Hälvik-autojuhid

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded


Davidson
Postitusi: 15
Liitunud: 17 Veebr 2011, 10:26

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas Davidson »

Ma arvan et mu keti õlitus vajab lisa survet ja kiire sõidu tarvis ka pihusti regulli.


madjs
Postitusi: 1458
Liitunud: 17 Juun 2005, 14:36
Tsikkel: VX 800
Asukoht: Läänemaa, Lihula; Kasari
Kontakt:

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas madjs »

Nojh, tampige aga peegleid ja muid kulinaid tükkideks. Sellele ei mõtle, et autos võib olla suht närvihaige või muidu äkilisemat sorti tegelane ja teist lihtsalt tuima näoga üle keerab? (crash) Olen täiesti kindel, et selliseid tegelasi kes ehmunud näoga vahtima ei jää on liikluses küllaga.

Kõik mis ei tapa teeb tugevamaks, või siis sitaks haiget. Ps.Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
http://www.krracing.ee/
Kasutaja avatar

pühak
Postitusi: 1811
Liitunud: 08 Okt 2012, 10:26
Tsikkel: Kawasaki VN1500
Asukoht: Lääne-Virumaa
Tänanud: 217 korda
Tänatud: 88 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas pühak »

puna kirjutas:

Kisub vähe käest ära juba :D

Foorumis on nii mõnigi teema "vähe" käest ära kiskunud ja suht pull on vaadata, kui üks paneb kildu ja teine võtab tõsiselt. Aga võibolla on viimastel nii peen huumor, et ma ei saa aru. :?

"Kui miski väärib kasutamist,
siis väärib see ka väärkasutamist!"
Kasutaja avatar

Peeter82
Postitusi: 153
Liitunud: 10 Juun 2010, 12:29
Tsikkel: CBR 900 RR
Tänanud: 4 korda
Kontakt:

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas Peeter82 »

Pilt

Peaks ju teemakohane hetkel olema piisavalt :wack:


piloot
Postitusi: 2130
Liitunud: 10 Sept 2005, 19:18
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Asukoht: Rakvere

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas piloot »

Milles peeglid süüdi on? Aga üks stiilinäide siin, mida juhiga peale hakata :mrgreen:

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!

pisimy
Postitusi: 65
Liitunud: 02 Mai 2013, 08:10
Tsikkel: Kawasaki ER-6n
Asukoht: sadulas
Tänanud: 5 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas pisimy »

Hälvikuks just ei sõima, aga ...
Tänane hommik kuue poole seitsme paiku Tallinn Pärnu maantee peale Varbolat suunaga pealinna poole. Jõuan järgi rekkale. Vaatan peeglisse- tühjus. Sujuv möödasõit koos viisakusavaldustega. Pilk peeglisse- tuled kauguses. Reastun ümber. Pilk peeglisse- tühjus. Sekund hiljem lendab minust mööda miski, mis meenutab küll autot, kuid kindel selles ei ole. Minu kiirus oli seoses möödasõiduga suurem, kui tavapärane + 10. Kui autojuhid ohivad, et ratturid tulevad kusagilt ja enne möödasõitu võiksid veenduda, kas autojuht on neid märganud ja alles siis mööduda, siis tegelikult kehtib täpselt sama ka autojuhtide kohta. Ausalt, selle masina kiirust tahaks teada.

Kasutaja avatar

M.T.
Postitusi: 2437
Liitunud: 23 Aug 2011, 17:12
Tsikkel: -
Tänanud: 156 korda
Tänatud: 336 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas M.T. »

