbotada unusta:D. ma muidugi ei tea kas siis vöistelda tohib
C-klassis turbot olla ei tohi jääd kohe vahele, disklaff on kiire tulema
-
- Tsikkel: crf 450r, Varadero
...kui ükskord käima läks siis tulistas edasi nagu püstolist.
Ühe korra läks käima ainult vä?
-
- Tsikkel: Yamaha R1 track only
krõps kirjutas:DGAF kirjutas:Tsiteerides vanarahava tarkust: las pool seltskonda paneb välja ära ja siis saab edasi vaadata.
Kas pead C-klassi ambulance klassiks v mis? Kuskilt tuleb ju alustada
Just. Lugedes su tekste paraku C-klassi sa sõita ei plaani - stock rattaga ei sobi ju. Seega ambulance sind ei puuduta, otse rookiesse .
-
- Tsikkel: Jamaha VIBRAGO
- Tänatud: 2 korda
tahaks keppi
-
- Kontakt:
krõps kirjutas:madispilt kirjutas:Ega küll küllale liiga tee
Miks ta peaks kotti jooksma kui piisavalt lahja kütus paagis on, mu krossiyamul oli ka tuuningsari peal, kui ükskord käima läks siis tulistas edasi nagu püstolist. RR-tüüpi tsiklit on muidugi neli korda kallim tuunida, samuti peab jälgima et kõik kolvid sünkroonis käima hakkavad
Selles mõttes on sul 100% õigus. Kolbide sünkroniseerimist saab ka ise teha. Ma võin sulle selleks vajalikku riistapuud laenata.
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Krõps krossirajal.
[youtube][/youtube]
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.