Küsimus Oliver City kohta

Teema algataja
Lauri23

Lugemata postitus Postitas Lauri23 »

globe kirjutas:
Nädal tagasi ostsin tutika Oliver City. Tänaseks ees 100 km. Sisse kallan 98 ja shelli täissünti.
Esimene probleem siiani kruvi tagarehvis. Ratast muidugi alt ära saada oli suht keeruline, õnneks ei pidanud sumpsi päris maha võtma.
Kütusenäidik töötab normaalselt, tagapidur sissesõitmata ja veel nõrk. Kiirus näidiku järgi sirgel teel 50-55 km/h (kaalun 100kg).
Sirgel teel tunda vist variaatori kerget nõtkutamist, kuid ei sega. Kas teistel ka?
Siiani küll igatahes rahul. Eks annan infot kui miskit peavalu tegema hakkab.
Mis probleem sul muidu kruviga oli? mul endal teeb esi pidur häält (peale vihmaga sõitu hakkas tegema) ja tagu pidur jäeb peale. varjaatoris ei tundu mul küll midagi viga olevat, aga vahel seisma jäädes sureb mootor välja kui korraks gaasi ei anna. kui mu uus bensiini andur garantiisse jõuab (oodanud juba 4 nädalat) siis viin sinna ja vahetatakse ära käigukasti õli (kohustuslik 300-500km jooksul, ütles salomes olev mehaanik.) ja siis teevad nad mul pidurid ka korda. ma arvan et mul seal taga mingi vedru katki ja esi ketas on kas kõver või on midagi vahele läinud. mulle endale tundub et bensiini näidik on aja jooksul õigesti näitama hakanud :roll:

Mine “Rollerid”