Tänav ongi päriselt ringrada! On ikka või?!! → Re: Õnnetused mootorratastega
-
Re: Õnnetused mootorratastega
susla kirjutas:Vaadakae te kõik kirikuõpetajad ja +1-d, kes te kärbeste õiguse eest võitlete, et pastorid on need kõige suuremad lastepilastajad.
Esiteks kes ütles et kiirus oli suurem? Kes ütles et liikluseeskirju rikkus? Kes ütles et sõiduvõtted olid valed? Kes ütles et enda süü läbi õnnetus juhtus?
Te kõik targutajad, kellele peaks kunagi lennukist allakukkuv külmunud s*** pähe sadama, siis ma võtan teema üles ja hakkan rääkima teemal. . . miks kõnniti tänaval ilma kiivrita ja et korralikud inimesed istuvad kodus jne jne jne.
Jobud olete ja selleks jäätegi! Palju õnne.
Teema on mõtteviisis ja laiemalt selles, mis toimub liikluses.
Mida mõtleb inimene, kes istub tsikli selga, millel puudub luba osaleda liikluses? Mida mõtleb inimene, kes istub tsikliselga mentaliteediga, et "enam ma Politsei ees ei peatu"? Mis tulemus sellel üldse olla saab? Kui Tallinnas Kristiine ristmikul oleks vilkur taha tulnud, mis sündmuste jada oleks järgnenud? Oleks matsu pannud mõnes rahvarohkes bussipeatuses? Ei saa nii hoolimatult käituda. Ma saan aru, kui mõni 18a pubekas või lihtsalt imelik, loe ilgekepp, ei saa asjadest aru, aga täiskasvanud inimene? Lapsevanem? Rinka on olemas, kiirendusvõistlused tulemas, palun, tulge osalema, sõitke lolliks ennast, aga jätke tänavad rahule.
Yerbale +1. Ka ise olin shokis aga vaadates nüüd, mis pasarahe on maha jäänud juhtunust kas või hukkunu tööjuures,, no ma ei tea, rääkimata lähedaste elust.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.