Tsikliga Lissabonist Vladivostokki
Re: Tsikliga Lissabonist Vladivostokki
kurisookaru kirjutas:Mulle isiklikult sellised ettevõtmised meeldivad. Tehakse ju igasugu rekordeid. On neid siis vaja või mitte. Alles see oli kui üks mees õhupalliga kõrgele kõrgele lendas ja sealt hopsti alla hüppas, arvestatav hulk inimesi elas sellele langevarjuhüppele kaasa.
Oma käimistel olen pea alati kodutee ühejuttiga läbinud, on need sõidud olnud siis 24h, 36h, 40h ja seda mõnetunnise magamisega tsiklil. See aasta tulime Gruusia piirilt läbi Venemaa tagasi 3,5 päevaga, ei olnud hullu midagi. Tulgu mulle keegi veel rääkima, et Poola läbimine on jube tülikas. Gruusiasse pääsemiseks tuli meil kokku edasi-tagasi 6000 km transiiti.
Kui keegi annaks hää ratta, millel on suur paak, nii 5-600 km paagi täiega, maksaks bensiini ja muud kulud kinni, paneksin kas või homme päev minema rekordi eesmärgil.
Jah, olen isegi 24h järjest lasknud läbi Poola ühe jutiga. Pisut pain aga alati hea kui läbi olen. Peamine tõrge on tõesti tdm'i 330km paak.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.