Järgnev sobib nii siia kui ka "Õnnetused mootorratastega" alla, aga kuna antud juhul kannatajaks ainult ratas ja juhi tegutsemist iseloomustaks rohkem selle teemaga sobivana, siis lisan siia.
Meil on 2 korrusmaja vastakuti ja mõlema maja ees käib parkimine põhimõttel, et majapoole jäävas servas pargitakse teega paralleelselt ja teises servas teega risti. Mõned päevad tagasi tekkis vastasmaja ette R6, pargib end teega paralleelselt. Täna siis 1 vastasmaja elanik asutas oma teega risti pargitud Nissani pargimaasturiga sõitma ja hakkas tagurdama. Vaatan, et laseb jube uljalt ja otse Yamule küljepealt sisse ning nätaki ratas külili. Kusjuures ratas oli pargitud sama trepikoja ukse kõrvale millest ta ise välja tuli. Ehk, siis ca. 10 sekundiga suutis ära unustada ratta olemasolu oma auto taga.
Aga edasi siis nii, et manööverdas veel, jättis auto seisma ja läks vaatama mis kolin oli. Nähes ratast pikali, tõstis selle kuidagi püsti, viskas küljest äralennanud tagaistme omale kohale ja kõik. Seejärel kiire pilk üle maja fassaadi, et kas pealtnägijaid oli ja nägeš, ehk autosse ja minema. Natukese aja pärast tuli tagasi ning ei teinud teist nägugi, ning 5 mintsa pärast uuesti minema. Oleks siis pannud oma numbri rattaomanikule infoks, ei miskit. Mul viskas harja punaseks, no wtf! nii ei tehta, eriti veel oma naabritega. Kuna ratturit polnud varem näinud, siis ei teadnud kelle rattaga tegu ja kuna naabrivalvet ka ei pea, siis ei osand muud teha kui kõne 110 ja andsin info koos tsikli numbriga neile, et helistagu omanikule, las too vaatab oma ratta kahjud üle. Samuti nõusoleku anda minu number rattaomanikule, et saab siis info süüdlasest ja kui too eitab, siis olen nõus ka tunnistajaks olema.
Lõpuks sain ratturi ise hoovipealt enne politseid kätte. Noor vene poiss, alles hiljuti siia kolinud. Ratta kahjud suured polnudki, mõned kriimud siin-seal ja esikondlis pisike mõra. Kõige rohkem oli räsitud kukkumispunn, aga see oli vist juba ennegi pihta saanud. Tundus, et see polnud antud rattal esimene külg maha olukord. Politsei oli nõus kiirelt kohe avariigrupi saatma ja asja ametlikuks panema, ehk siis õnnetuspaigalt ärasõit jne. Omanik arvas, et pole vast selliseid sanktsioone vaja ja saab süüdlasega ikka ise asjad aetud.
Aga poleks ma täna poole päeva pealt kodukontori tulnud ja poleks mul lolli kommet telefoniga rääkides enamus aega aknast välja vahtida, siis poleks omanik ehk teada saanudki, et tema rattaga selliselt käituti.
Kokkuvõttes õnnelik õnnetus, sest kahjud väiksed ja süüdlane käes. Aga krt, kui tegid, siis ole mees ja vastuta, mitte ära s.tu oma maja ees naabrite peale!

Viimati muutis M.T., 11 Juul 2013, 08:11, muudetud 1 kord kokku.

pisimy
Postitusi: 65
Liitunud: 02 Mai 2013, 08:10
Tsikkel: Kawasaki ER-6n
Asukoht: sadulas
Tänanud: 5 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas pisimy »

M.T. kirjutas:

Politsei oli nõus kiirelt kohe avariigrupi saatma ja asja ametlikuks panema, ehk siis õnnetuspaigalt ärasõit jne. Omanik arvas, et pole vast selliseid sanktsioone vaja ja saab süüdlasega ikka ise asjad aetud.

Ja nii me kinnistame erinevates hälvikutes teadmist, et mitte miskit ei juhtu.

Kasutaja avatar

Hurt
Postitusi: 735
Liitunud: 18 Okt 2006, 16:22
Asukoht: Tartu

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas Hurt »

M.T. kirjutas:

Aga krt, kui tegid, siis ole mees ja vastuta, mitte ära s.tu oma maja ees naabrite peale!

Mulle ei jõua ka kohale, mida asja inimesed põevad, maksab ju kindlustus ja selleks kindlustused ongi. Süüdlasel tõuseb riskigrupp ja kallineb vist kindlustus (aastaid tagasi oli nii vähemalt eeldan et ka nüüd). Üks kord rihtisin tee serva pargitud jeebiku ära. Sõitsin autoga ja hakkasin kõrvalistuja jalgade juurest midagi otsima ja koos endaga keerasin ka veidi rooli. Ei midagi hulli aga jeebikul külg kraabitud. Oli väga väga varajane hommikutund ja 0 inimest ümberringi, tõenäoliselt ei olnud ka naabri Valvet mõnel aknal, sest lasi rahulikku und. Paber pastakas välja ja "sorry et auto ära äästasin minu number...." silt kojamehe vahale ja minema. Õhtul helistaski omanik käisime kindlustuses ära ja korras. Ei ütleks et ma oluliselt vaesemaks jäin kõrgenenud kindlustusmakse pärast. Jeebi omanik oli mõistev ja tänas et kontaktid jätsin ei hammustand pead otsast, et kuradi värd vaata mis tegid...

