Suzuki Street Magic 2000 -Scooter Racing #9

Tegeled mootorrataste ehituse, remondi või lammutamiega koduses garaazis või köögis. Õhtul ja salaja või siis päris avalikult. Kirjuta sellest. Neile, kes teevad ja jagada soovivad või siis tahavad lihtsal eputada oma kaherattalise iludusega.

Moderaator: Moded

stamperyz

Re: Suzuki Street Magic 2000 -Juppide pildid esimeses postit

Lugemata postitus Postitas stamperyz »

Selle mootori setiga saab olema stuntimine natuke keerukas, tavaliselt kurdetakse et masin jääb lahjaks et sellega stuntida, aga vaadates masinat ja mootori seti jääb mootor ikka liiga võimsaks sellele rattale, et stuntida. Aga edu, kena project :)

k2ijala

Lugemata postitus Postitas k2ijala »

Mina panin kunagi R1 ventika.
oomipoest sai Vastava konteka ja termolüliti.

Melx
Tsikkel: Freewind|Bandit 1250 SA|B-King
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas Melx »

extinction kirjutas:

Arvuti vent ei kõlba karu mustikassegi, pole piisavalt võimas - loodud liigutama õhku ja vaikne olema, mitte jõuliseks puhumiseks...

Mitte kõige pädevam väide, aga see selleks :mrgreen:.

Ziccel

Ohverdan bensiini !

kurikristjan
Tsikkel: SV1000
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas kurikristjan »

Pole mingi eriline arvutiguru, aga need arvutid millesse vaadanud olen, on kõik mingite lurride ventikatega olnud.

Drone
Tsikkel: Aprilia SR70

Lugemata postitus Postitas Drone »

Too MHR toru maksab ju teise rolleri raha. Arvad et on väärt?

Kasutaja avatar

Teema algataja
SSM
Tsikkel: Honda CBR F4i

Lugemata postitus Postitas SSM »

Drone kirjutas:

NEnde juppide raha eest oleks saanud mõne bike osta, aga mdea, asjad said ära ostetud ja nüüd tuleb ainult edasi minna :) :bsmile:

aeroks
Tsikkel: 701,r6,kx250 jne

Lugemata postitus Postitas aeroks »

stamperyz kirjutas:

Selle mootori setiga saab olema stuntimine natuke keerukas, tavaliselt kurdetakse et masin jääb lahjaks et sellega stuntida, aga vaadates masinat ja mootori seti jääb mootor ikka liiga võimsaks sellele rattale, et stuntida. Aga edu, kena project :)

kusjuures täiesti õigus sul.
sellise setiga haakub sidur kõrgetel pööretel ja seda järsult.
stundiks minuarust lahjemad 70cc kaherõngalise kolviga + stok väljalase(või lahja sport)et madalatel kohe jõud taga oleks.
praegu tekib sul umbes sama efekt mida turbokatel nimetatkse lag-iks.

Kasutaja avatar

Maccaroni
Tsikkel: RGV250 Gamma, Jawa 634
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Maccaroni »

SSM kirjutas:
Drone kirjutas:

NEnde juppide raha eest oleks saanud mõne bike osta, aga mdea, asjad said ära ostetud ja nüüd tuleb ainult edasi minna :) :bsmile:

tsikli customizationil pole pragmatismiga midagi pistmist. nt. mul on sõbral harrikas ja ta on selle tuunimisse matnud veel 2 harrika jagu lisadollareid ja pole veel kuskilt otsast näha, et mehel ideed lõppema hakkaksid :)
võidusõidu tuuningust pole üldse mõtet rääkida.

Kasutaja avatar

Teema algataja
SSM

Eile sai siis pillile korraks hääled sisse pandud, ilmnesid ka kerged probleemid, nimelt lasi radikas läbi, pidi variokaanele tihendi panema, sest vantvõllikene hakkas vastu kaant käima, see sai likvideeritud ja saime ka uue radika juba, isa homme tartu, toob uue lenksu tagatule j toob pidurivooliku, lühemat vaja :)

Kasutaja avatar

Teema algataja
SSM

Pill on valmis, eile sõitsin ka, aga radikas hakkas läbi andma, homme üritab selle korda teha ja siis võib sõite jätkata, muidugi pole jõudnud paremale poole peg´i panna ja stuntbari teha, aga nendega aega on, ennem tuleb tagarattal sõitmine ära õppida (JÄLLE) Sest nüüd on ikka väga teist sugune, tõesti liiga võimas ;( :wack: :bsmile:

minim2gnus
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas minim2gnus »

SSM kirjutas:

Pill on valmis, eile sõitsin ka, aga radikas hakkas läbi andma, homme üritab selle korda teha ja siis võib sõite jätkata, muidugi pole jõudnud paremale poole peg´i panna ja stuntbari teha, aga nendega aega on, ennem tuleb tagarattal sõitmine ära õppida (JÄLLE) Sest nüüd on ikka väga teist sugune, tõesti liiga võimas ;( :wack: :bsmile:

