Suzuki Street Magic 2000 -Scooter Racing #9
Moderaator: Moded
Re: Suzuki Street Magic 2000 -Juppide pildid esimeses postit
Selle mootori setiga saab olema stuntimine natuke keerukas, tavaliselt kurdetakse et masin jääb lahjaks et sellega stuntida, aga vaadates masinat ja mootori seti jääb mootor ikka liiga võimsaks sellele rattale, et stuntida. Aga edu, kena project
Mina panin kunagi R1 ventika.
oomipoest sai Vastava konteka ja termolüliti.
-
- Tsikkel: Freewind|Bandit 1250 SA|B-King
- Tänatud: 5 korda
extinction kirjutas:Arvuti vent ei kõlba karu mustikassegi, pole piisavalt võimas - loodud liigutama õhku ja vaikne olema, mitte jõuliseks puhumiseks...
Mitte kõige pädevam väide, aga see selleks .
Ohverdan bensiini !
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
Pole mingi eriline arvutiguru, aga need arvutid millesse vaadanud olen, on kõik mingite lurride ventikatega olnud.
-
- Tsikkel: Aprilia SR70
Too MHR toru maksab ju teise rolleri raha. Arvad et on väärt?
Drone kirjutas:Too MHR toru maksab ju teise rolleri raha. Arvad et on väärt?
NEnde juppide raha eest oleks saanud mõne bike osta, aga mdea, asjad said ära ostetud ja nüüd tuleb ainult edasi minna
stamperyz kirjutas:Selle mootori setiga saab olema stuntimine natuke keerukas, tavaliselt kurdetakse et masin jääb lahjaks et sellega stuntida, aga vaadates masinat ja mootori seti jääb mootor ikka liiga võimsaks sellele rattale, et stuntida. Aga edu, kena project
kusjuures täiesti õigus sul.
sellise setiga haakub sidur kõrgetel pööretel ja seda järsult.
stundiks minuarust lahjemad 70cc kaherõngalise kolviga + stok väljalase(või lahja sport)et madalatel kohe jõud taga oleks.
praegu tekib sul umbes sama efekt mida turbokatel nimetatkse lag-iks.
-
- Tsikkel: RGV250 Gamma, Jawa 634
- Tänatud: 1 kord
SSM kirjutas:Drone kirjutas:Too MHR toru maksab ju teise rolleri raha. Arvad et on väärt?
NEnde juppide raha eest oleks saanud mõne bike osta, aga mdea, asjad said ära ostetud ja nüüd tuleb ainult edasi minna
![]()
tsikli customizationil pole pragmatismiga midagi pistmist. nt. mul on sõbral harrikas ja ta on selle tuunimisse matnud veel 2 harrika jagu lisadollareid ja pole veel kuskilt otsast näha, et mehel ideed lõppema hakkaksid
võidusõidu tuuningust pole üldse mõtet rääkida.
Eile sai siis pillile korraks hääled sisse pandud, ilmnesid ka kerged probleemid, nimelt lasi radikas läbi, pidi variokaanele tihendi panema, sest vantvõllikene hakkas vastu kaant käima, see sai likvideeritud ja saime ka uue radika juba, isa homme tartu, toob uue lenksu tagatule j toob pidurivooliku, lühemat vaja
Pill on valmis, eile sõitsin ka, aga radikas hakkas läbi andma, homme üritab selle korda teha ja siis võib sõite jätkata, muidugi pole jõudnud paremale poole peg´i panna ja stuntbari teha, aga nendega aega on, ennem tuleb tagarattal sõitmine ära õppida (JÄLLE) Sest nüüd on ikka väga teist sugune, tõesti liiga võimas ;(
-
- Kontakt:
SSM kirjutas:Pill on valmis, eile sõitsin ka, aga radikas hakkas läbi andma, homme üritab selle korda teha ja siis võib sõite jätkata, muidugi pole jõudnud paremale poole peg´i panna ja stuntbari teha, aga nendega aega on, ennem tuleb tagarattal sõitmine ära õppida (JÄLLE) Sest nüüd on ikka väga teist sugune, tõesti liiga võimas ;(
![]()
Kui pill valmis, siis võib oodata ka Tartu rolleriklubi hooaja avamisele ? - Tahaks ka seda elukat live's näha
minim2gnus kirjutas:SSM kirjutas:Pill on valmis, eile sõitsin ka, aga radikas hakkas läbi andma, homme üritab selle korda teha ja siis võib sõite jätkata, muidugi pole jõudnud paremale poole peg´i panna ja stuntbari teha, aga nendega aega on, ennem tuleb tagarattal sõitmine ära õppida (JÄLLE) Sest nüüd on ikka väga teist sugune, tõesti liiga võimas ;(
![]()
Kui pill valmis, siis võib oodata ka Tartu rolleriklubi hooaja avamisele ?