Inimesed justku kardavad et kannatanu "trambib kohe molli segi" või et neil tuleb oma taskust kõik kinni plekkida. Aga nohh mis sa teed :wack:

Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M

Rein
Postitusi: 1244
Liitunud: 03 Aug 2003, 23:24
Tsikkel: Valkyrie
Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas Rein »

Ärge jätke paberit numbriga, vaid helistage politseisse, kui viga saanud auto omanik on paha, siis saad sündmuskohalt lahkumise ;)

Kasutaja avatar

daub
Postitusi: 711
Liitunud: 17 Jaan 2010, 00:58
Tsikkel: F6C 1500
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 32 korda
Tänatud: 35 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas daub »

Rein kirjutas:

... helistage politseisse ...

Tegelikult nõuab seda isegi liiklusseadus - §169 lõik 4 ja 5

Kui sa tahad igal juhul kruusa vältida, siis leiab kruus su üles.
Pilt

davidsoniharald
Postitusi: 1488
Liitunud: 14 Mär 2006, 19:17
Tsikkel: GasGas EC300
Asukoht: Eesti, mu kodu.
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 7 korda
Kontakt:

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

Ükskõik mis juhtub, isegi kui saate kohe kohapeal teise mehega asja räägitud, helistage ikka 110 ja registreerige asi ära Pärast keegi ei saa teist versiooni asjast esitada ja süüdistada teid sündmuskohalt lahkumises ja siis on ainult teie sõna tema oma vastu.

daub kirjutas:
Rein kirjutas:

... helistage politseisse ...

Tegelikult nõuab seda isegi liiklusseadus - §169 lõik 4 ja 5


Rein
Postitusi: 1244
Liitunud: 03 Aug 2003, 23:24
Tsikkel: Valkyrie
Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas Rein »

Jah, mul oli autoga juhus, ootasime politsei ära, ja siis selgus, et pole lube kaasas ja poliisist ei tea midagi jne. Mina läksin politsei papriga kindlustusse ja muud ei tea midagi, mis tollest tüübist sai. Oleks kohapeal kokku leppinud, oleks siiani vist vaielnud.

Kasutaja avatar

supersonic
Postitusi: 17
Liitunud: 07 Juul 2013, 12:36
Tsikkel: R1

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas supersonic »

Tervitaks siinkohal siledaks joodud ajuga sinistes tunkedes valge särgiga hobunikkujat sõidukiga VW Multivan (valget värvi) reg nr 229 BBK
Täna pealelõunat Tallinn - Pärnu mnt. suunaga Tallinn. Asukohaga Märjamaal otsustas see sitane p***, et peab kolonnis sõites trügima selga nagu suvalises põranda aluses p*** filmis , paremalt poolt möödudes,tekitades sellega pärisuuna vööndisse 2 rida, kui vastu tuleb Tallinn- Suahhiili ekspress 100 masinat, nagu viimne hobunikkuja arvas, et mina olen nähtamatu ja sobiks telgjoonele kaunistuseks. Kõrvale jõudes tervitasin teda rahvuvahelises keeles ja näitasin talle et tema manööver on igatepidi ohtlik ja ostuasin peeglitele mis tuleks ära murda, mille peale p*** otsustas, et tuleb välja trügida mind vastasssuuna vööndisse nagu ehe road rage. Õnneks oli Warrior.r1 täitmas oma Wingman kohustust ja hakkas sileaju katastroofilist tegevust peatama. (suured tänud Warrior.R1 (w) (w) (w) ) mille tulemusena jäi suurem õnnetus tulemata. Sileajust p*** tegi näo nagu oleks tema ja ta valge kaubik ainukesena seilamas sellel ookeanil. Igatahes loo moraal kui keegi seda kingpoole näoga postuumset ejakulatsiooni peaks nägema kusagil liikumas, siis hoidke eemale sellest pärasoole torpeedost kõigil lihtsam. Hundid söönud - Lambad terved. Veelkord tänud Warror.R1 kes oli tõeline Wingman :bsmile:


ATK
Postitusi: 31
Liitunud: 02 Juun 2013, 06:46
Tsikkel: Honda NC700X

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas ATK »

supersonic kirjutas:

