Mootorratta ost
Re: Mootorratta ost
Aga mida sa siis tegelikult tahad?
SV650 ja GSXR 600 on oma olemuselt erinevad nagu siga ja kägu.
Väga erinev on nii pikal sõidul tekkiv väsimus kui ka auk rahakotis pärast hooldust (sportrattal kõik jupid ja enamus kuluosad - oluliselt kallimad).
KW arvu ma üle ei tähtsustaks. Mida vähem neid on, seda väiksem su learning curve on ning korralik sõiduoskus tuleb kiiremini. Pealegi sõidab hea juht 52 kw v2 aparaadiga oluliselt kiiremini kui ükskõik milline keskpärane juht 600 rr rattaga.
Sinu eelarves ja sinu kogemusi arvestades võtaksin kindlasti midagi sellist. http://www.auto24.ee/used/386354
CBR600f on piisavalt kiire, piisavalt mugav ning kuna tegemist on Hondaga, siis töökindlus on legendaarne.
Eelistaksin seda ükskõik millisele rattale su nimekirjast. Eesti teed on sellised nagu nad on. On õnnestunud sõita mitte nii heal maanteel kolonnis, kus minu ees olid kõrvuti cb600rr ning cb600f. Kiirused olid üpriski suured ning keskmise kvaliteediga Eesti maanteel mõjus cbr600f väga rahuliku ja taltsana, samas, kui 600rr tantsis nii mis jube. Reaalselt mõtlesin, et see aparaat lendab varsti võssa seal suurerööpalisel teel.
Loodan, et mu postitusest oli kasu.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.