Kui pill valmis, siis võib oodata ka Tartu rolleriklubi hooaja avamisele ? :P - Tahaks ka seda elukat live's näha 8)

Kasutaja avatar

Teema algataja
SSM

minim2gnus kirjutas:
SSM kirjutas:

Kui pill valmis, siis võib oodata ka Tartu rolleriklubi hooaja avamisele ? :P - Tahaks ka seda elukat live's näha 8)

Olen 90 prossa kindel, et olen kohal:)

Kasutaja avatar

margus014
Tsikkel: Suzu DR-Z400
Tänanud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas margus014 »

SSM kirjutas:

väike klippp

kiiver, kiiver, KIIVER!

Kasutaja avatar

2ndalpha
Tsikkel: 300 EXC Six Days 2022, TRS One

Lugemata postitus Postitas 2ndalpha »

margus014 kirjutas:

kiiver, kiiver, KIIVER!

Kiiver oli ilusasti maas olemas ju :D

Kasutaja avatar

margus014
Tsikkel: Suzu DR-Z400
Tänanud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas margus014 »

2ndalpha kirjutas:
margus014 kirjutas:

kiiver, kiiver, KIIVER!

Kiiver oli ilusasti maas olemas ju :D

Mis kasu sellest seal maas on? Võid ju sinna samma otsa sõites end puruks kukkuda? (crash)
Trikitamisel ikka alati kiiver pähe :bsmile:

Kasutaja avatar

Teema algataja
SSM

Kui trenni teen, siis alati on varustus olemas, see oli rohkem korraks kiirendus ja kerge burnout, et näha, et masin läheb kergelt pöörde :)

Kasutaja avatar

Loff
Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
Tänanud: 41 korda
Tänatud: 35 korda

Lugemata postitus Postitas Loff »

SSM kirjutas:

Kui trenni teen, siis alati on varustus olemas, see oli rohkem korraks kiirendus ja kerge burnout, et näha, et masin läheb kergelt pöörde :)

Kes see garanteerib, et "niisama teen väikese tiiru ja burnout'i" ajal purna ei pane ja pead lõhki ei kuku?
Safety first!

https://www.youtube.com/@paavokaleva
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02

kurikristjan
Tsikkel: SV1000
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas kurikristjan »

Minu arust on internetis moraalijüngri mängimine natuke imelik. Enamus meist on vähemalt korra selle paar meetrit kiivrita sõitnud või teisi ettevaatusabinõusid mitte kasutanud. Poetrepil võib ka lollakaks komistada ennast. Minu poolest tehku igaüks mida ise tahab ja kui millegi tegemata jätmise tõttu keegi kannatada saab, on see tema oma probleem, et jättis kooriku pähe panemata, saapapaela lahti või gaasiventiili sulgemata.

Kasutaja avatar

bitter
Tsikkel: EXC400
Tänanud: 105 korda
Tänatud: 97 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bitter »

Haiget saamine on loomulikult sõitja probleem. Aga mind - ja ilmselt ka Loffi - häirib see, et ilma kiivrita sõiduvideo netti riputatakse ja seda vaatama kutsutakse :evil:. Algklasside lapsed vaatavad ja teevad omad järeldused :(. Vanemad ja kool räägivad ohutusvarustusest ... aga palju sest kasu on, kui juutuubis näeb hoopis teistsugust suhtumist ?!

Ma võin rääkida (ja räägingi) lapsele kõigist Eesti jalgrattureist, kes on end ilma kiivrita surnuks kukkunud. Aga siis tuleb tehnikahuviline teismeline, isa poolt tuunitud rolleril ja annab head isiklikku eeskuju. Tänan!

k2ijala

Lugemata postitus Postitas k2ijala »

bitter kirjutas:

Haiget saamine on loomulikult sõitja probleem. Aga mind - ja ilmselt ka Loffi - häirib see, et ilma kiivrita sõiduvideo netti riputatakse ja seda vaatama kutsutakse :evil:. Algklasside lapsed vaatavad ja teevad omad järeldused :(. Vanemad ja kool räägivad ohutusvarustusest ... aga palju sest kasu on, kui juutuubis näeb hoopis teistsugust suhtumist ?!

Ma võin rääkida (ja räägingi) lapsele kõigist Eesti jalgrattureist, kes on end ilma kiivrita surnuks kukkunud. Aga siis tuleb tehnikahuviline teismeline, isa poolt tuunitud rolleril ja annab head isiklikku eeskuju. Tänan!