Tervitaks siinkohal siledaks joodud ajuga sinistes tunkedes valge särgiga hobunikkujat sõidukiga VW Multivan (valget värvi) reg nr 229 BBK
Täna pealelõunat Tallinn - Pärnu mnt. suunaga Tallinn. Asukohaga Märjamaal otsustas see sitane p***, et peab kolonnis sõites trügima selga nagu suvalises põranda aluses p*** filmis , paremalt poolt möödudes,tekitades sellega pärisuuna vööndisse 2 rida, kui vastu tuleb Tallinn- Suahhiili ekspress 100 masinat, nagu viimne hobunikkuja arvas, et mina olen nähtamatu ja sobiks telgjoonele kaunistuseks. Kõrvale jõudes tervitasin teda rahvuvahelises keeles ja näitasin talle et tema manööver on igatepidi ohtlik ja ostuasin peeglitele mis tuleks ära murda, mille peale p*** otsustas, et tuleb välja trügida mind vastasssuuna vööndisse nagu ehe road rage. Õnneks oli Warrior.r1 täitmas oma Wingman kohustust ja hakkas sileaju katastroofilist tegevust peatama. (suured tänud Warrior.R1 (w) (w) (w) ) mille tulemusena jäi suurem õnnetus tulemata. Sileajust p*** tegi näo nagu oleks tema ja ta valge kaubik ainukesena seilamas sellel ookeanil. Igatahes loo moraal kui keegi seda kingpoole näoga postuumset ejakulatsiooni peaks nägema kusagil liikumas, siis hoidke eemale sellest pärasoole torpeedost kõigil lihtsam. Hundid söönud - Lambad terved. Veelkord tänud Warror.R1 kes oli tõeline Wingman :bsmile:

Politseile ka teatasid?

Kasutaja avatar

Sten
Postitusi: 822
Liitunud: 14 Mai 2011, 08:39
Tsikkel: ZX10R Fighter
Asukoht: Tallinn - 56934211
Tänanud: 6 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas Sten »

ATK kirjutas:

Politseile ka teatasid?

Pole tarvis - miilitsad loevad seda foorumit rohkem kui sina - nad on kõigega kursis .

Pooleldi ise tehtud , pooleldi hästi tehtud ...

ATK
Postitusi: 31
Liitunud: 02 Juun 2013, 06:46
Tsikkel: Honda NC700X

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas ATK »

Sten kirjutas:
ATK kirjutas:

Politseile ka teatasid?

Pole tarvis - miilitsad loevad seda foorumit rohkem kui sina - nad on kõigega kursis .

Good to know, arvestades, et mul on see foorum peaaegu koguaeg lahti :D

Kasutaja avatar

daub
Postitusi: 711
Liitunud: 17 Jaan 2010, 00:58
Tsikkel: F6C 1500
Asukoht: Tallinn
Tänanud: 32 korda
Tänatud: 35 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas daub »

Ja omadest kogemustest tean, et selliste, kes alla üritavad ajada, kohta võib avalduse teha küll, aga kui registraatorit või tunnistajat ei ole, on sõna sõna vastu. Ehk siis tulemus suht 0.

Kui sa tahad igal juhul kruusa vältida, siis leiab kruus su üles.
Pilt

Aspelund
Postitusi: 495
Liitunud: 01 Aug 2005, 14:16
Tänatud: 1 kord

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas Aspelund »


madjs
Postitusi: 1458
Liitunud: 17 Juun 2005, 14:36
Tsikkel: VX 800
Asukoht: Läänemaa, Lihula; Kasari
Kontakt:

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas madjs »

Aspelund kirjutas:

Einohh, mida veel? Värdidel vanamuttidel ja kitsedel nüüd helistamist jagub. :wack: Tõesti pole raha kuskile mujale kulutada?

Kõik mis ei tapa teeb tugevamaks, või siis sitaks haiget. Ps.Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
http://www.krracing.ee/

Aspelund
Postitusi: 495
Liitunud: 01 Aug 2005, 14:16
Tänatud: 1 kord

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas Aspelund »

Kas igaüks, kes üritab anda oma panuse sellesse, et liikluses oleks ohutu, on kohe kits või värd vanamutt?


madjs
Postitusi: 1458
Liitunud: 17 Juun 2005, 14:36
Tsikkel: VX 800
Asukoht: Läänemaa, Lihula; Kasari
Kontakt:

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas madjs »

Aspelund kirjutas:

Kas igaüks, kes üritab anda oma panuse sellesse, et liikluses oleks ohutu, on kohe kits või värd vanamutt?

Paraku kipuvad selliseid numbreid kasutama just sellised tegelased. Normaalsel inimesel on muudki teha kui liiklusjärelvalvega tegeleda.

