Tänav ongi päriselt ringrada! On ikka või?!!

Kasutaja avatar

Maruliis
Tsikkel: Kawasaki kx250f

Re: Tänav ongi päriselt ringrada! On ikka või?!!

Lugemata postitus Postitas Maruliis »

Ain kirjutas:
Burn7 kirjutas:

Tunnistan ausalt ülesse, et ületan ka vahest avalikel teedel kiirust. Üritan valida selleks teelõike kus ei ole suurt liiklust. Usun, et neid on palju kes ületavad. Olen kindel, et ka teie, kes te teisi sõimate ei ole ise kõik mingid eeskujulikud liiklejad. Ärge mind hälvikuks sõimake, kuna see ei muuda nii kui nii midagi. "Koerad võivad haukkuda, aga rong läheb ikka edasi." Kui tahad maailma parandada siis alusta iseendast. Teinekord polegi vaja suurt kiirust, vaid piisab lihtsalt sellest, et kulged 150nega ja hindad ees olevat kurvi valesti. Paraku kõik inimesed eksivad vahel. Keegi ei põhjusta ju õnnetust meelega. Müü oma roller maha ja osta R1, siis saad aru, miks me nii sõidame. Ei ole ilus nii sõita, aga paraku ei muuda need sõnad ühtegi bikerit. Võid süüdistada neid insenere, kes sellised kiirusesõltuvust tekitavad masinad välja mõtlesid. Võrdluseks: minuarvates pole suitsetamine ja koni maha viskamine ka mingi ilus tegu, kuid sul on vajadus selle järgi ja koni pole ka tihti kuhugi panna. Kilekotiga tasku sa ei pane ju kuigi see tükki küljest ei võtaks :( ja ma ei tule sind sõimama kui sa nii käitud. Tegelikult me tapame enda teadmata ka inimesi. Kas või jääd linnas vilkuritega kiirabiautole veidi jalgu. Selle inimese jaoks, kes seal autos lamab võivad need sekundid elu maksta.

arvan et need näited ei ole kõige paremad...
suitsukoni mahaviskamist ei õigusta miski. Tsiviliseeritud inimene seda ei tee... Meil oli kunagi koolidirektor kes ütles klassivennale kes sülitas koolis põrandale- ole niipalju mees et kui sülitad koolis põrandale siis tee seda ka kodus!... Samuti ei saa õigustada bensiinivargust kuskil külas- et autol sai beniin otsa ja kuna bensukat läheduses polnud varastasin esimese taluniku masinast..
mis puutub sellistele asjadele tähelepanu juhtimist siis vähegi enda ja oma lähedaste tervise peale mõtlev inimene seda ei tee....miks? kõik mäletavad Valga autoärimeest kes jalutas Pärnus ranna piirkonnas kõnniteel ja vastu tuli BMW... temas oli julgust ütelda et siin ei ole mõistlik sõita ja tulemus- mees taoti pere sh. laste silmeall invaliidiks. Hiljuti sai üks mees nuga ja suri kui julges juhtida tähelepanu et nii ei tehta...

Hea soovitus, hoiatus või ähvardus?
Ma vb olen paranoiline... Aga see on elu... Lähen päästan Aafrikas elevante ja salakütt laseb mu maha (arvatavasti ma ei suutnud ühtegi elevanti päästa ja suren asjatult) või võtan siin sõna ja arvatavasti saan vaid teada kellega on mul ühine arvamus ja tekitan inimesed, kes mulle vb järgmisel ühisüritusel nuga annavad, sest meie arvamused ei ühtinud (suht tühine asi, aga inimeste emotsioonid on võimsad asjad ja kiremõrvad on esikohal siiski kõige ees...)...

real agraarbaikerbeib - see on siis maakast mootorratast omav tütarlaps, kellel on suu mmm-i asemel õlut täis

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”