Tsikkel sureb linnasõidul välja kui natuke järsemini pidurda
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja - Postitusi: 41
- Tsikkel: Suzuki Marauder VZ800
Tsikkel sureb linnasõidul välja kui natuke järsemini pidurda
Milles võib asi olla. Alati ei juhtu aga kipub välja surma kui vähe järsemini pidurada enne foori näiteks. Mul on tegelt pöörded suht alla timmitud vaba käigul. Pidurdamisel õli läheb mootoris ette poole ja madalatel pööretel on mootirl raske ringi käia?
Re: Tsikkel sureb linnasõidul välja kui natuke järsemini pid
sidurdad ikka ka? kui ei siis järsult kiirust maha pidurdades ilma, et käiku alla lülitada tõmbabki pöörde liiga madalaks ära ja seetõttu võib ka välja surra.
soojas mootoris, soe õli ja selle liikumine ei tohiks nüüd küll nii palju mõju avaldada vända liikumisele, et puhtalt sellepärast mootor välja tahab surra. äkki lendab hoopis kütus ringi...mul on ühe rattaga olnud, küll mitte pidurdamisel, kuid väga korralikest konarustest üle sõites seda, et mootor jääb mõneks sekundiks kuss, pritse ei saa lihtsalt kütust kätte enam. korra või paar on isegi välja surnud niimoodi.
-
Teema algataja - Postitusi: 41
- Tsikkel: Suzuki Marauder VZ800
Jah, sidurdan ikka ja samal ajal krõksin käike madalamaks vastavalt kiirusele. Mida järsemini pidurdan seda kiiremini ka käike madalamaks krõksin. Mootor on olnud kindlasti soe mingi 20 minutiga jõuan kesklinna ja siis on olenud vahel natuke järsemaid pidurdusi fooride ees jne ning on tulnud ette, et pidurdamise ajal sureb välja. Äkki on asi küünlates? ma ei tea :S
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 36 korda
- Tänatud: 222 korda
Ei pruugi olla absoluutne tõde.Pakun kahte varianti-1.järsul pidurdusel lühistab juhtmed kuskilt vastu raami.2.teine anomaalia on pärit Honda VTR f-lt.Järsul pidurdusel lendab inertsist esimese silindri karburaatorist paras sorts kütust otse silindrisse ja lämmatab mootori.Lahenduseks oli ülevoolu vooliku suunamine otse alla,originaalis on ta suunaga taha ja alla.Uuri lääne foorumeid äkki ka mingi mudelipõhine omapära.
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
-
- Tsikkel: Kawasaki GTR1000
- Tänatud: 6 korda
Karburaatoriga ratastel liiga madalal tühikäigul täiesti tavaline. Vaata manualist mis pööretel peab mootor tühikäigul töötama ja kui ka siis nii teeb, võid viga edasi otsida.
mul on sama jama. ainult et siis kui mootor külm on. soojalt käitub ilusti. samas on mul muid jamasid ka (puterdab niisama. teeb häält nagu jätaks vahele midagi ning ei käivitu korralikult ja sureb välja ka siis kui mingi suurem raputamine on, näiteks s**t tee.) milled ma olen kõik enamvähem karpade kaela ajanud, sest nendega on probleeme olnud juba pikalt. pöörded on 1400 kandis idle. see hooaeg ei hakka jampsima aga talvel proovin ära parandada.
kui keegi oskaks öelda kas asi võib olla karpades? või kui ei, siis milles? sellest oleks suur abi talvekuudel asja lahendamisel.
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
franz125 kirjutas:...Järsul pidurdusel lendab inertsist esimese silindri karburaatorist paras sorts kütust otse silindrisse ja lämmatab mootori...
Vat mul oli täpselt selline asi. Aja jooksul süvenes nii kaugele, et uputas niisamagi seistes ära. Esimese karburaatori ujuki kohendamine ja siis vaakumite paika ajamine lahendas probleemi.

-
- Mode
- Tsikkel: sporta 1200
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 12 korda
Endise maradöörina võin väita et, lihtsaim viis on pisut tühikäigu pöördeid tõsta, manuali järele oli kindlasti üle tonni, omalgi juhtus niimoodi.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.