Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Yamaha V-Star
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Re: Rumalad küsimused 2
yes, Sir kirjutas:Nii, ostsin kaks garaasi boksi. Uued pikad lambid lakke tavapirnide asemel ning elektrikapp seina peale koos arvesti ja kaitsmete ja muuga. Kogu moos vaja nüüd kokku ühendada (uued juhtmed + uued pistikud) aga endal teadmisi pole. Üks algul tore Elektrilevi tööline käis mustalt vaatamas ja uurimas ning helistas nüüd õhtul tagasi hinnapakkumisega. Südame tegi täis, €350! Mu rumal küsimus - mis sellise töö umbkaudne hind võiks reaalselt olla?
Reeglina neil punkti tasu nagu torujüridel ! Kilbi koostamisel juba oleneb palju automaate ja rikkevoolukaitsmeid . Lisaks kõik lambid , pistikud ja lülitid ning juhtmevedu . Loe kokku mitu punkti on ja jaga see esitatud arvega - samas pool sellest summast moodustab juba kilp ! Lisaks kas ta teeb omast materjalist ?
Motoratturi diagonaalse helkur tähelepanu rihmade tootmine ja müük ...
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000
Kas keegi teab palju on Arctik spordiklubi kuumakse oleks vaja teada. Neil kodukal kirjas seda ei ole ja kui saatsin neile meili siis sealt tuli mingi häma vastu aint ja targemaks ikka ei saanud. Äkki siin keegi teab kedagi kes seal käib
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
elbastardo16 kirjutas:Kas keegi teab palju on Arctik spordiklubi kuumakse
oleks vaja teada. Neil kodukal kirjas seda ei ole ja kui saatsin neile meili siis sealt tuli mingi häma vastu aint ja targemaks ikka ei saanud. Äkki siin keegi teab kedagi kes seal käib
Kas keegi on proovinud foorumi kasutajatest bikele piike alla keerata, nagu on näha videos minutil 1.20
Lihtsalt tekkis huvi
POLT kirjutas:Kas keegi on proovinud foorumi kasutajatest bikele piike alla keerata, nagu on näha videos minutil 1.20
Lihtsalt tekkis huvi
Neid poltpiike on siin kõvasti tehtud. Keegi müüs siin ka just väga soodsalt. Saab sõita ilusti, ei kuku tsikkel ümber, proovi kuis jaksad. Mul kuskil mingi video ka.
Tüüpiline garaaz tundub olema nii 20 ruutu. Mitu tsiklit sinna annaks talveunne panna nii, et vajadusel toimetama ka mahuks?
-
- Tsikkel: Honda CB550SC Nighthawk ´84
Antti kirjutas:Tüüpiline garaaz tundub olema nii 20 ruutu. Mitu tsiklit sinna annaks talveunne panna nii, et vajadusel toimetama ka mahuks?
Tüüpiline boks on u. 3x7 meetrit. Kui boks on tühi (s.t. pole töölauda, riiuleid jne) ja kõik korraga oma rataste kallal nokitseda ei taha, siis mahutab nii umbes 3-4 ratast. Kui kõik tahavad korraga rataste kallal nokitseda, siis üle kahe ratta võib kitsaks jääda (aga see kõik sõltub konkreetsetest inimestest).
Kas numbri värdjalt kirjutamine on viimase aja uus hipstermood? Tahame teistsugused olla või keegi kardab oma numbri internetis avaldamist nii palju, et ei julge seda korrektselt kirjutada?
Mingid viisviis60043 ja 53OOSI2 on ikka mobiiliga foorumit kasutades päris tüütud. Nüüd leidsin mingi koleda netipoegi, kes arvab et nii on ta sitaks äge...no mina ei hakka sealt paberile kirjutama ja siis sealt edasi veel telefonile toksima. Kui peale klickides helistada ei saa ja copy-paste ka teha ei kõlba, siis olge ägedad edasi
Või on selleks väljakirjutamiseks mingi eriti sünge ja salajane põhjus?
-
- Tsikkel: pilusilm ja venelane
- Tänanud: 83 korda
- Tänatud: 81 korda
Ehk on põhjus selles, et vältida oma numbri sattumist kuskile kliendilisti.
Umbes nagu meili peale tulevad spam-kirjad, võib su tel nr ka kuskile listi sattuda, kui mõni selleks kohandatud proge netis ringi tuhnib.
Just my 2 cents.
-
- Tänatud: 1 kord
mart211 kirjutas:Kas numbri värdjalt kirjutamine on viimase aja uus hipstermood? Tahame teistsugused olla või keegi kardab oma numbri internetis avaldamist nii palju, et ei julge seda korrektselt kirjutada?
![]()
Mingid viisviis60043 ja 53OOSI2 on ikka mobiiliga foorumit kasutades päris tüütud. Nüüd leidsin mingi koleda netipoegi, kes arvab et nii on ta sitaks äge...no mina ei hakka sealt paberile kirjutama ja siis sealt edasi veel telefonile toksima. Kui peale klickides helistada ei saa ja copy-paste ka teha ei kõlba, siis olge ägedad edasiVõi on selleks väljakirjutamiseks mingi eriti sünge ja salajane põhjus?
