Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
Re: Rumalad küsimused 2
Juhiloa (ja seega ka juhtimisõiguse) kehtivuse algus on märgitud juhiloale. Seega, küsimus, kas juhiloa kättesaamisega viivitamine lükkab juhtimisõiguse kehtima hakkamist edasi, on juba küsimus juristidele. Oma juhtimisõiguse kehtivust saab kontrollida siit: http://195.80.106.137:9050/juhiloaKehtivus

-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
millegi pärast nad kohe ei pane jah kirja sinna andmebaasi.
ise läksin samamoodi linna vahel patrullilt küsima(mingi päev-kaks peale eksamit) ja ei olnud,ei hakand riskima sõitmisega
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000
pyta kirjutas:millegi pärast nad kohe ei pane jah kirja sinna andmebaasi.
ise läksin samamoodi linna vahel patrullilt küsima(mingi päev-kaks peale eksamit) ja ei olnud,ei hakand riskima sõitmisega
Mina sain niimoodi trahvi...teisipäeval tegin eksami ja plastikuid polnud käes veel kuid siiki läksin juba reedel sõitma ja sain 400m sõita kui kohe oli politsei tee peal jalus ja peeti mind kinni...küsiti lube, mida mul näidata ei olnud ja andmebaasis nad ei leidnud mul kaa vastavat kategooriat oleks. Istusin siis politsei autosse ja asusime koos protokolli täitma Ma seda tahvi loomulikult kohe maksma ei tõtanud vaid ootasin load ära ja vaatasin et neil oli eksami kuupäev ning siis läksin selle paberi ja lubadega politsei jaoskonda ja palusin trahv tühistada ning sellega oligi mure lahendatud.
pyta kirjutas:millegi pärast nad kohe ei pane jah kirja sinna andmebaasi.
Mul üle aasta lubade tegemisest ja andmebaasi pole ikka pandud.
rasmus2 kirjutas:Mul üle aasta lubade tegemisest ja andmebaasi pole ikka pandud.
Seda juttu ei saa küll kuidagi tõe pähe võtta
Kas tsiklitel tuleb süütelukust ka mingi juhe, mis võtme sisestamisel +12V annab? Ühendasin hetkel alarmi ignition juhtme tule külge, kuna pole kindel kust seda õiget süüteluku oma otsida, aga nii ei toimi ta päris nii nagu peaks. Rattaks '01 Ducati Monster 620.
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
Kuidas mõõta honda transalpi vända otsasaale kulumist, et kas peaksin vahetama või mitte?
Manual näitab mingit oil clearance mõõtu, aga kust seda mõõdetakse?
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
koi kirjutas:Kas keegi on sinapeal robot tolmuimejatega? Vähe infot sooviks nende tõhususest/ mõttekusest.
Abikaasal sünnipäev tulemas ja teeks ta elu veidi ehk kergemaks/(keerulisemaks?). Äkki keegi siit rahvast nende müügimees? Aega enam eriti pole. Mõni päev vaid. Olen tänulik igasuguse info eest.
Omab mõtet vaid kui tõesti paljast põrandapinda palju on. Lauajalad, vaibad, vedelevad esemed teevad selle vidina töö suht mõttetuks. Mul oli kodus mõnda aega aga loobusin, sest vidin ili pidevalt söögilaua toolijalgade vahel kinni.
Tekkis sunniviisiline vajadus radika vedelikku vahetada... aga ei tea mis enne sees oli. Kas jahutus vedelikel on mingi vahe ja peaks enne radika puhtaks pesema (test veega läbi laskma) või võib kohe mingit jahutus vedelikku lisada? Ning kas peaks seda mingist tsikli poest küsima või võib mingist suvalisest tanklast seda vedelikku ligi võtta?
'
-
- Tsikkel: iž jupiter 3
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
lase veega läbi ja siis sinu lemmikmark sisse. Võiks olla tsiklitele sobiv (olen kuulnud, et selliseid on, ise olen suvalist asja sisse kalland), eelnevalt seesolnu tähtsust ei oma.
koi kirjutas:Kas keegi on sinapeal robot tolmuimejatega? Vähe infot sooviks nende tõhususest/ mõttekusest.
