Linke, pilte ja videosid
Moderaator: Moded
Re: Linke, pilte ja videosid
Imestan neid inimesi kes lasevad teha oma motikatele ,autodele laste joonistatud pilte , ja maksavad selle eest.
-
- Tsikkel: Yamaha V-Star
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
harimal kirjutas:Lastekodu Venemaal:
Pakun, et enamike nõukaajal sündinud Eesti poisslaste kodune saatus ja algkool pole parem olnud. Rihmaga nüpeldamine ja juustest rebimine oli pigem norm.
Mõtleme nüüd enda järeltulijatele ja proovime vanema põlvkonna vigu mitte korrata.
Sedasi need naistevihkajatest pedofiilide ja p*** põlvkond tekkiski . Ilgeid mälestusi üritati juba varakult kustutada viina ja/või süstlas oleva ollusega . Räme saatus lastel - tekkis tahtmine kasutada keskaegseid piinamis vahendeid selle neidise peal mõnes avalikus kohas , taustaks see sama video !
Motoratturi diagonaalse helkur tähelepanu rihmade tootmine ja müük ...
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
mis krdi p*** ja pedofiili lollust sa ajad? tahad öelda,et pole kunagi rihma ja karistada saanud?
omal ajal ikka isa käest sain rihma ja mõne korra karmimaltki,mis ma olen nüüd mingi keskkonnale ohtlik monstrum või?
Ma arvan ka, et rihmahirm must inimese kasvataski. Võimalusi lollustega tegeleda oli 90. alguses ikka sitaks. Praegu pean ikka vanemaid tänama, et omal ajal perse sai nii mõnedki korrad kuumaks köetud mul.
Samas paljud tänapäeva marakratid kusevad kõrge kaarega kõikidel hambad kollaseks- kuni vastu kaalikat kuskil saavad.
Mis muidugi ei tähenda, et ma eelpoololevat propageeriks või ei tauniks. Antud kontekstis on see küll ülemäära- selleks kere peale anda, et lapsed magama jääksid. Aga asja eest mõni kord- võib anda küll.....
Praegu vaatasin selle lõpuni- tundub, et tegemist igaõhtuse rituaaliga- kuidas need idiootidest naisehakatised oma väärastunud meelt lahutavad.
Ilmselgelt ei piirdu sellistel juhtudel asi ainult peksuga- vaadates millised lapsed seal veel kasvasid. Kes teab mille kõigega seal veel tegeletakse.
-
- Kontakt:
pyta kirjutas:mis krdi p*** ja pedofiili lollust sa ajad? tahad öelda,et pole kunagi rihma ja karistada saanud?
omal ajal ikka isa käest sain rihma ja mõne korra karmimaltki,mis ma olen nüüd mingi keskkonnale ohtlik monstrum või?
Vaene poiss ! Õhtuti padi märg ja hommikuti voodi märg ja veel tänulik ka , et Isa teda nõnda armastas ning mehe kasvatas !
Mina küll sellist kasvatust heaks ei kiida ega õigusta !
pyta kirjutas:mis krdi p*** ja pedofiili lollust sa ajad? tahad öelda,et pole kunagi rihma ja karistada saanud?
Rihmahirm ei kasvata kellestki normaalset inimest. Needsamad "kasvatajad" seal videos on jutu järgi sama asutuse lõpetanud ja omal ajal sama kasvatusviisi saanud. Ma ei liigitaks neid inimeste hulka.
Austus vanemate, õpetaja jne. vastu kasvatas inimese. Ja seda läbi eeskuju ja hoiakute.
Rihma sai vahel ka kui väga suuri lollusi tehti (nt tikkudega mängides heinaküün maha põletati) aga see ei olnud peamine.
Ma eeldan, et enne rihma saamist olid sa hakkama saanud mingi suurematsorti pahandusega, sellisel juhul on karistamine arusaadav.
Aga vaata nüüd seda videot. Pigem jääb tunne, et seal on tegemist igaõhtuse rituaaliga, kus lapsed pannakse ritta ja siis valimatult vägivallatsetakse nende kallal (kas sa lööksid oma last lahtise käega/rusikaga näkku/pähe, taoksid jalaga, peksaks rihmaga ja tagatipuks veel itsitaks omaette?).
Teemasse kah:
Ilmselt olen ma seda vigurit alati valesti kasutanud
-
- Tänatud: 12 korda
Neile, kes "venet" ja IZ-teemat jagab
see kartmatus on kasvanud väsimatus töös,
läbi kurvide ja piki sirgeid,
meid sadu kordi kandnud on mootorite sööst.