Tänapäeval on leiutatud üsna palju igasugu neti nuhkroboteid, mis oskavad siis tavaliselt kirjutatud e-posti aadressid ja telefoninumbrid lisada igasugu spämmilistidesse. Selle vältimiseks on just see võimalus, et kirjutada number sõnadega või e-posti sisse @ asemele näiteks (ät)
claw kirjutas:Ehk on põhjus selles, et vältida oma numbri sattumist kuskile kliendilisti.
Umbes nagu meili peale tulevad spam-kirjad, võib su tel nr ka kuskile listi sattuda, kui mõni selleks kohandatud proge netis ringi tuhnib.
Just my 2 cents.
Mul on sama telefoni number juba viimased 10 aastat, avalik nii andmebaasides kui netis ja erinevate ettevõtete kodulehtedel. Helistatakse vast korra kvartalis, pakutakse raamatuid, trussikuid või midagi muud. Tohutu hirm peab inimesel telefoni vastu olema, kui ei suuda öelda mida ta antud kõnest siis arvab(ei soovi, hetkel kiire, helistage hiljem või ärge helistage kunagi)
Mulle pole kunagi tulnud ühtegi spam sõnumit või müstilist vastamata kõnet Somaaliast. Tutvusrinkkonnas 1 inimene kellele selline kõne tehti kui reisil olime, helistas tagasi, plõksti paar sotti arvele otsa Ja tema number kindlasti kuskil üleval ei ole. Seega äkki keegi pakub mingit teist põhjust minu alternatiivile
Pinchu: Jah, see on juba parem selgitus, kuid uskuge mind need nuhid leiavad need igalt poolt mujalt ka üles kui foorumist. Kõik numbrid siin maailmas on kättesaadavad, kui tead kust otsida. Minu oma avalik, probleeme pole, sõbral oli supersalajane paar päeva vana number ja tehti kallis tüng ära
-
Teema algataja - Postitusi: 1515
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Mulle nt tulnud korduvalt sõnumeid " You won 1 million" vms, et helistaksin selle nrile ja kinnitaksin võidu vms. Igast jama telefonis vähem lihtsalt...
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
Kipsi kirjutas:Mulle nt tulnud korduvalt sõnumeid " You won 1 million" vms, et helistaksin selle nrile ja kinnitaksin võidu vms. Igast jama telefonis vähem lihtsalt...
Sul number avalik? Ma nii ootan millal sellise smsi saaksin, tahaks ka võita, no ei ole õnnestunud Ma tean, et inimesed kardavad seda ja kui sõnum tuleb siis tuleb ju vastavalt juhisele käituda ja muud moodi ei saa
, kuid ma olen päris kindel, et kodulehtedelt ja foorumitest nad neid numbreid kokku ei kogu. Sul muidu number avalik?
Aga kas meil on siin keegi kes selliselt numbreid kirjutab ja ütleb oma põhjuse?
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 139 korda
- Tänatud: 359 korda
- Kontakt:
Numbrid küll mingitesse botlistidesse ei satu. Väga lihtsasti põhjendatav - kui sa helistad kellelegi, kellele sa just osta.ee kaudu oma vanad sussid maha müüsid, siis pole vaja, et ta numbrit googeldades sinu kohta veel igasuguseid asju teada saab, et mis su foorumi kasutajanimi jnejne on. Eks ta rohkem privaatsuse mõttes ole. Kui firmad aga nii teevad, siis see on tõesti veits "hipster" ehk on ilma asjasse süvenemata vooluga kaasa mindud.
-
- Kontakt:
Kui ATV'l soov tõsta õhufiltri kopsik toruga ülesse, et sügavamas vees saaks sõita, kas siis peab kuidagi tegema ümber ka jahutus süsteemi ? ( Sundõhk jahutus, AC ) Või ei juhtu midagi, kui sealt vesi sisse läheb ning otse silindri peale ?
E: ATV'l pole vaadanud, aga rolleritel on enamasti selle all mähis...
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
Eks see numbri jama on paras paranoia.
ei taha teadagi kohe mis kiiksud neil inimestel veel on.
minul ei ole nr mingit jama olnud.
aa eile vist helistati TELE2 ja taheti soodsamat paketti pakkuda, aga polnud aega rääkida hetkel.
Ilmselt nad siiski ei tee paremat pakkumist kui EMT juba teinud on.
Hakkasin kukalt kratsima ja tuli üks vana küsimus meelde, millele vastust pole saanud.
Kas kiiver peas tohib poodi minna?
Necro kirjutas:Kas kiiver peas tohib poodi minna?
Panka vist pole soovitatav...poes olen küll näinud kinnise kiivriga tegelasi.
-
- Tsikkel: TDM900
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 19 korda
Minu meelest on see kiivriga poodi minek naljanumber. Kui just mingi koonusekujuline pea pole ja kiivrit pool päeva pähe ei sobita, siis ei tohiks see 10 sekundit küll kedagi vaesemaks teha.
