Ehhee... Load läinud nigu niuhti...

Karks
Tsikkel: Saag & Tuk-Tuk
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Karks »

Ei oma seisukohta selles kui võimatu/võimalik on antud kiiruse ületamise teemal kohtus edu saavutada. Küll aga soovitan oma õiguste eest seista ja kui Kommionu miskitpidi suudab vettpidava teooria abil oma süütust tõestada, siis tasub igal juhul kohtu tee jalge ette võtta.

Isiklikust kogemusest võin ütelda, et politseil reeglina puuduvad vahendid, et keegi mõtlev inimene asutust esindama istungile saata, mistõttu reeglina oled kohtus vastamisi sarnase ajukääbikuga kes "üleastumise" fikseeris. Kohtunik lähtub õnneks argumenteeritud tõestusmaterjalist ja sellest, mis seaduses kirjas. Kui oled materjalid korralikult ette valmistanud ja süütust on võimalik tõestada, siis pole miski võimatu.

Endale on igatahes need 2 korda, kui oma õiguseid kaitsnud olen haiglast rahuldust pakkund. Ja olgugi, et mõlemil juhul tuli ca. 6 kuud enda aega raisata ja seadustes tuhnida, lahenesid otsused minu kasuks. Ainuke okas, mis südamesse jäi oli eluline näide sellest, kuidas riik maksumaksja raha kulutab - pidid nad ju minu kohtukulud tasuma.

Edu!

Mine “Vaba teema”