Huumorit

eerikkarts
Tsikkel: Yamaha SuTenöör (XTZ900) 5PS

Re: Huumorit

Lugemata postitus Postitas eerikkarts »

Ükskord läksin metsa jalutama, näen kaev, läksin ta juurde ja astusin lifti, istun jalgratta peale ja käivitan mootorratast, siis järsku kontrolöör koputab õlale
ja ütleb mulle: "lase mind istuma" mina aga vastan: "aitähh, ei suitseta!". Siis hakkab see laps karjuma täiest kõrist, ma kaua ei mõelnud andsin talle molli,
ta haarab põlvest ja karjub: "AII, MU SELG, MU SELG!" Vaatan talle otsa ja mõtlen, et ta on täitsa segi peast! Astun ma siis rongist välja, näen takso seisab,
lähen akna juurde ja küsin: "palun pakk Marlboro Light'i ja pool liitrit viina, ta annab mulle LM'i ja õlut, võtan siis letilt PRIMA ja puskari ja jooksen
nende mentide eest minema! t*** kuid need tuletõrjujad said mind kiirabi autol kätte ja ütlevad mulle: "teil jäi kassast raha tagasi võtmata" Nu ma võtan siis võtsin
kilo õunu ja läksin turule müüma. Laon siis need banaanid letti, kui järsku vanamutt ütleb mulle: "ma ostan kõik need virsikud" ja ülatab mule kilekoti, ma aga mõtlen:
"See mutt on ikka täielik sooda! Kuidas ma need 20 arbuusi kotti topin?!" Võtsin siis raha ja läksin koju!
Rohkem ma metsas ei käinud... Ja seeni ei söönud!

Ja nii see Yamaha XT900Z FI (SuperTenere) sündiski:
http://www.super-tenere.net/forum/xtz75 ... -xt900z-fi

5Okuus856üheksa

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”