Bikerite mobiilne rakendus?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Bikerite mobiilne rakendus?
Tere Bikerid!
Teen lühidalt ja asun kohe asja juurde.
Enamustel peaks kindlasti nüüdseks juba moodsad nutitelefonid olema ja kas oleksite huvitatud Androidile, iPhonele mõeldud rakendusest?
Näiteks tirid selle alla oma telefoni ja vaatad kus teised bikerid on, saad otsida sõidukaaslast või misiganes.
Kas on huvi? Mis funktsioone soovite, et sel oleks?
Kui huvi on siis mõtlen, et annab selle ära korraldada. Mingit ärilist pointi pole Lihtsalt olen ise tulihingeline biker ja töötan IT ala peal, et see asi teoks teha.
-
- Tsikkel: American Ironhorse Slammer
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 20 korda
-
Teema algataja
Re: Bikerite mobiilne rakendus?
Näiteks avad rakenduse ja sul on ees teated, kes otsib sõidukaaslast vms.
Nt:
"Täna kell 18, start ülemiste parkla" - postitas zhade
Võimalus on siis klikkida nupule "LIITUN" vms ja on näha palju koos on.
Veel saaks kaardi peal vaadata, kas keegi sul parasjagu ka kuskil läheduses on, saad määrata ka raadiuse: 1km, 5km jne.
Muidugi saab veel sisse tuua kaardile erinevad motopoed jne jne. Näiteks oled kuskil kodust eemal sõitmas ja vajad midagi,
vaatad kaardi pealt jällegi mis on lähim motopood vms.
Ühesõnaga variante on igasuguseid. Aga kui huvi tõesti inimestel on võiks kokku võtta kõige vajalikumad asjad mida
vajatakse ja teeks selle valmis. By bikers for bikers.
-
- Toetajaliige
- Tänanud: 149 korda
- Tänatud: 184 korda
Saaks ehk mingi nipiga ka näiteks tanklad ja levinumad kohtumis paigad lisada? Enamus suuremates linnades on sellised omad kohad tekkinud, kus kohtutakse,et tiirutama minna.
Või siis mingi "kisakast" kuhu iga äpi tirja saab sõnumi jätta teistele.
Krt, zhade jõudis ette.
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Vabad ja vallatud noored naised võiks ka kaardi pealt näha olla siis võiks isegi mõelda nutifoni soetamise peale
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
Teema algataja
Loff kirjutas:Vabad ja vallatud noored naised võiks ka kaardi pealt näha olla siis võiks isegi mõelda nutifoni soetamise peale
Selle jaoks on facebook
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Mul on siin üks rakendus pooleli aga paraku ei tea, kas sellest asja saab või miitte. Viimased kolm kuud on asi lihtsalt seisnud, sest muuga on käed jalad tööd täis olnud.
-
- Tsikkel: Ducati
-
- Tsikkel: Kawa 636, Ktm 250sx
- Tänanud: 1 kord
Veel võiks ka tee peal hätta jäänule nt mingi kontaktide nimekiri. Kellelgi võõras linnas nt ratas keeldus koostööst. Võtab nimekirja lahti ( kuhu eelnevalt teised kasutajad on oma kontaktid jätnud a'la "56428***- Transport+garaaž PÄRNU ) ja valib sealt sobiva. Kas nt vaja abi transportimisel, ajutisel hoiustamisel lihtsalt pisiremonti ( midagi kokku lappida vms).
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
zhade kirjutas:Loff kirjutas:Vabad ja vallatud noored naised võiks ka kaardi pealt näha olla siis võiks isegi mõelda nutifoni soetamise peale
Selle jaoks on facebook
Ei tööta see FB selle asja kohapealt Ja ma ei tari läpakat kaasa kui sõitma lähen, et siis FB-s istuda kuskil grüünes.
Aga see selleks. Ma rohkem ei sega ennast siia vahele.
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Oi see idee on väga teretulnud, paraleelina meenub see rakendus kuhu rahvas töökohustusi täitvaid poliseipatrulle üles märgib.
Kasutaks kindlasti, pole veel ainult androidi(küll ta kunagi tuleb), windows mobile jaoks oleks liigselt tööd sellega?
-
- Tsikkel: Yamaha V-Star
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Kiibistame kõik ratturid ära !?!
Motoratturi diagonaalse helkur tähelepanu rihmade tootmine ja müük ...
Pigem positsioneerib app aktiivseid kasutajaid iga 1-5min tagant ja jagab siis teistele infot. Nett nagunii 90% inimestel tasuta telefonis.
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Schizo kirjutas:Veel võiks ka tee peal hätta jäänule nt mingi kontaktide nimekiri. Kellelgi võõras linnas nt ratas keeldus koostööst. Võtab nimekirja lahti ( kuhu eelnevalt teised kasutajad on oma kontaktid jätnud a'la "56428***- Transport+garaaž PÄRNU ) ja valib sealt sobiva. Kas nt vaja abi transportimisel, ajutisel hoiustamisel lihtsalt pisiremonti ( midagi kokku lappida vms).
