Kuidas olla hea seljakott (kaassõitja) tsiklil. → Re: Üks pruut+tüdrukud on neljapäeval,30.mai, tunniks ajaks
Re: Üks pruut+tüdrukud on neljapäeval,30.mai, tunniks ajaks
Yerba kirjutas:M.T. kirjutas:4-s punkt vajaks ehk täpsustust, et kuidas ja millest siis kätega õigesti hoida.
Aga esimene punkt on õige ja vajab alati enne esimest sõitu uue seljakotiga üle rääkimist. Pidin ka oma seljakotile seda üle kordama, kippus ka kohe seisma jäädes maha ronima. Nüüd ootab korralikult märguannet ja luba.Kuna ma ise sõidan klassik või matkaratta tüüpi tsiklitega peamiselt, millel on sirgeseljaga sõiduasend, siis minu kodune seljakott on saanud kenasti hakkama vaid jalgadega hoides. Käsi nagu polegi vaja olnud hoidmiseks. Nii et, bikemeeste parandused on igati teretulnud teemasse. Nagu ka viitasin, mõne ratta peal on sportlikult kitsas olemine, teise ratta peal vabadust, avarust, kaks kohvitopsi ja kõlarid.
Loomulikult on igati teretulnud see, kui sõidutaja räägib seljakotiga enne sõidu alustamist asjad selgeks ja oma reeglid. Sõidu ajal juba erimeelsustele kohta ei tohiks olla.Ma ei viita mitte millelegi sellega, et olen oma kogemustest näinud ka sõidutajaid, kes on suhtumisega, et seljakott roni peale ja vaata ise kuidas nüüd hakkama saad. Loodan, et sellise suhtumisega sõidutajaid on väga vähe ja nemad täna kohale tulla ka ei saa.
Mul samuti püstine, edasi oleks juba saljaga tahapoole kaldu. Aga siiski ei kujuta ette, et mul seljakott ainult jalgadega hoides tagapingil püsiks. Randmega natuke peale ja läinud ta sealt on. Hoiab ikka ümbert kinni ja ausalt öeldes harjub sellega nii ära, et ma vahepeal kontrollin kas ta ikka hoiab kätega, muidu ei saa enam arugi. Pärast tagakohvri paigaldamist on muidugi haare veel lõdvem ja saab selja vastu kohvrit toetada.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.