Tänav ongi päriselt ringrada! On ikka või?!! → Re: Õnnetused mootorratastega

Kasutaja avatar

Nimegakasutaja
Tsikkel: Suzuki BK1300

Re: Õnnetused mootorratastega

Lugemata postitus Postitas Nimegakasutaja »

Yerba kirjutas:

Oh well. Ma olen üsna hüüdja hääl kõrbes. Ment, eeskujulik liikleja, seaduskuulelik liikleja ( kõlavad ühe motoinimese jaoks üsna solvavalt mõne meelest, eks ). Võite mu perse saata ja siit ära kustutada. I am done here.
Ärge mõelge ette, sõitke nagu tuju on ja jumal juhatab. Ja kui otsa saate, siis oli see kuri saatus ja halb õnn. Mitte kunagi ei ole see mõtlematus enda ja teiste elu peale.
Sellest te ka aru ei saa, et mul ei ole nende kahe hukkunu vastu probleemi. Vaid selle vastu, et nii tehakse nagu praegu tehtud oli. Ette mõtlemata. Andes oma elud selle kahe grammi adrenaliidi nimel veres.
Kui neljandal augustil oleks üks mu väga hea sõber ka mind kuulanud, siis oleks ta veel elus. Aga ei ole. Minu tegemata jätmine. Sest ma olen ju nii kuradi ment.
Perse.

Võta inimesed kokku ja tee koolitus kuidas ohutult liigeda, mitte ära haugu siin tagantjärgi. Tundub, et sa olid vist üks nendest molluskitest kes kaasa liikles, et tead tõde. Hetkel on kõigil vaid oletused mis juhtus. Aga kui oled teadlik tõest siis ehk astud läbi ja räägid tõe ära .

Sõida ja ära mölise

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”