Siit saab algmaterjali http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=14&t=8092
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
tehke jah app kus saaks kõiki liitunuid jälgida ... hea kui kiirus ka peal oleks ,et kes kui kiirelt liigub , seda lihtsam on politseil teid kõikki jälgida ... ma ei saa aru kuhu on kadunud inimeste vajadus privaatsuse järele ..
aga noh eks se on minu arvamus ...
-
- Tsikkel: HD Bobik 103
- Tänanud: 4 korda
matcho kirjutas:tehke jah app kus saaks kõiki liitunuid jälgida ... hea kui kiirus ka peal oleks ,et kes kui kiirelt liigub , seda lihtsam on politseil teid kõikki jälgida ... ma ei saa aru kuhu on kadunud inimeste vajadus privaatsuse järele ..
aga noh eks se on minu arvamus ...
Mis teha kui inimestele meeldib, et suure venna punnsilm neid jälgib. Ei maksa ju unustada, kelle käes kepsu võti on
HD Bobik 103 & 2x Jawa 638
varem: KMZ 650 Dneprr; HD XL 1200 Sportster; TransAlp 650; HD 883 Sportster Roadster; HD 1200 Sportster Custom; KTM 390 Duke; Triumph Thunderbird 1600
Sellisel meetodil "kiiruse mõõtmist" ei saa teostada. Mõõteseade peab olema taadeldud, kui ei siis võib sellega harakaid loopida. Ilmselgelt ei hakka sa paugutama kui tead et patrull on ees, miks kurat peaksid sa seda tegema siis sisselülitatud "jälgimis seadmega".
-
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 7 korda
zhade:
macintosh:
Maci, kas tegu sinu teise kontoga v? Kui mu mälu mind ei peta siis tulid paar aastat täpselt samasuguse äpiga välja Varikontod on siin põlu all, mäki
-
- Tsikkel: jah
- Tänanud: 45 korda
- Kontakt:
Kiibistada pole küll enam kedagi vaja, enamus on nagunii jälgitav (mobla, neti logid, kaardimaksed, kliendikaardid jne) ja teine osa jutustab juba ammu oma tittede potilkäimisest tervele maailmale Ka praeguse posti kirjutamist jälgib BBelements ja Google Analytics
Sakslastel oli miski hea app bikeritele olemas. Nime ei mäleta aga olid peal Alpide head sõiduteed, vaateplatsid, biker friendly hotellid ja miskit veel.
Igatahes mina kasutaks sellist appi kus oleks peal näiteks hetkel käivad teeremondid, kasutajate soovitatud söögikohad ja teeäärsed kohvikud, motopoed, help list ja ka näiteks Eesti vaatamisväärsused ja lihtsalt ilusad kohad. Sõitmas käiakse ju nagunii kambakesi ja hea kui tead mis sul ka tee kõrvale jääb. Ise mitu korda teinud sirutus peatusi kusagil teeääres teadmata et võsa taga on tegelt ilus tiik koos mõisaga..
Head sõiduteed võiks kah olla kuidagi märgitud seal ja kasutajad peaksid ise saama muuta ja kommenteerida asju seal.
Näiteks sattun ma täitsa kogemata motikaga Tartu ja ei tea millega vabat aega sisustada ja viimati olin seal miljonaastat tagasi siis oleks hea vaadata näiteks millist kohta motoputukad söömiseks soovitavad, kas on seal toit hea või motikas kohe söögilaua kõrval jne.. ja kui kusagil teepeal mäos on otsustatud üleöö asfalt maha võtta siis teaks kah sellest ja sõidaks teist teed sinna..
Mingit äppi teha et vaadata teemat "õhtust sõidukaaslast" on mõttetu, moblaga saab väga edukalt ka niisama seda teemat vaadata..
Ei tasu unustada ka asja et igasugused pidevalt onlines olevad asjad söövad akut, eriti kui asukoha positsioneerimiseks GPS on sees..
Nii et hea app sööb vähe akut ja töötab ka offlines.
aga need kõigest minu mõtted
kui sulle politsei tähelepanu ei meeldi - ära liitu..
ma ei kihuta ja mulle see möte meeldib
Ise kasutan sellist appi nagu Waze - näitab ära lähimad bensukad ja bensiini hinna, politsei asukohad, ning kui on grupp, siis vist lähimad grupi liikmed. Grupi sees peaks saama teateid saata vist.
Soovitan seda uurida. Töötab põhimõttel, et inimesed ise sisestavad kõike seda infot.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 692 korda
- Tänatud: 454 korda
Rumal küsimus: milleks neid äppe on vaja?
Sõidate tsikliga, näete politseid, jääte seisma, sisestate asukoha, sõidate edasi?
Sõidan tsikliga, tunnen, et rinnus miskit väriseb, jään seisma, vaatan moblast, et politsei kuskil, panen mobla tasku, sõidan edasi?
KRT, kas olete mingid rämedad huligaanid, sõidate varastatud tsiklitega või mis Teil viga on, et seda poltseid kogu aeg kardate?
