Honda CBR 900RR '99

Kasutaja avatar

Teema algataja
Madman2
Tsikkel: Honda CBR 900RR '99

Re: Honda CBR 900RR '99

Lugemata postitus Postitas Madman2 »

IZH kirjutas:
Madman2 kirjutas:

Eelmine kolmap. oli ka plaan Pärnus rajal sõita aga kett arvas teisiti. Oli see niigi juba igivana ja lõpuni pingutatud juba ostes. Muidugi väga ma ei raatsinud sinna õli ka panna. Igatahes linnas viskas hamba otsa ja venis ikka päris rihmaks.

No väga vabandan aga ei saa ennast tagasi hoida. Kas sa tõesti siis sellist asja ei märka et kett ja hammakad juba nii kulunud? Et pohhui lasen nii kaua kui midagi juhtub. :wack: Norin selle pärast et sa tahtsid veel sellises kettiga pärnu ka veel minna ja see on küll ikka väga hoolimatu teiste sõitjate suhtes.
Saan veel aru kui mingi krossikaga sõita niikaua kui hambad läinud aga 900 superbikel on selline asi ikka küll ajuvaba. (crash)

No eks ikka märkasin ja oli nagunii lähiajal plaanis ära vahetada. Eks seal rajal võib igasugu asju juhtuda, vaevalt keegi enne igat sõitu tsiklile sellise checklisti teeb nagu lennukitele enne igat lendu. Samas manuaal väidab et lõtk võib olla üles alla 5cm ja nüüd keti karbi peal oli 2.5cm. Ma pidasin siiani seda 5cm õigeks aga ilmselt jah peab ikka rohkem pingul olema. Täna veel enne rajale minekut pingutasin üle.
Mis muidugi ei tähendanud et mul ikka probleeme polnud. 3-l ringil jäi äkki mootor lambist seisma, starterist käivitades õrnalt lubas ja kuidagi venis käima aga ajas väga lolli häält välja, sain boksi ära, seal seisis veidi ja siis oli viga nagu nõiaväel kadunud. Ise ei oska muud kahtlustada kui vett bensiini sees, enne tulekut tankisin paagi täis Tallinnas Laagri Alexelas, tsikkel oli auto peal. Igatahes sorry kui seal kellegile rajal jalgu jäin täna.
Sõit oli üldse kuidagi "kandiline" ja ei tekkinudki seda õiget tunnet aga mõned ringid ikka sain tiirelda.
Nagu näha siis kallutan liiga vähe. :P

No ja 900 pole ka teab mis superbike ju :) peaks vist 94kw olema kui õieti mäletan. Aga mulle on praegu paras, ratas on hetkel kiirem kui mina.

Pilt

Pilt

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”