Tänav ongi päriselt ringrada! On ikka või?!!
Re: Tänav ongi päriselt ringrada! On ikka või?!!
Psaiko kirjutas:maruliis kirjutas:Ei ole mees, naine, 26, lapsi pole ja vist ei sünnita ka... amet, põllumajandustootjast spetsialist ja taskuraha teenin IT valdkonnas...
Aga nagu aru saada, siis ammu teada tuntud teema kihutajatest ja nende ägedatest numbrituuningutest on saanud reaalse tagajärje ja nüüd me sel teemal ei räägi sest see tagajärg on nii "VALUS" mingitele tegelastele?
Tule räägi mulle, et sa oled nii kõva "mutt", kui seda õnnestust poleks olnud ja nii valusal moel avaldunud, et mingi seltskond käib sõitmas "tehtud" reg.nr. ja sa oleksid sinna seltskonda juhtunud, siis oleksid sa siia tulnud kella taguma, et näete sellised ja sellised tegid seda ja seda ja neil oli see ja see!
Oled endas kindel???
Miks sa arvad, et ei oleks. Olen selleks piisavalt kibestunud... Oot ma olen ainus, kes teab, et igasugu toredaid võtteid on selleks, et oma numbri varjata või? Vaevalt, see et konkreetne ratas nii "proffi" tuuningut kandis, seda ma küll ei teadnud... Lihtsalt kaastunne kadus nagu paljudel, peale TV3 uudiseid...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.