Tänav ongi päriselt ringrada! On ikka või?!!
Re: Tänav ongi päriselt ringrada! On ikka või?!!
Olen kramplikult terve aja vait olnud sest see neetud hetk röövis mult sõbra-puhas kaotusvalu! Ma ei tulegi siia teguviisi õigustama (number oli tõesti ümber tehtud ja ilmselt oli eesmärk anonüüme kihutamine). Suudan isegi välja mõleda, kelle mahitusel selline asi teoks sai ja ka see heade kurvidega teedele paugutama minemine. Kuna Tom oli inimene, kes lihtsalt ei suutnud, kellegi tungivatele-nõudlikele "heatahtlikele" soovitustele "Ei" öelda siis oleme me sõpradega olukorras kus, meie keskel on tühimik- millega leppimine võtab üksjagu aega.
Mul on lihtsalt kõrini sellest tarkade ja moraalijüngrite kisakoorist, kui viksid ja viisakad need "oma naba imeltejad"on! Kui isegi on midagi öelda, siis puhtalt sellepärast, et see midagi ei muuda olge vait. Targutamine on sama mis tänitamine ja sellega asju ei muuda!
Kasutajale Yerba, kes selle teema käsitlemisel on tõsine tõekuulutaja ning paljudele mentor. Ilmselt on see inimlik, et me "valetame" ennast ilusamaks ja paremaks kui me tegelikult oleme. Pimedas, kui keegi ei näe kipume ikka tegema asju, mida keegi peab taunimisväärseks. Seda teed ka Sina!!! Siin teemas esitled ennast kui tohutult eeskujulikku tsikliga liiklejat, kas sa seda ikka oled!?
Üks juhtum minu elu lähiminevikust: Liigeldes peateel on üks teeots, kus pidevalt (eriti tipptunni ajal) ootab terve rivi autosid, et teha vasakpööret. Lähendes sellele väljasõidule näen kuidas vasakpööret ootavate autodest vasakult poolt vilksatab pilkupüüdev valge kiiver mis püüdleb esimeseks sõidukiks. Enne peateega ristumist (seal on üpris hea nähtavus mõlemale poole) märgatav hoo vähendamine ja julgelt vasakpööre (tunnistan, et ise teeks samamoodi) ja täpselt minule ette, valge paagi ja sabaga mingi püstisema isteasendiga tsikkel, mille seljas musta nahaga, üllatsulikult kogukas meesisend (kuna olen ka ise kogukas siis üllatun iga kord, et veel üks minusugune). Selle tubli "siin foorumis kirjutatakse neist palju teemas Hälvik- Mootorratturid" huljuri päästis see, et ma suutsin reageerida. Vb keegi teine tunneks ennast kirjeldatud situatsioonist ära kui iseennast aga kuna mul on perverssne detailimälu siis mina tundsin ära ühe siin teemas sõna võtva eeskujuliku vagatseja!
justcraizy- "Rinka on olemas, kiirendusvõistlused tulemas, palun, tulge osalema, sõitke lolliks ennast, aga jätke tänavad rahule. Yerbale +1" minu teada käisid ka sina nendega koos sõitmas. Oled kindel, et mitte kordagi ühtegi normi ei rikkunud?
Tom oli meie sõber, enamike siinsete jaoks mitte keegi! Me kaitseme teda lõpuni nende ülekohtuste mitte midagi andvate lahmivate kommentaaride eest!
Suudate sellega leppida, et see mõtetu pasandamine ei anna kellelegi midagi, kui vaid et igaüks saab olla kellesti see "kõige õigem"? Suudate vastu panna tohutule soovile midagigi kirjutada mis sellest, et pole midagi asjalikku öelda ja jätta see tegemata?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.