LIKE

Kasutaja avatar

Loff

Täpselt sama lugu on sellega, et räägid oma võsukesele, kui oluline on kiivri kandmine ja siis ise paned ilma kiivrita ringi. Eeskujul on tohutu jõud tegelikult.
Seega teemaalgataja saaks positiivse eeskujuna teenida tohutult plusspunkte, võimalus missugune :bsmile:

Impa Kulli Lohikäärme!
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Kasutaja avatar

bitter
Tsikkel: EXC400
Tänanud: 105 korda
Tänatud: 97 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bitter »

Just. Ma pole tsikliga ilma kiivrita sõitnud vist meetritki. Isegi kui vaja vaid pill soojaks lasta (õlivahetus jne), siis kiiver+saapad+põlvekad+kindad on miinimum. Ma ju tunnen ennast 8). Tean, kui kergelt tuleb mõte, et "aitab töristamisest, keeraks nüüd natuke peale ka..." Ja paar-kolm käiku e. 3-4 sekundit hiljem ongi illegaalne number kellal.

Kasutaja avatar

sinilind123
Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 20 korda

Lugemata postitus Postitas sinilind123 »

bitter kirjutas:

Just. Ma pole tsikliga ilma kiivrita sõitnud vist meetritki. Isegi kui vaja vaid pill soojaks lasta (õlivahetus jne), siis kiiver+saapad+põlvekad+kindad on miinimum. Ma ju tunnen ennast 8). Tean, kui kergelt tuleb mõte, et "aitab töristamisest, keeraks nüüd natuke peale ka..." Ja paar-kolm käiku e. 3-4 sekundit hiljem ongi illegaalne number kellal.

Ma väike poiss olin (12-13), siis sai paar tuhat kilomeetrit ilma kiivrita rolleriga ringi paarutatud. Kukutud sai ka mõned korrad. Maakohas ei mõelnud keegi siis, et kiivri peaks pähe panema, kui on vaja 500m järveäärde sõita või 2km poodi. Nüüd mõtlen ka takkajärgi, et nii ikka ei tohiks.

Honda Dio 50ccm 1990a - Honda Mtx125R 1989a - Honda XL 600V Transalp 1987a - Suzuki GSF 1200 Bandit 1996a - Honda XRV 750 Africa Twin 1990a - Kawasaki zxr 750 1990a
Kasutaja avatar

Kri§to

Lugemata postitus Postitas Kri§to »

HEa et on millega mõelda- eksole :D

Kasutaja avatar

Saarts

Lugemata postitus Postitas Saarts »

sinilind123 kirjutas:
bitter kirjutas:

Ma väike poiss olin (12-13), siis sai paar tuhat kilomeetrit ilma kiivrita rolleriga ringi paarutatud. Kukutud sai ka mõned korrad. Maakohas ei mõelnud keegi siis, et kiivri peaks pähe panema, kui on vaja 500m järveäärde sõita või 2km poodi. Nüüd mõtlen ka takkajärgi, et nii ikka ei tohiks.

Täpselt samamoodi kulgesid maakohas ka mul need eluaastad. Kiivrit ei tundnud ja kukutud ikka sai, jumal kaitseb lolle vist. Pead kordagi küll ei vigastanud :D
Nüüd mõtlen kah, et kuradi loll olin ikka.

Kasutaja avatar

Loff

No ega ma ise ka mingi ingel ei ole selle kohapealt, mida teismelisena võrride, minskite ja jaffidega tehtud sai ilma kiivrita. Aga no nüüd, lääne masinaga (tegelikult masinas ei ole küsimus), ilmselt on vanuse tõttu alalhoiu instinkt tugevam ja muud jutud, lisaks üks pauk, mille tulemusena poolteist nädalat intensiivis oldud ja värki - ilmselt koputas asjad natuke rohkem paika!

Aga ärme risusta teemat selle teemaga enam.
Ootame nüüd siis stunt videoid!

Impa Kulli Lohikäärme!
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Kasutaja avatar

Teema algataja
SSM

Ei seda kindlasti, et õige ta ei ole ja õigustused ei oleks ka asjakohased, aga noh mis tehtud see tehtud :bsmile:
Arvan, et järgmine nädal teen väikse video, hetkel töötan tunnetuse kätte saamisega, uus set sai natukene võimas, gaas nii tundlik jne, tasakaal ununenud ( Tagarattal kurvides sõitmine) ...

Kasutaja avatar

Teema algataja
SSM

Täna mõõdus siis tore päev, tegin kõvasti trenni ja õppisin paar uut trikkigi ära. Aga kõige ägedam oli see, et üks mees tuli vaatama kuidas ma sõidan, siis kiitis mind ja andis 5€ (Y)
Aga jah, kõik ei saa olla lilleline ja treening lõppes plaanitust varem, kuna sumpa üks polt tõmbas nahad ja sumpa tihend on ka vaja nüüd välja vahetada...

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorrattad ja projektipäevikud”