ARK-i platsieksami elemendid
-
Raul
Ei taha küll kohe nii just foorumiga liitununa eriti õpetaja muljet jätta, kuid seda siiski tegema sunnib asjaolu, et lugesin samuti enne eksameid hoolega käesolevat foorumit ja millegipärast tundus, et kõigile eksamitel käinutele (ja selle läbinutele) tundub tagantjärgi kõik NII lihtne (arusaadav muidugi).dubweiser kirjutas:tere!
Raul, äkki oskad kirjeldada seda teooria poolt, mis ARKis on. kui testiraamat selge ja ja ARK kodulehelt ka lahendatud, siis ei tohiks vist eriti üllatusi tulla?
Ja kuidas ta sõiduajal sulle siis neid käsklusi jagas, a-la teisest paremale ja siis kolmandast vasakule??
Nagu koolis teooriatundides väideti, piisas tõesti testiraamatust ja ark kodulehel olevatest testidest. Kuid - eriti kodulehel - jäävad ju vastused nii 3 korra läbilahendamise järel pähe ja tekib loomulik vajadus vastat juba ilma küsimust läbi lugemata. Enda praktika näitas ka, et lihtsad hooletusvead võivad kalliks maksma minna (seda mitte küll õnneks finaalis). Teiseks: nüüd lahendatakse ark teooria küsimusi arvutis ja see ei näe samasugune välja kui testide netiversioon (tekitab jälle veits kõhedat tunnet niigi närvilisel eksamil). Kuid olgem ausad - kes kooli 45 testiküsimust max 3 veaga läbi said, need üldjuhul (% ei mäleta) ark-s ei hävi. Nii et seda karta pole mõtet, et mingi nõme üllatus ees.
Sõidu ajal, kuna esindasin oma kooli ainsana, sõitis minu taga seesama kooli õpetaja oma autoga, tema kõrval ark-vend, kes edastas oma trajektoori soovid esialgu minu õpetajale, kes need siis läbi raadio mulle edasi andis. See oli tõsiselt hea ja rahustav, kuna eksaminaator võib ju teab mis pudi-keeles teksti välja ajada. Kolmandast vasakule - nii pikalt ette ikka ei öelda. Kokku sõitsin nii u. 15 min ainult (teoreetiliselt peaks 35).
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.