Huumorit
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
Re: Huumorit
Novosibirski loomaaias sureb ära isane gorilla. Mõni nädal hiljem hakkab emane gorilla märatsem ja asju lõhkuma. Mõtlevad siis, et ju siis isast tahab. Helistavad Frankfurti loomaaeda ja küsivad ega neil isast gorillat ei ole. Saavad vastuseks, et on küll ja saadame hea meelega 50 000 EURi eest. Loomulikult loomaaial nii suurt raha ei ole ja loobuvad. Järgmisena võetakse kõne Moskva loomaaeda, kus tehakse sama päring. Öeldakse, et neil ei ole üldse gorillasid. Lõpuks viimases hädas tuleb direkorile meelde, et meil on ju Sidorov - veidi gorilla moodi, karvane ja puha. Kutsuvad Sidorovi välja ja selgitavad: "Meil suri mõni nädal tagasi isagorilla ära. Nüüd oleks vaja emasega veidi noh ... asju ajada. Sidorov, kas aitad hädast välja?" Sidorov mõtleb ja küsib: "Räägime rahast?" Direktor: "300 rubla" Sidorov mõtleb ja lausub:"okei, aga mul on kolm tingimust." Direktor: "kuulan ..." Sidorov: "Ma ei suudle, ma panen ainult tagant ja raha maksan ära palgapäeval".
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.