- Tahaks ka seda elukat live's näha
Olen 90 prossa kindel, et olen kohal:)
-
- Tsikkel: Suzu DR-Z400
- Tänanud: 3 korda
SSM kirjutas:
väike klippp
kiiver, kiiver, KIIVER!
-
- Tsikkel: 300 EXC Six Days 2022, TRS One
margus014 kirjutas:kiiver, kiiver, KIIVER!
Kiiver oli ilusasti maas olemas ju
-
- Tsikkel: Suzu DR-Z400
- Tänanud: 3 korda
2ndalpha kirjutas:margus014 kirjutas:kiiver, kiiver, KIIVER!
Kiiver oli ilusasti maas olemas ju
Mis kasu sellest seal maas on? Võid ju sinna samma otsa sõites end puruks kukkuda?
Trikitamisel ikka alati kiiver pähe
Kui trenni teen, siis alati on varustus olemas, see oli rohkem korraks kiirendus ja kerge burnout, et näha, et masin läheb kergelt pöörde
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
SSM kirjutas:Kui trenni teen, siis alati on varustus olemas, see oli rohkem korraks kiirendus ja kerge burnout, et näha, et masin läheb kergelt pöörde
Kes see garanteerib, et "niisama teen väikese tiiru ja burnout'i" ajal purna ei pane ja pead lõhki ei kuku?
Safety first!
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
Minu arust on internetis moraalijüngri mängimine natuke imelik. Enamus meist on vähemalt korra selle paar meetrit kiivrita sõitnud või teisi ettevaatusabinõusid mitte kasutanud. Poetrepil võib ka lollakaks komistada ennast. Minu poolest tehku igaüks mida ise tahab ja kui millegi tegemata jätmise tõttu keegi kannatada saab, on see tema oma probleem, et jättis kooriku pähe panemata, saapapaela lahti või gaasiventiili sulgemata.
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Haiget saamine on loomulikult sõitja probleem. Aga mind - ja ilmselt ka Loffi - häirib see, et ilma kiivrita sõiduvideo netti riputatakse ja seda vaatama kutsutakse . Algklasside lapsed vaatavad ja teevad omad järeldused
. Vanemad ja kool räägivad ohutusvarustusest ... aga palju sest kasu on, kui juutuubis näeb hoopis teistsugust suhtumist ?!
Ma võin rääkida (ja räägingi) lapsele kõigist Eesti jalgrattureist, kes on end ilma kiivrita surnuks kukkunud. Aga siis tuleb tehnikahuviline teismeline, isa poolt tuunitud rolleril ja annab head isiklikku eeskuju. Tänan!
bitter kirjutas:Haiget saamine on loomulikult sõitja probleem. Aga mind - ja ilmselt ka Loffi - häirib see, et ilma kiivrita sõiduvideo netti riputatakse ja seda vaatama kutsutakse
. Algklasside lapsed vaatavad ja teevad omad järeldused
. Vanemad ja kool räägivad ohutusvarustusest ... aga palju sest kasu on, kui juutuubis näeb hoopis teistsugust suhtumist ?!
Ma võin rääkida (ja räägingi) lapsele kõigist Eesti jalgrattureist, kes on end ilma kiivrita surnuks kukkunud. Aga siis tuleb tehnikahuviline teismeline, isa poolt tuunitud rolleril ja annab head isiklikku eeskuju. Tänan!
LIKE
-
Täpselt sama lugu on sellega, et räägid oma võsukesele, kui oluline on kiivri kandmine ja siis ise paned ilma kiivrita ringi. Eeskujul on tohutu jõud tegelikult.
