Kiirendades katkub

Aivar123
Tsikkel: TDM 900

Re: Kiirendades katkub

Lugemata postitus Postitas Aivar123 »

Oh sylla, sylla... (lol) kus on sinuarvates lihtsam "paar tonni saasta mehele panna" - kas nö nimega tanklas käidavas kohas, kus päevane läbimüük ca 10T või siis pisikeses tanklas, kus sama näitaja kõigub 1-2T vahel?
Esimesel juhul, selleks ajaks kui sinul avalduvad probleemid ( isegi samal päeval) ja sa teatad oma kahtlustusest seoses ebakvaliteetse kütusega "sinna kuhu vaja" jõuavad ametnikud asja kontrollima reeglina järgmisel päeval ( vahel ka 2-3 päeva hiljem) selleks ajaks on juba min 1-2x uut ja kvaliteetset peale toodud ja saad vastuse, et kontrollimisel kvaliteedist kõrvalekaldeid ei leitud.
Teisel juhul aga on tankla vahelejäämine suht kindel, sest lihtsalt "käive" ei ole piisav ja sodi ei vahetu jäägitult välja. Rääkimata sellest, et need väiksed tanklad on tihtilugu suht personaalsed ehk omanik(ud) elavad samas külas, tunnevad omi kliente ja kui on vähegi aumeestega tegu, siis annavad oma parima, et mitte nö naabrimehe masinat tuksi keerata.
Olen ise mõned aastad tagasi statoiliga sõja maha pidanud ja õiguse saanud- alguses muidugi oldi suhtumisega, et ma võin ennast rahus põlema pista, hiljem pakuti seda ja teist ja oldi kõigega nõus. Lihtsalt minul õnnestus seletada tuttavale tollitöötajale miks on vaja minna KOHE ja võtta proovid ( loe teksti algust) ja ka siis (u 2-3h hiljem) saadi mahutist juba korralik proov aga tankurist veel see "asi" mis minule õiguse andis.
Ise tangin sellest ajast peale statis nii vähe kui võimalik ja pigem siis sinu loogika järgi võtan riski ning toetan väikeettevõtlust. Aga mul on muidugi ratas ka mis kõrvetab läbi igasuguse bensulõhnalise vedeliku vist.

Parem kui me tööalaselt ei kohtu... mitte et minul klientide vastu midagi oleks.

Vabal ajal olen normaalne aga vaba aega on vähe, siis pakun veoteenust 8-kohaliste väikebussidega. Info Ps.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”