Tänav ongi päriselt ringrada! On ikka või?!!
-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Re: Tänav ongi päriselt ringrada! On ikka või?!!
Mina annan punktid ikkagi Yerba seisukohtadele.
On selge, et kõik me ületame vahel kiirust ja rikume ka muud moodi liiklusseadust. Aga nagu ütles mu kunagine ülemus - eeskirjad on selleks, et kui me neid rikume, me vähemalt teame, MIDA me teeme. Kui poiskesed lähevad õunaraksu, siis nad teavad, et on paha peal ja on ettevaatlikud. Kui rikud liikluseeskirju, oled ettevaatlikum, et mitte jääda vahele ja mitte rikkuda nii palju, et mingi jama saaks sündida. Jamad sünnivadki siis, kui sa enam üldse millestki ei hooli!
Veel miskit: kui sõber saab millegi lolliga hakkama, siis on tegu ikkagi ju sõbraga, mis siis, et ta millegi lolliga hakkama sai. Ja kui teised ütlevad, et su sõber sai millegi lolliga hakkama, vastan, et sai jah. Aga ta on minu sõber ja ma ei kommenteeri rohkem. Kus pagana kohas näevad mõned siin solvamist?
Kokku võttes, rikkugem eeskirju, aga tehkem seda MÕISTLIKULT. Tegelikult, kui kõik käituksid mõistlikult, ei oleks mingit seadusandlust ju vajagi, mis?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.