Mootorratta ost

kurikristjan
Tsikkel: SV1000
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 2 korda

Re: Mootorratta ost

Lugemata postitus Postitas kurikristjan »

Püstine istumisasend... kellele jah, kellele ei. Mõnele meeldib üldse günekoloogi tool.
Vanemate baikidega olen natukene sõitnud ja kuna need küsija hinnaklassi enamjaolt sobivad, siis ütlen kohe et pelgama neid ei pea. YZF750 peaks maanteel täitsa ok olema. Ise sõidan GSX-R1100 ja ei kurda, olen omanud ka FZR1000 ja proovinud Thunderace'i ja kõik on vähem või rohkem mulle sobinud. Meelde on nagu jäänud, et selle ajastu 750 on sportlikumad ja seega ka nõks ebamugavamad kui liitriklassi masinad.
Gondlita ja püstise istumisega ratas on hea, kui enamik sõitudest on linnas. Maanteel võiks olla vähemalt poolgondel. Rinnatuul neil üldiselt väiksem kui päris paljastel ja linna sobivad ka hästi, reeglina ei ole tegemist päris sport-klassi orienteeritud masinatega.

AnTyx-i jutule vastaks, et tsikliga sõites ei ole võimalik tunda et seisad paigal. Ja ma ei leia mingit vastust sellele, mida ma peaks paremini tundma, kui tuul mu ümber rohkem puhub... rohkem tuult või? :roll:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”