Huumorit
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: KTM 890 AdvR
- Tänatud: 40 korda
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Huumorit
Eesti tippfirma sai uue juhi, kes otsustas juba esimesel tööpäeval demonstreerida kõva kätt.
Märgates fuajees tegevusetult uksepiidale nõjatuvat noormeest, küsis ta temalt vihaselt:
“Palju te nädalas teenite?”
“100-150 eurot…”
Uus boss võttis taskust 150 eurot, pistis need noormehele pihku ja käratas:
“Et ma teid siin enam ei näeks!”
Juhtunut olid jäänud vaatama rida alluvaid ja boss tundis tehtu üle uhkust:
“Vaat nii tuleb asju ajada! Logelejaid ja muidusööjaid me oma firmasse ei vaja! Muide, kellena ta siin töötas…?”
“Ta ei töötanudki meil, see oli pizzat toonud kuller…” julges üks alluvatest arglikult pomiseda.
Musta huumorit kah... "Hayabusa on hea odav tsikkel - ühe paagitäie bensiiniga saab sõita elu lõpuni..."
Kuna paljud inimesed on kurtnud aina kallinevate kütuste hindade pärast, siis tulevad Eesti kütusemüüjad välja uue strateegiaga, mis kõlab nõnda : Kütuste hinnad külmutatakse, aga varieeruma hakkab liitri suurus.
...
Kuidas mitte õli lisada:
Hommikune rivistus sõjaväes ning kapten küsib reamees vladimirilt, Kapten "Palju lõuga tõmbad ?" Reamees vaatab vasakule ja paremale ning lausub "siit peaaegu kõigile!"
-
- Tsikkel: R1
-
-
- Tsikkel: GSX1200, XT660R
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 77 korda
Hendri kirjutas:Kapten "Palju lõuga tõmbad ?" Reamees...
just oli siin:
Stallone: "Palju lõuga tõmbad?"
Norris: "Kõik tõmban ära!"
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 692 korda
- Tänatud: 455 korda
Vanem abielupaar istub taksosse Tallinnas.
„Kuhu sõidame?“ küsib taksojuht.
„Mida ta ütles ?“ pöördub naine oma mehe poole.
„Ta küsis, kuhu meid viia ?“ vastab mees ja siis taksojuhile: „Vabandust, mu naine ei kuule hästi… viige meid Mõiku.“
„Või Mõiku?“ hüüatab taksojuht. „Seal sain ma elu kõige viletsamat keppi!“
„Mida ta nüüd ütles?“ küsib naine, mille peale mees teatab: „Ta ütles, et tunneb sind….“
grahv kirjutas:Hendri kirjutas:Kapten "Palju lõuga tõmbad ?" Reamees...
just oli siin:
Stallone: "Palju lõuga tõmbad?"
Norris: "Kõik tõmban ära!"
Kätekõverduste kohta oli see: "Kõik teen ära". Lõuatõmbamine oli pigem: "Kõigile tõmban!"
Kusagil on see piltide kujul ka ringlend.
warrior.R1 kirjutas:
Paar aastat tagasi sai sünnipäeval käidud, kus sellist võistlust aja peale korraldati. Osales siis 4-5 paari korraga ja tihe rebimine käis. Kui rahvas juba parajalt joogine, siis sellist asja korraldada on parajalt koomiline.
Parim oli see kui naine toolile nõjatus ja mees tagantpoolt lähenes sellise hooga, et mõlemad otse üle tooli saali põrandale kõhuli panid, naine all ja mees peal.
-
M.T. kirjutas:warrior.R1 kirjutas:
Paar aastat tagasi sai sünnipäeval käidud, kus sellist võistlust aja peale korraldati. Osales siis 4-5 paari korraga ja tihe rebimine käis. Kui rahvas juba parajalt joogine, siis sellist asja korraldada on parajalt koomiline.
Parim oli see kui naine toolile nõjatus ja mees tagantpoolt lähenes sellise hooga, et mõlemad otse üle tooli saali põrandale kõhuli panid, naine all ja mees peal.
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Erilised inimesed soovivad endale erilisi lihaseid. Mitte selliseid nagu kõigil teistel . Järelikult tuleb erilised harjutused välja mõelda
.
-
- Tsikkel: ---
Lend Londonist New Yorki.
Peale õhku tõusmist kustub "kinnitage turvavööd" tuli ja kõlaritest kostub kapteni hääl.
"Lugupeetud reisijad. Teretulemast esimesele täielikult automatiseeritud lennureisile! See tähendab, et piloote kokpitis pole ja lennuki juhtimisega tegeleb arvuti, mis on läbinud kõikvõimalikud lennusimulatsioonide testid ja turvalisuse kontrollid.....kontrollid.....kontrollid.....kontrollid.....kontrollid.....
Mikk
Honda CB500 -- Yamaha XJ 600 S -- Kawasaki KL650 A -- Yamaha XTZ 660
-
- Tsikkel: sv1000n
- Tänanud: 122 korda
- Tänatud: 192 korda
Sõidan tööasjus Tartust Tallinna. Linnapiiril võtab mind vastu sõidukirivi, sähvivad vilkurid.
“Kurat küll!” vannun ma südamest. “Operatsioon “Kõik puhuvad!” Seda oli mulle nüüd küll hädasti tarvis, niigi juba hilinemas!”
Kuid need ei ole liikluspolitseinikud. Üks kolge suundub minu auto poole:
“Load! Mingeid asju on kaasas?”
Osutan nõutult kõrvalistmel vedelevale kotile.
“Avage!”
“Hoopis narkokontroll!” mõtlen ja avan koti.
“Aint läppar ongi vä? Avage pakiruum!”
Seal pole midagi peale varurehvi.
“Palju see läppar maksab?”
“Ostes maksis umbes 15 000,” vastan viisakalt.
“Üks protsent 15 000-st on…” pomiseb kolge, kougib taskust kalkulaatori ja hakkab tigedalt laupa kortsutades klõbistama. “Hm… Ee… 150 krooni!” hüüab ta lõpuks võidukalt. “Makske ära!”
“Mida-mida?”
“Müügimaks, noh, üks protsent. Savisaar kehtestas Tallinnas tänasest tollitsooni. Pole kuulndki vä? Tallinna TVd tuleb vaadata, selge? Hommikul räägiti.”
“Tartus ei ole Tallinna TVd, meil on ALO TV…”
“See on teie probleem! Ärge mängige ninatarka!”
“Aga ma ei kavatse ju seda arvutit müüa!” hüüatan ma viimaks vihaselt. “See on mu tööarvuti, ma teen sellega tööd!”
“Muidugi! Seda te räägite kõik! Tõestada saate?”
Helistan firma tegevjuhile. Õnneks võtab ülemus vastu. Ulatan mobiili tüübile. Too haugatab küsimuse, kuulab mõne hetke, pomiseb siis “Okei, su vennal vedas!” ja annab telefoni tagasi. Hetkeks on ta pilk kui surnud siilil, aga siis süttib silmades sada vatti:
“Aga auto on teil isiklik, mis?”
“Isiklik.”
“Uus mudel, hästi hoitud, teeks siis umbes 300 000,” ümiseb kapp ja hakkab taas arvutama: “Üks protsent 300 000-st teeb…”
“Teeks ikka arvuti eest, tegelikult plaanisin müüa küll…”
“No näete, ma oleks justkui teadnud!” venitab tüüp lõbusalt. “Otsige nüüd siva kolm kivi, ma kirjutan teile vahepeal kviitungid välja.”
“Kivid???”
“Nojah-noh! Savisaarel on tänavaaukude lappimiseks vaja. Tsaariajal olevat sama kord olnud. Ja vaadake, et oleks vähemalt rusikasuurused!”
Longin teepeenrale kive otsima. Ma ei ole ainus. Ühel teadjamal on koguni labidas kaasas.
Kui kividega tagasi jõuan, saan kaks kviitungit. Üks näitab, et müügimaks tasutud, teine, et kivid vastu võetud.
“Seda vanamutti ja vanameest seal näete vä? Nemad on eriti suures k…ses!” näitab raha saamise järel lahkemaks muutunud mupokas mulle viisakalt riietatud vanapaari, kes kurvalt oma Volvo juures seisab.
“Neil on terve kotitäis ehteid kaasas, kõrvarõngad, sõrmused, kaelakeed ja mis kõik puha! Ajavad jura, et tahtsid tütrele enne pulmi perekonna juveelid kätte anda! Nüüd maksavad end siniseks!”
Vaatan enne masinasse istumist veel korra ringi. Minust mõni auto eespool on A. Le Coqi veokas. Juht karjub, et kogu see õlu on tal oma tarbeks, et midagi müüa ta ei kavatse ja et tal on täna paari sõbraga väike pidu.
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
Tallinna Linnavalitsuse üldmeilile ei taha seda jutukest saata? Võiks ju, sitaks saaks pulli