Kõik mis ei tapa teeb tugevamaks, või siis sitaks haiget. Ps.Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
http://www.krracing.ee/

Aspelund
Postitusi: 495
Liitunud: 01 Aug 2005, 14:16
Tänatud: 1 kord

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas Aspelund »

:)


001WTR
Postitusi: 74
Liitunud: 22 Aug 2011, 17:43

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas 001WTR »

Aspelund kirjutas:

Kas igaüks, kes üritab anda oma panuse sellesse, et liikluses oleks ohutu, on kohe kits või värd vanamutt?

A sa vasta ise oma küsimusele :ner: Natuke nagu kisub küll sinnapoole :wink:

Kasutaja avatar

Hendri
Postitusi: 200
Liitunud: 22 Juun 2006, 00:01
Tsikkel: Z1000
Tänanud: 21 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas Hendri »

Eks ta nii kipub pigem olema jah. Kui näed kedagi ala punasega üle sõitmas või miskit muud tegemas ei kisu ju käsi kohe telefoni peale, et näed, kus kurat nüüd läks, sellest peab raudselt kuskile liiklusjärelvalvesse teatama.
Kui just tõesti keegi purupurjus peaga poste maha ei sõida, aga no siis juba igatahes mõistlikum valida 110

Kasutaja avatar

426f
Postitusi: 1572
Liitunud: 27 Jaan 2011, 03:27
Tsikkel: aprilia rs50 MHR
Asukoht: paide

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas 426f »

001WTR i jaoks on need ka kitsed kes vaatavad foorumisse trükitud tsiklite reg nr andmed ülevaatuse lehelt

-minsk125
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
Kasutaja avatar

nostrak
Postitusi: 133
Liitunud: 23 Apr 2007, 15:03
Tsikkel: K1200GT
Asukoht: Tallinn
Kontakt:

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas nostrak »

Sellised kõvad mehed peale liiklusõnnetust ratastoolis (kui nad just siit ilmast ei lahku) on tegelikult kõige abitumad ja haledamad sellid, keda näinud olengi!
Ja kui palju kulub selliste kõvade meeste hooldamiseks rahva raha, kuna neil peale oma suure ego ju polegi midagi.
Need väited on elust enesest! loodan, et tõestusi pole vaja!

Kasutaja avatar

siim83
Postitusi: 39
Liitunud: 24 Veebr 2008, 10:13
Asukoht: Tartu
Tänanud: 11 korda

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas siim83 »

Vahemärkusena- mina helistasin 14900, kui nägin aknast, kuidas kaks vanemat daami teatri ette auto ära parkisid (talvel, -15 C), ise sisse läksid, aga autol pooltuled peale unustasid. Peale kõnet läks viis minutit ja oligi kõik korras. Võtke vabamalt seda rasket elu liiklusliini, vanamuttide, värdide ja kitsedega.


madjs
Postitusi: 1458
Liitunud: 17 Juun 2005, 14:36
Tsikkel: VX 800
Asukoht: Läänemaa, Lihula; Kasari
Kontakt:

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas madjs »

siim83 kirjutas:

Vahemärkusena- mina helistasin 14900, kui nägin aknast, kuidas kaks vanemat daami teatri ette auto ära parkisid (talvel, -15 C), ise sisse läksid, aga autol pooltuled peale unustasid. Peale kõnet läks viis minutit ja oligi kõik korras. Võtke vabamalt seda rasket elu liiklusliini, vanamuttide, värdide ja kitsedega.

Antud tegevus on kiiduväärt :bsmile:

Kõik mis ei tapa teeb tugevamaks, või siis sitaks haiget. Ps.Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
http://www.krracing.ee/
Kasutaja avatar

Mihkelson
Postitusi: 34
Liitunud: 29 Apr 2012, 18:47
Tsikkel: Ducati Monster
Asukoht: Pärnu

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas Mihkelson »

Ja siinkohal sooviks tervitada morbiidset tegelast Volvoga (176BHN), kes arvas, et julmalt äge on värskeltpinnatud teekattel, kus oli ka kiirusepiirang 70km/h, sõita mööda autokolonnist ja autokolonni ees umbes 65-70km/h liikuvatest mootorratastest. See kivirahe ei olnud eriti meeldiv.
Luban, et oma järgmiseks rattaks ostan midagi kõrgemat, et jalg ulatuks kergemini kõrval oleva auto peeglini.
Eelpool nimetatud intsident toimus laupäeva ennelõunasel ajal Roosna-Allikul ja Aravete vahel.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”