Necro kirjutas:Hakkasin kukalt kratsima ja tuli üks vana küsimus meelde, millele vastust pole saanud.
Kas kiiver peas tohib poodi minna?
Just see pangaga seonduv jäi kummitama. Sinna ei tasu muidugi minnna kiirviga. Või mistahes maskiga.
Aga ma miskipärast arvasin, et poes kehtib sama reegel. Kuid enne teada ei saa, kui ära ei proovi .
Niiet järgmine kord jätan kiivri pähe.
-
- Tsikkel: TDM900
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 19 korda
Hangi avatava lõuaga kiiver kuigi jah, ma eelistan ikkagi pigem kiivri ära võtta kui kauemaks seisma jään või kuhugi sisse lähen
Necro kirjutas:Just see pangaga seonduv jäi kummitama. Sinna ei tasu muidugi minnna kiirviga. Või mistahes maskiga.
Aga ma miskipärast arvasin, et poes kehtib sama reegel. Kuid enne teada ei saa, kui ära ei proovi.
Niiet järgmine kord jätan kiivri pähe.
ma olen küll maskiga pangas käinud, v noh tegelt küll selles automaadi ruumis kus sai raha sisse panna, see oli kunagi talvel ühel öösel kui oli vaja kiiresti midagi netis maksta ja pidin jala panka minema sest auto ei läinud külmaga käima, see kinnine must nö suusamask oli kapuutsi all
Minul oli Laki-Tammsaare ristis Olerexi teenindajaga "situatsioon" kus tankisin ca 15-17€ eest ja läksin maksma 20'sega....tuli välja et neil pole tagasi anda! Mul kiiver peas - visiir lahti ja küsisin siis, et mis teha - klienditeeninduse asutus ja teil pole tagasi anda - kustotsast see nagu minu süü peaks olema, et pean teile jätma jotsi ca3€?!?
Kuna too tädike võttis tuurid ikka väga ülesse siis lõpuks ma hakkasin nõudma, et kutsuge siis juhataja või makske oma taskust - mind ei koti....ja vot seepeale kästi küll kiiver peast võtta!!! Mida ma muidugi puiklemata ka tegin....ei oleks viitsind küll oma laupäevasõitu turvameeste või mentidega jagelemise peale raisata!
Siit muidugi teemasse ka üks võibolla rumal küsimus - mismoodi tegelikult teenindajad sellisel juhul käituma oleks pidanud?!? Sest lisa 2-3 liitrit oleks mul mahtunud ilmselt ainult saapasäärde....maha ka nagu pole mõtet kallata...et kas oleks pidanud siis nõudma, et antaks tagasi rohkem (näiteks viiekas)?!
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
Olen korduvalt kiivriga poes käinud. Kui on kiire ja tahan osta ühte suitsupakki, siis ei viitsi peast ära võtta. Pole probleemi olnud sellega.
Statoili tanklas ükskord õhtusel ajal ei lubatud tankida ennem kui kiivrit ära ei võta.
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
Kunagi oli minu meelest eraldi teema selle kiivriga tanklas ja poes käimise kohta. Praegu ei suutnud üles leida, aga on kunagi analoogne arutelu silma jäänud. Seal igatahes lahati kus riigis on see seadusega keelatud ja kus on tanklate sisekorra eeskirjaga keelatud teenindada kaetud näoga inimest.
Üks asi, millega puhtalt viisakusest tasuks arvestada on see, et kui sa just hea kõriga õnnistatud ei ole, siis on teenindajal äärmiselt raske aru saada, mida sa selle lõuakaitse taga pobised.

Oli jah teema, kus mingid mehed ei saanudki lõpuni aru elementaarsest viisakusest, sest tegelikult on kombeks võõrastega suhtlust alustades / suheldes isegi päikeseprillid ära võtta..
-
- Tsikkel: iž jupiter 3
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Veikosib kirjutas:Siit muidugi teemasse ka üks võibolla rumal küsimus - mismoodi tegelikult teenindajad sellisel juhul käituma oleks pidanud?!? Sest lisa 2-3 liitrit oleks mul mahtunud ilmselt ainult saapasäärde....maha ka nagu pole mõtet kallata...et kas oleks pidanud siis nõudma, et antaks tagasi rohkem (näiteks viiekas)?!
Tarbijakaitseseadus ütleb, et kui täpselt ei saa agasi anda, siis tuleb tagasimakse puhul otsstada tarbija ehk kliendi kasuks. Mõnel juhul võib soodsam olla anda kaup tasuta
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 12 korda
- Tänatud: 25 korda
sinilind123 kirjutas:Olen korduvalt kiivriga poes käinud. Kui on kiire ja tahan osta ühte suitsupakki, siis ei viitsi peast ära võtta. Pole probleemi olnud sellega.
Statoili tanklas ükskord õhtusel ajal ei lubatud tankida ennem kui kiivrit ära ei võta.
Kuidas see mittelubamine välja nägi ...
terv
kris.