Tänav ongi päriselt ringrada! On ikka või?!!
-
- Tsikkel: 701Enduro, FS450, FC450, Te250
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 79 korda
Re: Tänav ongi päriselt ringrada! On ikka või?!!
Miks ei muutu, kui su sõber on selline "idioot" siis vaid üks kõne ja ta saab oma õppetunni enne kui end surnuks sõidab... ehk siis kõik on meie endi kätes... mina olen oma sõpradele 110 helistanud kui nad on arvanud et joobes peaga on äge sõitma minna (mul on suht ükskõik mida nad sel hetkel minust arvavad ja ma tean et 20 aastat hiljem vb nl alles koidab et ma käitusin õigesti), ja ma arvan et ka mingile ilgemale "rinakmehele" ilma mingi süümekata saadaks politsei kaela, jah kui tal just ei ole hea tuttav seal ametis, siis on keerulisem... ehk siis ignorantsus on see mis laseb idiootidel võimutseda...
Kuradi nähvits ütlen ma sulle maruliis! Ilgelt nõme on sellist kibestumisest kantud moraaliloopimist lugeda inimeselt kes minuteada küllaga hoopis risti vasa oma siinsele jutule on talitanud. Tunnistan et ise pole näinud a kuulnud olen küll lugusid inimestelt keda ma usun sellest kuidas SINA oled tsiklisabal linnavahel kaasa hullanud ületades kõvasti kiirust, sõitnud nii esi kui tagarattal ja seda kõike rattal millel oli vale numbrimärk millest sa kindlalt teadlik olid ja no KRT ISE NII RAHUL JA MEELITATUD OLID. Kus su moraal siis oli!? Selline valikuline suhtumine õigesse ja valesse. Või siis õige aeg 110 valimiseks ongi siis kui rinkamees enam sabapeale ei võta ja niikaua kui seal ise istud on kõik jube äge!?
Ülesköetuna ütlen ka teistele kes näiteks ei tea et surnutest ei ole viisakas halba rääkida mittemingis võtmes või siis tõmbavad mingi oma piiri kuhu maani seadust võib rikkuda ja selles nende seatud piirist üleastujate kallal aasivad. (Yerba kui näiteks Psaiko oleks sust üle sõitnud tookord kui sa ebakorrektselt pööret sooritasid siis oleks sinu piir ilmselt teises kohas kui praegu st. selline manööver mille sa toona tegid ja seega ma eeldan et heaks kiidad oleks kah joonest üle pahade tegude poolele läind. või siis ka neile kes aru ei saa et kaasaõhutamisest võib siiski rääkida lapse ja täiskasvanu mitte kahe samaealise ja samasoolise hetero puhul. Iga mees taob oma saatuse ise.
Tean teemaks olnud õhutajat ja olen ka ise temapoolt nö õhutatud olnud seega tean väga täpselt öelda et ei saa sellist õhutamist süüks pidada. Ikka ise istud sangas ja teed oma otsuseid. Kuigi jah kiirusejanu ja hullamine on nakkavad seega ei vaidle et õhutamine ja ettenäitamine mõju avaldavad aga SÜÜKS ärge seda palun talle pange.
Ja neile kes siiralt uskuvalt väidavad et sõidan liikluses kuidas tahan ja kellelgi ei ole mölisemis. Isana ja ültse inimesena kellel on kalleid lähedasi kes ka liikluses osalevad leian ma siiski endal õiguse olevat mitte just möliseda vaid tähelepanu juhtida et minule kallid inimesed on seal liikluses koos sinuga ja sinu teod võivad neid mõjutada seega tuleb sõita teistega arvestavalt ja kui sa niimoodi tahadki sõita siis on kõik ok a kui ennast või pigem teisi põlgavalt on mul õigust möliseda küllaga.
Võib ju öelda et seadused on lammastele ja ebaosavatele ja kõvadele osavatele meestele pole neid vaja ja eks tegelt nii olekski a kahjuks tuleb lisada ka pime juhus. Iga kord kui mulle jälle seadus kui selline ei meeldi tuletan ma endale meelde et seadused ja ühiskonna reeglid aitavad hoida halva eemal minu lastest ja naisest ja kõigist kellest hoolin!
Kuna kirjutades mu pahameel vaibus siis ei ütle ma teile eelmainitud mitte midagi.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.