Abikaasal sünnipäev tulemas ja teeks ta elu veidi ehk kergemaks/(keerulisemaks?). Äkki keegi siit rahvast nende müügimees? Aega enam eriti pole. Mõni päev vaid. Olen tänulik igasuguse info eest.
Põhimõtselt jah, kui kodune põranda konf on suht juhtme- ja vaibavaba, tasub robotimeja täiega ära. Eriti hea, kui see mahuks ka diivanite ja kappide alla. Mul oli kevadel sama teema ja lõpuks sai LG mingi uuem neljakandiline valitud hea aku ja mõistliku liikumisviisi pärast. Hombot võis olla, hästi vaikne on ka. Et 120-130 ruutu teeb ühe laadimisega rahulikult, aega läheb veidi üle tunni. Hinnavaatlus.ee-st leidsin.
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 222 korda
sinilind123 kirjutas:Kuidas mõõta honda transalpi vända otsasaale kulumist, et kas peaksin vahetama või mitte?
Manual näitab mingit oil clearance mõõtu, aga kust seda mõõdetakse?
Selleks kasutatakse plastribasi,pannakse pikki vänta, saale ja vända pinna vahele keeratakse õige jõuga kinni ning laius mõõdetakse ära.
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
-
franz125 kirjutas:sinilind123 kirjutas:Kuidas mõõta honda transalpi vända otsasaale kulumist, et kas peaksin vahetama või mitte?
Manual näitab mingit oil clearance mõõtu, aga kust seda mõõdetakse?Selleks kasutatakse plastribasi,pannakse pikki vänta, saale ja vända pinna vahele keeratakse õige jõuga kinni ning laius mõõdetakse ära.
Olgu tänud. Ehk siis ilmselt koduste vahenditega ma ei mõõda seda.
Mul jooksis 1 kepsusaale kinni. Ilmselt õlituse puudusest, sest kogu mootor oli vasepuru täis. Kas on tõenäoline, et vasepuru on tulnud vända otsasaaledest? See polnud mingi peenike pulber vaid ikka suured terad. Kas otsasaaled peavad olema pealt vasevärvi või mingi kattepind peaks ka neil veel peal olema?
elbastardo16 kirjutas:pyta kirjutas:millegi pärast nad kohe ei pane jah kirja sinna andmebaasi.
ise läksin samamoodi linna vahel patrullilt küsima(mingi päev-kaks peale eksamit) ja ei olnud,ei hakand riskima sõitmisegaMina sain niimoodi trahvi...teisipäeval tegin eksami ja plastikuid polnud käes veel kuid siiki läksin juba reedel sõitma ja sain 400m sõita kui kohe oli politsei tee peal jalus ja peeti mind kinni...küsiti lube, mida mul näidata ei olnud ja andmebaasis nad ei leidnud mul kaa vastavat kategooriat oleks. Istusin siis politsei autosse ja asusime koos protokolli täitma
Ma seda tahvi loomulikult kohe maksma ei tõtanud vaid ootasin load ära ja vaatasin et neil oli eksami kuupäev ning siis läksin selle paberi ja lubadega politsei jaoskonda ja palusin trahv tühistada ning sellega oligi mure lahendatud.
Et jagan kogemust.
Eksami tegin 27.07, politsei kontrollis Jõgeva trefil 03.08. Lube ei andnud kuna seal veel A-d peal polnud.
Ulatasin passi, pärast kontrollimist sooviti head päeva.
Et olin siis andmebaasis juba ilusti olemas.
Vot selline lugu.
Eksamineerija mainis küll, et andmebaasi ei panda aga sõita võib, sest tema annab mulle sõiduõiguse.
Ja tema soovitus oli, et ära ole kiirmenetlusega nõus, siis hiljem saad oma paberid esitada ja asi lõpetatakse.
Seda muidugi ei tea keegi millal andmed arvutisse kantakse, peale kõikvõimsa andmesisestaja kuskil MNT büroos.
-
- Tsikkel: TDM900
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 19 korda
Krt miks mul peale led suunakate paigaldust nüüd kõik suunakad korraga vilguvad
-
Täiustan informatsiooni.