Seega teemaalgataja saaks positiivse eeskujuna teenida tohutult plusspunkte, võimalus missugune
Impa Kulli Lohikäärme!
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Just. Ma pole tsikliga ilma kiivrita sõitnud vist meetritki. Isegi kui vaja vaid pill soojaks lasta (õlivahetus jne), siis kiiver+saapad+põlvekad+kindad on miinimum. Ma ju tunnen ennast . Tean, kui kergelt tuleb mõte, et "aitab töristamisest, keeraks nüüd natuke peale ka..." Ja paar-kolm käiku e. 3-4 sekundit hiljem ongi illegaalne number kellal.
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
bitter kirjutas:Just. Ma pole tsikliga ilma kiivrita sõitnud vist meetritki. Isegi kui vaja vaid pill soojaks lasta (õlivahetus jne), siis kiiver+saapad+põlvekad+kindad on miinimum. Ma ju tunnen ennast
. Tean, kui kergelt tuleb mõte, et "aitab töristamisest, keeraks nüüd natuke peale ka..." Ja paar-kolm käiku e. 3-4 sekundit hiljem ongi illegaalne number kellal.
Ma väike poiss olin (12-13), siis sai paar tuhat kilomeetrit ilma kiivrita rolleriga ringi paarutatud. Kukutud sai ka mõned korrad. Maakohas ei mõelnud keegi siis, et kiivri peaks pähe panema, kui on vaja 500m järveäärde sõita või 2km poodi. Nüüd mõtlen ka takkajärgi, et nii ikka ei tohiks.
sinilind123 kirjutas:bitter kirjutas:Just. Ma pole tsikliga ilma kiivrita sõitnud vist meetritki. Isegi kui vaja vaid pill soojaks lasta (õlivahetus jne), siis kiiver+saapad+põlvekad+kindad on miinimum. Ma ju tunnen ennast
. Tean, kui kergelt tuleb mõte, et "aitab töristamisest, keeraks nüüd natuke peale ka..." Ja paar-kolm käiku e. 3-4 sekundit hiljem ongi illegaalne number kellal.
Ma väike poiss olin (12-13), siis sai paar tuhat kilomeetrit ilma kiivrita rolleriga ringi paarutatud. Kukutud sai ka mõned korrad. Maakohas ei mõelnud keegi siis, et kiivri peaks pähe panema, kui on vaja 500m järveäärde sõita või 2km poodi. Nüüd mõtlen ka takkajärgi, et nii ikka ei tohiks.
Täpselt samamoodi kulgesid maakohas ka mul need eluaastad. Kiivrit ei tundnud ja kukutud ikka sai, jumal kaitseb lolle vist. Pead kordagi küll ei vigastanud
Nüüd mõtlen kah, et kuradi loll olin ikka.
-
No ega ma ise ka mingi ingel ei ole selle kohapealt, mida teismelisena võrride, minskite ja jaffidega tehtud sai ilma kiivrita. Aga no nüüd, lääne masinaga (tegelikult masinas ei ole küsimus), ilmselt on vanuse tõttu alalhoiu instinkt tugevam ja muud jutud, lisaks üks pauk, mille tulemusena poolteist nädalat intensiivis oldud ja värki - ilmselt koputas asjad natuke rohkem paika!
Aga ärme risusta teemat selle teemaga enam.
Ootame nüüd siis stunt videoid!
Impa Kulli Lohikäärme!
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Ei seda kindlasti, et õige ta ei ole ja õigustused ei oleks ka asjakohased, aga noh mis tehtud see tehtud
Arvan, et järgmine nädal teen väikse video, hetkel töötan tunnetuse kätte saamisega, uus set sai natukene võimas, gaas nii tundlik jne, tasakaal ununenud ( Tagarattal kurvides sõitmine) ...
Täna mõõdus siis tore päev, tegin kõvasti trenni ja õppisin paar uut trikkigi ära. Aga kõige ägedam oli see, et üks mees tuli vaatama kuidas ma sõidan, siis kiitis mind ja andis 5€ (Y)
Aga jah, kõik ei saa olla lilleline ja treening lõppes plaanitust varem, kuna sumpa üks polt tõmbas nahad ja sumpa tihend on ka vaja nüüd välja vahetada...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.