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 692 korda
- Tänatud: 455 korda
Väga hea
Kas olete tähele pannud, et Tallinnast lahkudest teavitab Teid elektrooniline post, et nüüd algavad "head teed"
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
yeekim kirjutas:Väga hea
Kas olete tähele pannud, et Tallinnast lahkudest teavitab Teid elektrooniline post, et nüüd algavad "head teed"
Ikka, Pärnu poole sõites on need päris head indeed

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
Jack took Jill up the hill so he could lick her fanny, Jack got a shock and a mouthful of cock because Jill was a pre-op tranny
jyrxxx kirjutas:Jack took Jill up the hill so he could lick her fanny, Jack got a shock and a mouthful of cock because Jill was a pre-op tranny
Jack and Jill went up the hill to get themselves some water, Jack fell down and Jill hopped on, now they have a daughter.
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
Vanapaar istub teleka ees ning vaatab dokumentaali "Kuidas valmistuda surmaks"
Saate lõppedes ohkab taat sügavalt ja ütleb: "Imbi, luba mulle et kui ma peaksin ükskord sõltuma masinatest ja pudelis vedelikest, lõpetad sa selle kiirelt."
Memm tõuseb sõna lausumata, lülitab televiisori välja ning tühjendab taadi õllepudeli kraanikaussi.
Kuidas lahendab raamatupidaja abikaasa unetuse probleemi?
Küsimusega: "Kallis, kas sa räägiksid oma päevast?"
Mida tähendas Lenini loosung: "Õppida, õppida ja veel kord õppida"?
Eksamit ja kaht järeltööd.

-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.