-
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
http://www.krracing.ee/
Kri§to kirjutas:Ma arvan ka, et rihmahirm must inimese kasvataski. Võimalusi lollustega tegeleda oli 90. alguses ikka sitaks. Praegu pean ikka vanemaid tänama, et omal ajal perse sai nii mõnedki korrad kuumaks köetud mul.
Samas paljud tänapäeva marakratid kusevad kõrge kaarega kõikidel hambad kollaseks- kuni vastu kaalikat kuskil saavad.
+1 See perse kuumaks kütmine aitas nii mõnegi korra asjade üle mõtlema panna
MikMak Trade - Magusast marjast maitsva suupisteni
-
- Kontakt:
Maku kirjutas:Kri§to kirjutas:Ma arvan ka, et rihmahirm must inimese kasvataski. Võimalusi lollustega tegeleda oli 90. alguses ikka sitaks. Praegu pean ikka vanemaid tänama, et omal ajal perse sai nii mõnedki korrad kuumaks köetud mul.
Samas paljud tänapäeva marakratid kusevad kõrge kaarega kõikidel hambad kollaseks- kuni vastu kaalikat kuskil saavad.+1 See perse kuumaks kütmine aitas nii mõnegi korra asjade üle mõtlema panna
Kord oli minu alluv sõjaväes uurimise all ja ma küsisin grusiinilt , et miks sa ohollile taha keerasid . Tal oli lihtne vastus ´Ma olen mees ja tema on ***e !` Küsimusele , et kui tema on ***e , siis miks sul mehe peale tõuseb ei osanud ta midagi vastata vaid jäi asjade üle mõtlema !
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
See teema ei ole nii must-valge! Ise olen ka saanud tukast sugeda päris kõvasti. Kõige paremini töötas ikka see, et peale pättust pidin omale ise vitsa tooma - pani ikka mõtlema küll oma tegude üle. Üldiselt Tuleb asjad selgeks rääkida ja lahti seletada lastele, küsida nende põhjendust oma tegudele.
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
http://rideapart.com/2013/05/how-to-pre ... ng-stolen/
Leidsin natukene huvitavat lugemist, mõtlesin, et jagaks
-
- Tsikkel: Suzuki GSF600 Bandit
- Tänanud: 1 kord
ihiii... peaks minema sinna kõhulahtisteid müüma
-
- Tsikkel: ZX-10R
- Kontakt:
Möödunud nädalvahetusel sõideti Audrus veidi võidu. Sellest on mõned pildid.
https://www.facebook.com/motodepoo.team ... 2694455369
Mis numbriga beibe teile kõige rohkem meeldib?
Igast moto-juhtumiste piltwerk: http://flickr.com/raulkaidro
http://www.kawasaki.ee, http://www.maddog.ee
... jälle see kollane kass!
Kawasaki Ninja<Suzuki GSXR750<Kawasaki Kx125<KTM LC4, Suzuki SV650S, Husqvarna Te610
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 684 korda
- Tänatud: 442 korda
Ärge virisege Tallinna teede üle ja sõitke ühistranspordiga
-
- Tsikkel: D Monster
- Tänanud: 78 korda
- Tänatud: 42 korda
Jeh.. paar aastat sõidab ära mööda selliseid teid ja on nii rippus, et võib üle õla visata.
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
vanalendur kirjutas:Jeh.. paar aastat sõidab ära mööda selliseid teid ja on nii rippus, et võib üle õla visata.
Kes ikka yle 2 aasta yhest kausist suppi sööb...
-
- Tsikkel: 650cc V2
- Tänanud: 2 korda
sepp kirjutas:vanalendur kirjutas:Jeh.. paar aastat sõidab ära mööda selliseid teid ja on nii rippus, et võib üle õla visata.
Kes ikka yle 2 aasta yhest kausist suppi sööb...
Mina

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
Sul Sepp on ikka suur kauss, et niikaua vastu peab! Tali sööb kaua ja aeglaselt. Pulkadega puljongit!
-
- Tsikkel: 650cc V2
- Tänanud: 2 korda
Eeh, mis Sa nende rinkavendadega räägid, need ju rebivad hälli ääre pealt ja kui tüdruku vanemad tüdruku tagasi koju kamandavad, ongi jälle kuival.

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.