Ainuke äpp vmt. oleks up-to-date list abipakkujatest ja miks ka mitte abivajajatest.
edu
yeekim kirjutas:Rumal küsimus: milleks neid äppe on vaja?
Sõidate tsikliga, näete politseid, jääte seisma, sisestate asukoha, sõidate edasi?
Sõidan tsikliga, tunnen, et rinnus miskit väriseb, jään seisma, vaatan moblast, et politsei kuskil, panen mobla tasku, sõidan edasi?
![]()
![]()
KRT, kas olete mingid rämedad huligaanid, sõidate varastatud tsiklitega või mis Teil viga on, et seda poltseid kogu aeg kardate?
Ainuke äpp vmt. oleks up-to-date list abipakkujatest ja miks ka mitte abivajajatest.
edu
Ei ole ka minul ühtegi äppi, appi ega nutti.
Yeekim miks peaks kartma? Politsei pole ju alati karistatav üksus. Võibolla vajad neilt tarka nõu või mingit infot.... midaiganes. Kas poleks siis lihtsam hoopis lähima patrulli poole põõrduda selle äpi, api, nuti kaudu. Inimesed ongi erinevad: sina oled näiteks kitsarinnaline ja ei suutnud selles midagi positiivset leida, teine tahab kihutada ja pääseda trahvist, mina tahaks näiteks abi vahel kiiremini ja kui satub mõni patrull olema käepärast siis võtad neil kratist kinni ja vead kohale. "Tore, et te igas asjas positiivselt meelestatud olete"
ma ei saa neid appe kasutada,samsung xcoveril on 1500mah aku ja kui päev läbi on pakettandmeside järel siis on õhtuks aku tühi,ei viitsi pidevalt telefonis ka torkida et pakettandmeside sisse lülitada ja siis mingi app lahti võtta ja siis uuesti app kinni panna ja telefonis nett kinni panna ,aga kui app võtaks väga vähe voolu ja kui app käivitada siis see võiks ise pakettandmeside või wifi tööle panna ja kui app sulgeda siis võiks nett ka kinni minna,ma lihtsalt ei taha tsikli külge panna telefoni laadimise jaoks eraldi kaablit
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
- Tsikkel: Bastard
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 21 korda
ma ei saa neid appe kasutada, mul hakkab vanadesse sokkidesse auke tulema ja kui ma nende vanade sokkidega päev läbi käin, on nad õhtuks puhta läbi. ei viitsi ka kogu aeg sokke vahetada, sest mul kõik sarnases konditsioonis...
wicked kirjutas:ma ei saa neid appe kasutada, mul hakkab vanadesse sokkidesse auke tulema ja kui ma nende vanade sokkidega päev läbi käin, on nad õhtuks puhta läbi. ei viitsi ka kogu aeg sokke vahetada, sest mul kõik sarnases konditsioonis...
Wicked! Kas vanaema pole õpetanud. et:
1) Kui tuleb kanda auk siis keerad kanna ülespidi ja saad edasi käia!
2) Kui varbad sokist läbi närivad siis lõikad varvaste juurde augu, et jalg sisse pista ja õmbled teise poole kinni, st keerad soki ringi.
3) Kui on üks suur auk siis põõrdud vanaema poole.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 692 korda
- Tänatud: 454 korda
rolex kirjutas:...
Yeekim miks peaks kartma? Politsei pole ju alati karistatav üksus. Võibolla vajad neilt tarka nõu või mingit infot.... midaiganes. Kas poleks siis lihtsam hoopis lähima patrulli poole põõrduda selle äpi, api, nuti kaudu. Inimesed ongi erinevad: sina oled näiteks kitsarinnaline ja ei suutnud selles midagi positiivset leida, teine tahab kihutada ja pääseda trahvist, mina tahaks näiteks abi vahel kiiremini ja kui satub mõni patrull olema käepärast siis võtad neil kratist kinni ja vead kohale. "Tore, et te igas asjas positiivselt meelestatud olete"
Mina ei karda, Teie kardate, ikka: saaks teada kus politsei passib jne
110 ehk olete sellest numbrist kuulnud
-
- Kontakt:
Minule idee meeldib, võiks olla ehk selline asi ka, et näitab ära, mis masinatüübiga sõidad, ehk : chopper, bike, enduro, roller vms... Ning võiks olla ka mingid kubatuuri klassid näidatud. Ehk sõitmas on 50cc, 125cc ja üle 125cc vms...
-
- Tsikkel: TDM900
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 19 korda
minim2gnus kirjutas:Minule idee meeldib, võiks olla ehk selline asi ka, et näitab ära, mis masinatüübiga sõidad, ehk : chopper, bike, enduro, roller vms... Ning võiks olla ka mingid kubatuuri klassid näidatud. Ehk sõitmas on 50cc, 125cc ja üle 125cc vms...
Kes see nii väiksega üldse tänaval sõidab
Aga rahunegem maha nüüd, mees küsis, kas on nõudlust, mitte seda et kes leiab võimalikult palju vastuväiteid selle api olemasolule. Isiklikult leian, et võiks selle äppi valmis vaaritada küll
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.