Abi vaja tsikli tuvastamisel
-
Teema algataja
Re: Abi vaja tsikli tuvastamisel
vtm kirjutas:qwezx kirjutas:vtm kirjutas:Nagu üks sumpa lugu juba, alguses hinda ei tea siis kuuleb, et üsna palju väärt - dollari märgid silme ees ja varsti selle ratta peale oksjon juba. Millest lõpuks kõik taganevad ja ratas jääb kuskile kuuri nurka kopitama
Sinu jutust tekib selline mulje, et kerge kadeduseuss on sees. Eks see ole rohkem minu asi, kuidas ma seda müün ja millise hinnaga. Ja tõesti, kui ma sobivat hinda sellele ei saa, siis jääb ta mulle kuuri seniks, kuni rohkem aega ja finantsi on.
Miks ma peaks sellise rondi üle kade olema? Ilu on vaataja silmades ja mina selles rattas ilu ei näe - seega ei huvita.
Lihtsalt pakub nalja kuidas said päranduseks asja mille väärtust sa ei tea, siis näidatakse, et restaureeritud isendid nii 2k+ väärt ja kohe loodad selle roostetanud isendi eest sama palju saada.Plaanid juba tehtud mis selle paari tuhande euroga peale hakkad, mis selle ratta eest saad?
Eks tolmusemad ja mudasemad rajad jäägi meestele, naudi enda Suzukit, linnamees
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.