Ehhee... Load läinud nigu niuhti...

Skyrunner

Lugemata postitus Postitas Skyrunner »

Mina jään ikka oma arvamuse juurde.Sul pole mõtet minna selle asjaga kohtusse,kuna see lahend võita on 0 lähedane.Sa kirjutad
Ega ikka ei olnud mu kiirus (omaarust) normist eriti üle midagi..
Minuarust see lõik kus sul kiirust mõõdeti on mingil määral ka allamäge (Vabaduse paltsi poole) ja allamäge sõidavad ka mopeedid kiiremini,siis miks ei võinud kiirendades see kiirus selline olla? Kuna ikka peeti kinni sind,mitte seda Aprilia Pegasoga sõitvat vennapoega,siis sul on suht raske tõestada,et sa sõitsid just Aprilia taga,mitte ees(ükskõik mis valemit sa selle tõestamiseks kasutad).Vaadatakse ikka sinu ratast,mitte tema ratast.Nagu ma sinu jutust aru sain,et sa ei eita kiiruse ületamist(aga sa pole rahul 89-ga),siis pole ju vahet kas sa sõitsid 89 ga või 55 ga.Linnas on lubatud 50km/h ja kui sa selle numbri ületad,siis võidakse kinni pidada. Kuna sa oled juba ükskord kiiruse ületamisega vahele jäänud ja trahv pole aegunud,siis kohus arvestab ka seda ja sinu shansid kohtust sirge seljaga välja astuda hääbuvad.

See on siiski minu arvamus ja igal ühel on õigus oma arvamust avaldada,nii et ära võta isiklikult seda juttu.
Igatahes kui plaanid siiski kohtusse minna,siis mina hoian sulle pöialt,kuna kerge sul olema ei saa.

Mine “Vaba teema”