Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
Re: Rumalad küsimused 2
M.T. kirjutas:Asi pole põlemises või mittepõlemises vaid selles kuidas see sisse hingates mõjub. Võtab sul võib-olla vaikselt pildi eest ära ja sa ise ei saa arugi kui sinna tünni jääd "magama"
Aga vot just sellepärast ma ei tahagi sinna ämbriga sisse minna. Küll ja küll neid jutte olnud kui keegi mahutis ära vajunud. Sellega olen kursis.
-
- Kontakt:
Selline küsimus, et millest võib tekkida sõidul kui ka tühikäigul olev tahoka ''hüppamine'' 7k peale ja tagasi... Seal juures siis ainult seieri hüppamine Tegu siis Yamaha FZR600R'iga.
-
- Tsikkel: Ducati Streetfighter V4S '21
- Tänanud: 35 korda
- Tänatud: 8 korda
võimalik, et mingi veakood.
Suzuki GSX 600R, 1998 aasta. Mure selles, et kui kiirendama hakates lööb pöörded mingiks hetkeks ikka päris kõrgele, mõni hetk on pöörded üleval ja siis kukuvad normaalsele tasemele ja alles siis hakkab tsikkel ka kiirust koguma.
Näiteks maanteel kuuenda käiguga sõites ja rutskat natukene rohkem keerates tõusevad esmalt pöörded ca 8-9000 peale, vajuvad hetkepärast alla ja siis hakkab ka tsikkel liikuma.
Viga äkki siduris või kust võiksin alustada?
Tänud juba ette!
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Kogu siduri sisu on pepus. Uued friktsiooni kettad ja vahekettad ja soovitavalt ka vedrud, õlivahetus koos sidurivahetusega. Edu lammutamisel.
-
- Tsikkel: iž jupiter 3
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Kulu kirjutas:M.T. kirjutas:Asi pole põlemises või mittepõlemises vaid selles kuidas see sisse hingates mõjub. Võtab sul võib-olla vaikselt pildi eest ära ja sa ise ei saa arugi kui sinna tünni jääd "magama"
Aga vot just sellepärast ma ei tahagi sinna ämbriga sisse minna. Küll ja küll neid jutte olnud kui keegi mahutis ära vajunud. Sellega olen kursis.
aga lase vesi sisse paariks päevaks, siis tüuseb see ollus ve peale (enne provi, kas on veest kergem) ja saad kasvõi nõrutades kätte. Vee kättesaamine ka lihtne mõne pumbaga
karl330 kirjutas:franz125 kirjutas:Kes müüs CRX-i ?
sama küsimus
olin jah mina, aga hiljaks olete jäänud, juba müüdud. oli ju kuulutus isegi mitu kuud üleval..
Ilmselt see ei olegi nii oluline, aga pesin cleaneriga ketilt õli maha nüüd kuivab. Ja küsimus, mis hetkel oleks seda uut õli sinna kõige targem panna, lugenud, et paremini imendub? peale sõitu sooja keti peale aga ilma määrdega ketiga sõidule ikka ju ei lähe
Action kirjutas:Ilmselt see ei olegi nii oluline, aga pesin cleaneriga ketilt õli maha nüüd kuivab. Ja küsimus, mis hetkel oleks seda uut õli sinna kõige targem panna, lugenud, et paremini imendub? peale sõitu sooja keti peale aga ilma määrdega ketiga sõidule ikka ju ei lähe
Nüüd on juba ära kuivanud
-
- Tsikkel: Keeway TX 50 supermoto
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
keti vahele imendub...xD mis keti ikka koti
Keegi müüs siin gsxr 1000 k3-e varuosadeks. Kuulutus alafoorumis vist juba aegunud. Keegi oskab suunata?
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1096 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
-
- Kontakt:
macintosh kirjutas:On siin kedagi,kes oskaks üht-teist Piaggio MP3 rollerite kohta rääkida?
Piaggio üleüldiselt võib lugeda rollerite "lipulaevaks". Täpselt aga ei oska rääkida.
-
- Tsikkel: RIP-Suzuki GSX600,´Thunderace´
- Kontakt:
-
- Tsikkel: Yamaha V-Star
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Ma näen ainult Bradley Cooper´I sadulat ! Pean minema vist silmi kontrollima !
Motoratturi diagonaalse helkur tähelepanu rihmade tootmine ja müük ...
Kas keegi oskab öelda, kas top200 sarjas MX-D klassi sõites pean omama ka mingit litsentsi vms? Või piisab ainult osavõtumaksust?

macintosh kirjutas:On siin kedagi,kes oskaks üht-teist Piaggio MP3 rollerite kohta rääkida?
Valdavalt kaherattalised mootorrattad, mis näevad välja nagu kolmerattalised taburetid.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 340 korda
- Tänatud: 438 korda
- Kontakt:
JuSS--- kirjutas:Kas keegi oskab öelda, kas top200 sarjas MX-D klassi sõites pean omama ka mingit litsentsi vms? Või piisab ainult osavõtumaksust?
peab olema harrastaja litsents - 85 euri vist kokku
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
lebokas kirjutas:Kri§to kirjutas:mis ratas selles artiklis on?
DUCATI Diavel?!
Ducati Diavel jah.
Lives võimalik Tallinnas Bikepoint`is näha.Sigailus ratas on
njaaaaaaaaa.....
diaveli perset olen lives ka tallinnas näinud, aga mööda ei jõudnud
ilus ratas raisk
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
Kri§to kirjutas:njaaaaaaaaa.....
diaveli perset olen lives ka tallinnas näinud, aga mööda ei jõudnudilus ratas raisk
Diavelit nähes tundsin armastust esimesest silmapilgust,aga kui hinda kuulsin,siis tunded jahtusid hetkega
Hardrocker kirjutas:Kri§to kirjutas:njaaaaaaaaa.....
diaveli perset olen lives ka tallinnas näinud, aga mööda ei jõudnudilus ratas raisk
Diavelit nähes tundsin armastust esimesest silmapilgust,aga kui hinda kuulsin,siis tunded jahtusid hetkega
![]()
Sama siin, 17+ tuh€
Hardrocker kirjutas:Diavelit nähes tundsin armastust esimesest silmapilgust,aga kui hinda kuulsin,siis tunded jahtusid hetkega
![]()
Hehe
-
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 27 korda
Mairz kirjutas:Mis on selle asja nimetus eesti keeles?
Minu füüsika õpikus on waveplate kirjas kui faasiplaat (faasinihkeplaat), half waveplate on tõlgitud poollaineplaadi nime alla.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1096 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Piipz kirjutas:Kas avatavaid nokaga kiivreid ka tehakse?
100% kindel pole, aga loogika ütleb, et nokk jääks avatavale lõuale lihtsalt ette, ja senini pole õnnestunud internetiavarustest ka ühtegi trehvata.
Seega on üliväike tõenäosus, et midagi sellist eksiteerib.
-
- Tsikkel: F6C 1500
- Tänanud: 34 korda
- Tänatud: 39 korda
On avatav kiiver eemaldatava nokaga Scorpionil. Aga ma kahtlustan, et see ei ole päris see nokk, mida taga aetakse