Tänav ongi päriselt ringrada! On ikka või?!! → Re: Õnnetused mootorratastega

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1992 korda
Tänatud: 585 korda

Re: Õnnetused mootorratastega

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Ilgekepp kirjutas:
Yerba kirjutas:

No siis terav kirves leidis kivi sellisel juhul. Eriti - minnes veel teadlikult sellisel viisil liiklusesse kihutama, et lausa numbrimärgi peab selleks käepäraste vahenditega ära muutma. Tõesti - järelikult sellest rajahõõrumisest jääb ikka väheks, et peab niimoodi tegema? Noojah. Adrenaliin leitud see kord. Lõplikult.
Süüakse ära või ei sööda, aga keegi peab tõe ka välja ütlema. Mitte RIPitama truualamlikult foorumis. Ühtsus on tore asi küll, aga mingi kindla piirini. Millest edasi ongi hall ala teemal, kes nimelt otsib, see ka leiab. Maailmalõpu kohviku.
Ja mina ei ole nõus sinna maailmalõpu kohvikusse minema, kui selline rajahunt juhtuks selga sõitma liikluses. Nii et - liiklus selles osas jälle puhtam.

sina pole mees kes tõde välja ütleb,sest see pole lihtsalt sinu asi.igaüks sõidab nagu ise tahab,kuna tahab ja millega tahab.mine menti tööle

Ega ikka ei sõida küll nagu tahan.Teed on meil ikka kõigile võrdsetel alustel(liikluseadusega määratud)kasutamiseks ja inimesed arvestavad sellega,et teised liiguvad ka nendega samadel tingimustel.Kui tahad sõita oma reeglite järgi ,osta või ehita omale tee ja sõida seal kuidas tahad.Olen Yerbaga selle poolest igati ühte meelt.Teglikult neil vedas,et nad ei sõitnud sellise laksuga nagu sõitsid kedagi teist surnuks,vaid kõigest iseennast.Kui nad oleks näiteks sinu pereliikmele või tuttavale otsa sõitnud ja ise terveks jäänud,kas oleksid ikka sama meelt?
Minul on kunagi poeg(5a) tahmas idioodi poolt igavikku saadetud ja naine sandiks sõidetud(ülekäigu rajal) ja ma tean millest räägin.See tüüp "tahtis ju ka nii sõita"Paljud ei taju seda enne kui asi endale lähedale jõuab.Tegelikult ei ole vahet kas sõita kergesjoobes 60-ga või kainelt 150+ tavaliikluses.

Olen ise tuttav paljude autovõidusõitjatega ja tean mõnda rinkasõitjat ka.Võin kinnitada,et suurem enamus neist on tavaliiluses väga rahulikud liiklejad.Mitte ,et nad nüüd täpselt 50-ga linnas sõidavad(lastakse ikka nii nagu meil kombeks),aga nad ei käi ennast tavaliiluses välja elamas.Selle jaoks on neil trenn ja suletud rajad.Antud juhul oli hukkunutel, kõik võimalused legaalselt ja ohutult kiirust nautida olemas.
Seda enam ei suuda ma mõista 35 aastast võistluskogemusega meest,kes nii endale ja oma armsamale teeb.

Olen 46 ja elan Tallinna lähedal.Tsiklitega(lubadega)sõitnud aastast 1982,punnvõrridega ilmselt 1979-st.

Viimati muutis urmas66, 15 Juun 2013, 11:04, muudetud 2 korda kokku.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”