Tänav ongi päriselt ringrada! On ikka või?!!
Re: Tänav ongi päriselt ringrada! On ikka või?!!
Psaiko kirjutas:maruliis kirjutas:Ja ma olen provokaator, minu esialgne postitus ja ka teine punane postitus oli provokatiivne ja täpselt nii ka toimis... ja minu sõnavõtt tuli sellest, et tuttavad (mitte tsiklimaailmas) kukkusid parastama ja irvitama kogu tsiklimaailma ja ringraja üle... ja mul soovitati heaga ratas välja vahetada, sest kes teab millal kellegil kopp ette saab neist kimajatest ja siis võib süütu inimene ohvriks langeda (ehk siis otsene vihje mulle endale)... päris räme... seega lihtsalt tõin suhtumise teile koju kätte...
Tore, et mu postitusi analüüsitakse.
Ma võin aukirjad teha
lausa käsikirjana ja illustreerituna
ja vajadusel raamin ka
Polnudki midagi tarka öelda, lihtsalt suurest eneseimetluse vajadusest, oli soov ruineerida kaasfoorumlaste ajusid!? Lihtsalt tulid siia kuulutama, mingite sõprade suhtumist! Lihtsalt oli vajadus teha kõikidele rinkasõitjatele teene ja anda kõikidele teada, mida mingid sõbrad arvavad rinkasõitjatest? Lihsalt oli soov õhutada vaenu!?
See on nii arukas ja täiskasvanulik, nii arvestav! Saame oma tänu veel kuidagi väljendada? Teiste Austamisega pole vaja vaeva nähe, need Aukirjad tuleb anda iseendale.
Provokaatsiooniga pole siin midagi pistmist provokaatoril on mingi kaugeleulatuv eesmärk saavutada midagi, millegi vajaliku jaoks.
Siinkohal tundub olevat tegemist "vaadake mind mul tuleb suust õhku!" käitumisega.
Kui sa arvad, et ma ei ole midagigi asjalikku öelnud, siis see sinu arvamus ja ma ei hakka sinuga vaidlema. Minul on minu arvamus.
Ehk su ego sai kannatada, kuna sa vist ka tegeled ringrajaga ja ehk oled eeskujulik sel alal, minul isiklikult sinu vastu midagi pole, isegi kui ka mulle mõne armsa hüüdnime paned ("nähvits" jms, mida ma juba oman)... aga just sinna ma tahan jõudagi, et ma tahan ka saada eeskujulikuks liiklejaks tänaval, et mind ilma põhjuseta stereotüüpseks baigiliseks ei tembeldataks, kes ainult surma käib otsimas, ma tahan, et mu väikevend ellu jääks liikluses (kes ka kahel rattal sõidab), ma tahan, et mu sõbrad ellu jääks jnejne ja ma olen nõus kuulama sind ja teisi mind sõimamas kuidas aga jõuate, see ei tähenda, et ma kuidagi enda seisukohta muudaks...
Millegi tõttu sa võtsid aga vaevaks mulle vastata, lugeda läbi mu postitused jne... Tubli, kummardus nii tühja jutu lugemisele aja raiskamise puhul... Aga kui sa veel isiklikult minu kallal soovid lahmida, siis teeme selleks ehk uue teema
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.