Süüte pool Husaberg fe550 2000

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!

Teema algataja
Dizl
Tsikkel: Husaberg

Süüte pool Husaberg fe550 2000

Lugemata postitus Postitas Dizl »

tere,kui kellegil oleks seda asja mulle pakkuda,siis oleksin huvitatud väga!! säde üldse kadus ära..ja on mehed,kellel on äkki varuosadeks mingisugune ???

Teema algataja
Dizl

Re: Süüte pool Husaberg fe550 2000

tuli välja,et mees,kellekäest ma selle masina ostsin pizdiitas,et 2004 aasta ja et 550 kuubikut..raami peal vaatas numbreid,tuli välja,et 2000 aasta ja 501,v6i 600 siis..vanemat vaja!!

mulk41
Tsikkel: Kawasaki Z1000 BMW R1200GS

Lugemata postitus Postitas mulk41 »

Mul on pakkuda sellist varianti kus süütepool ja CDI on eraldi vaata täpsemalt http://www.electricite-moto.fr/picture/ ... D5006D.jpg ja http://www.electricite-moto.fr/allumage%20SEM.html

Teema algataja
Dizl

parimat varianti poleks vast kusagil leidnud!! nüüd järgmine küsimus : kas ma saan kuhugile järgi tulla või kuidas asjad käivad???

Suletud

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”