LED suunatuledele releed?

Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Re: LED suunatuledele releed?

Lugemata postitus Postitas mella »

Keera 1 külje 1 pirn välja. Kui siis kiirelt vilkuma hakkab, teeb see samamoodi ka nende LED pirnidega.

Ma ei julge küll loota, et need odavad 1 lediga pirnid sul valgemad saavad olema. Korralikud LED suunakad on päris mitme elemediga.

Mina soovitan osta korralikud halogeen või LED suunakad.
Kui tahad oma vanu ikkagi kasutada, võid proovida LED releega. See on elektrooniline ja ei sõltu võimususest. Enne uuri, kas releele lubatud maksimumvõimsus on piisav su 1 külje suunakate toitmiseks.

Sander12345 kirjutas:

Ei hakanud uut teemat tegema, sest üsna sarnane küsimus siis. - Ostsin hiljaaegu ebays suunatuled. Kätte saades selgus, et 2w... (tikutuli on ka valgem). Mul suunatuledega on nii, et peale sisse lülitamist läheb aega ~ 1.5 sec enne, kui tuleb esimene vilksatus ja iga järgneva vilksatuse vahel on ~ 1.2 sec... Mõtlesin panna suunatuledesse siis sellised pirnid http://www.autokaubad24.ee/et/tooted/le ... ba9s-valge. Kas nendega peaks tuli kiiremini tõõle minema ja kiiremini vilkuma?

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”