Kuidas olla hea seljakott (kaassõitja) tsiklil.
-
- Tsikkel: Honda CB450S, Honda FX650
Re: Kuidas olla hea seljakott (kaassõitja) tsiklil.
Ma ei tea. Enamus teksti on kll selline, et hoia siit ja toetu küünarnukk lukus siia ja tänna. Kaua õbluke naisterahvas nii vastu peab? Linna peal 20 minutit söites küll, aga kui vaja juba Tallinnast Pärnu randa sõita, siis on kohale jõudes nii väsind et ei suuda bikiinegi vahetada ju.
Mul on küll pisikesed 500 kuubikulised võrrid, aga nendega saab ka pikemate otstega täitsa vabalt hakkama. Enamasti "seljakotil" on käed tagumise kinnihoidmis aasa küljes. Linnavahel üks käsi ümber, teine tagant kinni hoidmas ja ülihästi saab hakkama. Kindlasti on siin palju agasid. Mõned äkkpidurdused on olnud, "seljakott" on loomulikult selga kukkunud mulle, aga siiamaani on siis õnneks läinud ja käed pole lukku läinud.
Vahel maanteel on ka sellinne tunne, et vaatan üle õla kas üldse on enam tagaotsapeal kedagi. Istub nönda kaugel taga. Bikega ilmselt jah nii ei söida.
Küsimuse peale, etkas maha ei kuku on enamasti vastus: "jalad korra tugedepealt tõusid, aga ega nii kergelt ikka maha ei raputa".
Ilmselt on mul hea seljakott siis, kes saab ise seal tagaotsapeal endaga illusti hakkama
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.