Huumorit
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Re: Huumorit
Matheus kirjutas:Tallinna ühistranspordi kasutaja välimääraja:
d) "proff" - lendab trolli kükakil asendist, nagu 100m sprinter, nii et validaatorini jõudes on tema rinnataskus asuv kaarti sisaldav rahakott validaatoriga samal kõrgusel ja seega ei võtagi kaarti taskust välja ning prantsatab istmele, omandades automaatselt külma näo ja Samsung Galaxy SIII-e näppude vahele, justkui oleks juba kaks ringi sõitnud.
Kuna olen ka ise alates esimesest jaanuaripäevast ühise transa kasutaja, siis peab manima, et validaatori kõrgus madalapõhjalistes bussides ühtib minu jopetasku kõrgusega üsna täpselt. Kõrgepõhjalises peab aga paraku tõesti tegema madalalt hüppe ja validaatori reaktsioon sõltub eeskätt sellest, kas naine õhtul rahakotist raha "varastades" on pannud rahakoti taskusse üht või teistpidi. Ühel juhul on pantrihüppel õnneliku piiksuga lõpp teisel juhul tuleb naasta validaatori manu ja mängida "innaaja kassi".
Aga muidu olen rahul - töölesõit läheb kiiremini kui autoiga ja hommikuna autopiinamine külma mootori ja salongiga 2km läbimiseks jääb ära.
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.