Rumalad küsimused 2

TanelV

Re: Rumalad küsimused 2

Lugemata postitus Postitas TanelV »

elbastardo16 kirjutas:
pyta kirjutas:

millegi pärast nad kohe ei pane jah kirja sinna andmebaasi.
ise läksin samamoodi linna vahel patrullilt küsima(mingi päev-kaks peale eksamit) ja ei olnud,ei hakand riskima sõitmisega

Mina sain niimoodi trahvi...teisipäeval tegin eksami ja plastikuid polnud käes veel kuid siiki läksin juba reedel sõitma ja sain 400m sõita kui kohe oli politsei tee peal jalus ja peeti mind kinni...küsiti lube, mida mul näidata ei olnud ja andmebaasis nad ei leidnud mul kaa vastavat kategooriat oleks. Istusin siis politsei autosse ja asusime koos protokolli täitma :) Ma seda tahvi loomulikult kohe maksma ei tõtanud vaid ootasin load ära ja vaatasin et neil oli eksami kuupäev ning siis läksin selle paberi ja lubadega politsei jaoskonda ja palusin trahv tühistada ning sellega oligi mure lahendatud. :)

Et jagan kogemust.
Eksami tegin 27.07, politsei kontrollis Jõgeva trefil 03.08. Lube ei andnud kuna seal veel A-d peal polnud.
Ulatasin passi, pärast kontrollimist sooviti head päeva.
Et olin siis andmebaasis juba ilusti olemas.
Vot selline lugu.
Eksamineerija mainis küll, et andmebaasi ei panda aga sõita võib, sest tema annab mulle sõiduõiguse.
Ja tema soovitus oli, et ära ole kiirmenetlusega nõus, siis hiljem saad oma paberid esitada ja asi lõpetatakse.
Seda muidugi ei tea keegi millal andmed arvutisse kantakse, peale kõikvõimsa andmesisestaja kuskil MNT büroos.

Mine “Ajaviiteks...”