Et siis küsimus, kas sellise väljanägemisega saaledest võis tulla sellised vasetükid? Või peaksin seda vasepuru viga kusagil mujalt otsima?
-
- Tsikkel: Suzu DR-Z400
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 1 kord
Need tükid on liiga suured, et sealt otsasaalest pärit olla. Mul olid samasugused "vaselaastud" mootori pöhjas. Kepsusaale oli täiesti kutu. Lõtk miski 2mm
-
margus014 kirjutas:Need tükid on liiga suured, et sealt otsasaalest pärit olla. Mul olid samasugused "vaselaastud" mootori pöhjas. Kepsusaale oli täiesti kutu. Lõtk miski 2mm
Et ilmselt siis kepsusaalest pärit? Sest mootori võtsin lahti just seetõttu, et kepsusaale jooksis kinni.
-
- Tsikkel: Intruder1500
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 5 korda
Suurematel vabaõhuüritustel müüakse kõikvõimalikke riidest vidinaid nt .Eesti lipp jms. Tahaks pükstele lapi peale panna,aga mis ma ikka niisama riidest lapi panen Kuskil netist ka võimalik neid saada?
https://saunakuut6.webnode.com/trip-advisor/
Parimad Järvamaa saunad,kümblustünnid rendiks.
Viis8172566
-
sinilind123 kirjutas:margus014 kirjutas:Need tükid on liiga suured, et sealt otsasaalest pärit olla. Mul olid samasugused "vaselaastud" mootori pöhjas. Kepsusaale oli täiesti kutu. Lõtk miski 2mm
Et ilmselt siis kepsusaalest pärit? Sest mootori võtsin lahti just seetõttu, et kepsusaale jooksis kinni.
No siis on kindlapeale kepsusaalest see sodi pärit
-
margus014 kirjutas:sinilind123 kirjutas:margus014 kirjutas:Need tükid on liiga suured, et sealt otsasaalest pärit olla. Mul olid samasugused "vaselaastud" mootori pöhjas. Kepsusaale oli täiesti kutu. Lõtk miski 2mm
No siis on kindlapeale kepsusaalest see sodi pärit
Aga kust otsida viga, et miks 1 kepsusaale kinni jooksis? Niisama heast peast ei tee nii ju, mingit kolinat ei eelnenud sellele, mingit ränka mootori piinamist ka mitte.
-
sinilind123 kirjutas:Aga kust otsida viga, et miks 1 kepsusaale kinni jooksis? Niisama heast peast ei tee nii ju, mingit kolinat ei eelnenud sellele, mingit ränka mootori piinamist ka mitte.
Mul on täpselt sama küsimus. Ei tea mina siiani, miks mul üks kepsusaale saba andis (käis pesas ringi). Õliröhk oli alati olemas, kuid mootorisse tekkis kolin, mis muudkui suurenes. Kusjuures tühikäigul oli täiesti vaikne ja kolin tuli välja vaid gaasiga mängides, või kiirendades. Vötsin mootori lahti ja kepsul 2mm lötku
-
mul ka nüüd saaled, kolvirõngad, tihendikomplekt ostetud. Aga kokku ei julge laduda veel, tahaks ennem teada põhjuse, mis juhtus.
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Puuduliku õlituse põhjuseid on mitu. Vähe õli, hõre õlipump, reduktsioonklapp lahti jäänud mingil põhjusel (praht vahel), sodi õlikanalites (eriti tõenäoline, kui on mootori koostamisel ohtralt silikoni kasutatud.
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
kas pulbervärvimiseks peab pinna tingimata haljaks laskma või annab pulbervärvi ka juba eelnevalt värvitud ja kahjustusteta metallpinnale kanda? Näiteks mingi keemiaga eeltöödeldes?
Ikka haljaks jah, probleem selles et pulbervärvi ahi on ligi 200 kraadi soe ja alumine kiht võib hakata "keema" - s.t. kobrutama. Eks ta sõltub sellest mis seal täpselt all on aga üldjuhul on see probleemiks.
See variant mulle väga ei meeldi
Sprayvärvidel vist väga palju toone saada pole?
Mida arvate matmustast värvist?
Kruusateedele vist väga ei roni?
Muid kogemusi?
Plaan uueks hooajaks tsikkel ülevärvida.